Přejít na výpis diskuzí
Zahráli jsme si Mafia III - podívejte se na 12 minut našich záběrů
15.9.2016 | Aleš Smutný
110 příspěvků
-
Docela se tesim. Jednicka mne prestala v polovine bavit, nebyt Vasuta nedal bych to tak daleko. Dvojka mne prestala bavit jeste driv. Nesympaticky bezcharakterni postavy a kdyz si chtel clovek odpocinout od misi, mesto mu nic nenabizelo. Trojka zatim vypada nejlip. Mesto zatim vypada super a Lincoln vypada, ze ma jakztakz charakter, i kdyz psychopat. At si vsichni trhnou. Zatim se pridavam k natesenymu zastupu lidi, jak to je jinde nez v Cechach :P
Zdejsim "odbornikum" bych pustil nejakou starou kultovku, treba Crusadera :D Pokorne klopim oci a davam si pro jistotu minus :D -
-
prd o tom vies co je dobre
-
-
ps: utikej si pred spanim rychle pustit Kingdom Come: Deliverance at si spravis naladu *14*
-
-
myslis hru ktora zatial nic poriadne neukazala? ako prechadzka to je zatial pekna aj ked kratka :D
-
-
Jj. Ja myslim, ze to je spiknuti. Hrej.cz podplatili, Games a Eurogamera taky. A co na to teprve Jelcin? *2*
-
-
-
Nevděční Češi se zase v komentářích ukázali. :D
-
Bude sranda vidět, jak místním herním důchodcům rupne cévka až zjistí, že trojka překoná prodeje "úžasné" jedničky za cca. tak týden.
-
-
Zatímco jejich vysněná modla Kingdom Come bude za týden po vydání ve výprodeji na Steamu, protože po ní neštěkne pes. *1*
-
-
Zřejmě si tu málo kdo uvědomuje, že video je ze speciálního buildu pro novináře (stačí si poslechnout poslední Fight Club, kde to Aleš jasně vysvětluje a v článku k videu je to také napsané). Hodnotit tak hru, která ještě nevyšla podle tohoto videa je fakt trapný.. A proč se to jmenuje Mafia III? Protože je to o mafii? Mafie se během let vyvíjela stejně tak, jako vše kolem.. Mafie ze 40 - 50 let nemůže být přeci stejná jako na konci 60tých let.. si to uvědomte. A co jsem zatím viděl a četl, tak příběh vypadá dost dobře. Ale ten hate chápu, protože na tom pracovala jen cca půlka původního týmu, co na Mafii I a II a ještě někde za oceánem, takže už to není "naše" Mafia.
Ještě poznámka k videu: grafika vypadá celkem obstojně, jen si to musíte pustit v malém okně, pak jde vidět, jak bude vypadat ve FHD na PS4, ne ten hnus, když si to dáte na celou obrazovku. Jak všichni víme kvalita videí na Games je hodně špatná (nevím, proč s tím nic nedělají). -
-
Takže jako oni pustí do světa novinářský build, který vypadá jako šaize, a není jim to ani trochu blbé? Prosím tě.. to je zas hloupost jak ani nevím co. 2 týdny před vydáním určitě nebude nějakej "novinářskej build" vypada zrovna moc odlišně od toho co se vypustí do světa.
Nebo to jako pár let pracovali na hře, a pak půl roku tu hru překopávali do novinářské verze, aby rozladili publikum?
-
-
TVL, ta hra vyjde za 14 dní a vy už jste všichni moudří?
Takovýhle miluju. Čumí na videa nehotový hry, hejtí předchozí díly.
Proč to sledujete, když se vám to nelíbí. Běžte do prd*l* a hrajte si něco jinýho.
ZA MĚ byl první i druhý díl pecka. Parádní příběh, zajímavý mise. Jedničku jsem hrál na kompu. dvojku na xboxu a obě jsem si užil. TVL, když mě nebaví warcraft, tak na něj nečumím a nehejtím články o něm. Asi nemáte nic jiného na práci. Dnešní hráči jsou hloupoučcí. -
-
Rozdíl je, že třeba Warcraft mě absolutně nezajímá, proto se nedívám na videa, nečtu novinky a nekomentuju články. Na rozdíl od Mafie3, která mě zajímá, ale čím více z ní vidím, tím horší to je. A panečku že jsme měli možnost toho vidět hned dvě tuny během posledních měsíců. Z toho si uděláš velmi dobrý obrázek, i když hra ještě nevyšla. Hra, která se má vydat za 14 dní je opravdu zcela hotová, není na ní co měnit, protože už teď je vylisovaná na nosičích a rozváží se po světě, připrauje elektronická distribuce a pod, rozhodně na hře samotné už se nic nedělá. Možná dodatečný testing na bugy a stabilitu, ale to může být tak všechno.
