Přejít na výpis diskuzí
Zahráli jsme si Mafia III - podívejte se na 12 minut našich záběrů
15.9.2016 | Aleš Smutný
110 příspěvků
-
v 8:00...to my chcete říct, že chrchlá ta ženská? *1*
-
boze to je spatny
-
Tohle nemá se sérii Mafie absolutně nic společného. Přeji nízké tržby a strašné recenze.....Možná by měl mít hlavní hrdina světelný meč a za sebou minimálně dvě otrokyně Slaaneshe.
-
Grafika neni vsechno, ale tohle je previous gen jako prase....
-
A kde je ta grafika a atmosféra co jsem viděl v prvních videích !? to co je ? vtip tohle ? vždyť to vypadá jak watch dogs 1, tak tohle určitě ne borci, nebýt Mafie 1 a 2 tak o této hře se skoro nemluví, ostuda nazvat tohle Mafia !!!
-
-
Jako čekal jsem downgrade teď je to bohužel normální prakticky u všech her ale tady nejde o stíny nebo textury jako jasné že ps4 nedá výkon jako herní pc, ale tohle ? vždyť auta jsou k smíchu, město taky, a boj a hlavní postava až k pláči, a hele hele jak auto při brzdění zatřese obrazem čas 9:30 :))) WATCH DOGS 1 jak vyšitý ale úplně :))
-
-
No , tak to potěš pr*el , místo hutné mafiánské atmosféry kterou nastavila Mafia 1 a zředila Mafia 2 tu máme Mafii 3 kde je hlavní hrdina pravděpodobně potomek Connora Kenwaye a podědil po něm eagle vision (možný crossover ?) , navíc ze hry nemám ten mafiánský pocit , asi jsem zmlsaný mafiány v obleku a tommy guny v pouzdru od houslí tak černoch (kterému pravděpodobně nezvládli udělat kvalitní backstory tak mu dali aspoň sexy jizvu ) v bomberu ženoucí se za pomstou mě asi nadchnout nezvládne a ještě k tomu ten všudypřítomný nádech Watch dogs který byl sám o sobě nuda ... no uvidíme co se z toho vyvrbí ale prozatím to je pro mě tak 5,5;6/10 hra co rejžuje na značce Mafia a jejím kultovním odkazu *6*
-
Jsem zvědavý, jestli Vávra vydá 100+1 důvodů, proč nesnáší Mafia 3. *1*
-
Podle videa mám pocit jako by sem se koukal na GTA5 který opisuje od mafie 2... jako fakt je tam pár gest a věci z Mafia 2 ale jinak trpkost GTA5..... české kouzlo a příběh doprovázený cz dabingem.... je fuč.... když vidím jak to neskutečně zkurvili.... tak se mi chce brečet a cítím zklamání.....
-
gta 5.1
-
Ou jea.... *10* jdu si zahrát původní mafii. Tohle musim rychle vyhnat z hlavy.