-
-
Hra je v realu hotova minimlane 1/2 roku pred vydanim, a jestli se na ni neco bude za tu dobu menit, tak vyhradne k horsimu. Viz i tady propirany downgrade grafiky a podobne. Realne se za tu dobu nemeni prakticky nic, maximalne se rekneme jeste tak mesic pred vydanim daji ladit nejaky bugy, ale vic uz urcite ne, protoze musis poslat hotovej img distributorum, pokud to chces na placky tak to taky nakou dobu zabere ...
Naopak je zcela 100% jisty, ze cim vetsi PR kampan neco ma, tim veti sht to bude - tvurci to tim davaji zcela jednoznacne najevo. M1 byla bomba, paradni zpracovani, uzasnej pribeh. M2 sla uz do rite, hromady slibu a skutek utek. Zajimavej byl tak mozna ten zacatek, coz taky asi byl jedinej realne dodelanej kus hry. M3 je uz jen vysavani $$$ ze znacky.
Jinak co si pamatuju, kolem Postal bylo poradny halo, ta hra byla totalne uchylna, ale svym zpusobem paradni, nasili pro nasili. M3 je uz jen uchylna.
-
-
videa nehotový hry??? jak moc musíš bejt hloupej že ti nedochází ža ta za 14 v obchodech se NEBUDE nijak lišit od tohoto videa????
-
-
Jestli mě chceš urážet, můžeš do očí. Pošli adresu a já ti zajedu rozbít hubu. A je jasný, že 12ti minutový video se od 30ti hodinový hry bude kur*a lišit. A psát bezpředmětný sr*č*y na základě videí je známka vysoký inteligence. Zahraju si to, protože obě předešlý hry byly cajk a pak ti řeknu. Možná se pletu. Řešíte tu vidění přes zed, když autor článku zmiňuje, že se to dá vypnout.
-
-
Hoď na to bobek, nech prostě místní tak vyzrálý pseudoexperty, ať se vyfilosofujíí o tom co je nejlepší a že to není Mafia a že to hrát nebude a jiný pro všechny podstatný žblebty, který si klasicky musí posdílet se světem na účet her a prostě si tenhle díl užij podle svýho vlastního mínění tak jak to právě vidíš a nech se bavit.
-
Prijet, s radosti ti prokopnu rit, uz jen ze ty tvoje blitky. Pak muzes jit brecet mamince na rameno.
Je zcela 100% jasny, ze to co je v ty ukazce je to "nej" co muze hra nabidnout, zbytek rozhodne bude uz jen horsi.
Ze se neco da vypnout nijak neresi to, ze je hra navrzena s tim, ze to bude zaply - tzn pro dmenty jako TY. -
Adresa je: Ústavní 91, Praha 8, už se těším svalovče
-
-
Ještě musí říct smluvené heslo: "Jsem Napoleon." *1*
-
-
Nebud na nej tak tvrdej. To je tim horkem.
-
-
-
-
Ten hlavni hrdina bude cernoch vzdycky, nebo si sam clovek muze navolit vzhled? Nejak mi to nestimuje, aby cernoch byl hlavni ulohou v pripadu bile italske mafie. *8*
-
-
až na to že italové jsou puvodem taky černoši
https://www.youtube.com/watch?v=trBxPFLq__g -
Jakej pripad bile italske mafie? *1*
-
-
Zajímalo by mě, kde vidíte všichni Watch Dogs? Hráli jste to vůbec? Mě tak zajímá, co se vlastně místní většině líbí. Deus Ex je špatný, Dragon Age je špatný, Skyrim je špatný, ACčka jsou špatné, Hitman je špatný. Co hrajete? Česká nátura vážně nemá konkurenci ve světě.
PS: Taky mě fascinuje, jak všichni zdejší mají tak dokonalý zrak, že dokáží vydedukovat kvalitu grafiky v Mafii z toho videa co je tady se "zk*rveně" vysokou ztrátovou kompresí, nebo z těch videí na YT, kde to není o nic lepší. -
-
No hraju kvalitní hry který mě baví, co si budem povídat ale Watch Dogs byla hrozná nuda, poslední Dragon Age nuda to jsem vypnul po hodině, Skyrim bez modů si ani neumím představit, ale mody dělá komunita to co udělal bethesda stojí samo o sobě za ho*no a ACčka jsou už jen rejžárna toho samýho pořád dokola...
Ale jestli tě tak zajímá co hraju tak např. KSP, TW: Warhammer, Witchera, Elite, Space Engineers, GTA a sem tam nějakou drobnost jako např. jsem se tu nedávno dočetl o Software Inc a koupil a je to super *3* -
Watch Dogs v tom nevidím, Dragon Age, Deus Ex a Skyrim mám rád a ostatní komentovat nebudu, spokojen...
-
A neuvědomuješ si třeba, že jednomu člověku se nemusí líbit to, druhému zase ono? Překroutit si vše podle sebe a hodit do jednoho pytle, to je podle mě nátura, co nemá konkurenci.
Watch Dogs mě sice nenapadl, nicméně z videa na mě působí styl her z otevřeného světa od Ubisoftu, tak trošku bez tváře. -
-
to nie je o tom komu sa co paci... ak sa ti toto paci je jasne ze o tom co je dobre vies prd
-
Zkus tady chodit častěji a sleduj komentáře pod každou AAA hrou co vyjde a pochopíš o čem mluvím :).
-
-
Dej si video do HD kvality a uvidíš a jestli neuvidíš, dám ti kontakt na mojí oční doktorku, jednou ročně tam chodím nemusíš čekat dlouho na objednání, vezme tě hned
http://www.ocni-optika-kladno.cz/ocni-optika-ocni-ordinace-eye.contacts -
-
Chystal jsem se ti to vysvětlit, ale kašlu na to, pokud si teda myslíš, že když zmáčkneš HD "tlačítko" v přehrávači, že to je HD, tak ok :D.
-
-
A ty snad nevidíš auta ve hře ? pohyb postav ? město ? prostředí ? brzdění aut že se zatřese kamera ? tady o grafice nikdo nemluví je jasné že na grafice za 10 tisíc to bude vypadat grafický líp než na ps4 + tohle video ale engine a celkový výraz hry není ani zdaleka jako na prvních videích nebo ano ? já když tohle viděl hned sem měl pocit že koukám na watch dogs akorát bez značek co můžeš hackovat, ale šipky při jízdě ? vždyť to je watch dogs kámo,
-
-
No mi přijdou animace o dost lepší než v tom prvním videu co ukázali. Mě od té hry právě odradilo to úplně první video. V těch posledních pár videích, které vyšly nedávno mě to celkem začalo zajímat. Co se týče prostředí, oni tady uploadli zrovna dost špatný příklad. Podívej se na YT, prostředí je fakt rozmanité, to město se dělí na více částí, z nich každá je jiná. Chicago ve Watch Dogs byl čistý pr*ser.
-
-
Jestli ti tohle nepřipomíná watch dogs tak já už fakt nevím, tohle je pár dni staré video, vždyť to má i stejné rozmazání obrazu jako watch dogs
https://www.youtube.com/watch?v=0LHORhghFa8
-
-
-
-
-
-
aj vy mate pocit že tato hra pošpiňuje mafiu 1,2 ,,,, tie steal a vydno cez steny bieda ,,, prečo mám pocit že račej by som si zahral GTA5 ako toto ,,, Temná sila pôsobí z tej hry na hráča a nechuť
-
a tady se muzete podivat jako t v 70 vypadalo v NY dopravdy:
http://www.reflex.cz/clanek/fotogalerie/74347/zlocin-korupce-prostitutky-drsny-new-york-70-let-zachycen-na-vzacnych-fotografiich.html -
-
já myslel že se to odehrává v 60.
-
-
Mafie III se odehrává v New Orleans, pane.. (reakce na hmm)
-
-
Co ma New York (Harlem, Bronx) spolecneho s Mafii 3? *1* *1* *1*
-
-
PRO:
-zpětné zrcátko ve vozidlech
-atmosféra měst
-fyzika aut (naštěstí to upravily, podle toho videa)
PROTI:
-orlí pohled z Assassin's creed
-animace boje připomínající videa z Final Fantasy XV
-zbytečně "drsný" dialogy
-auta jsou i přes super jízdní model moc odolná.
-Lincoln má až moc silnou vysílačku, ke které v té době měla přístup pouze policie armáda a letadla. -
-
to zrkadlo a fyziku aut mozes dat do PROTI a zostane ti PRO iba ta atmosfera mesta s ktorou si nie som uplne isty
-