Přejít na výpis diskuzí
Zajímaly vás informace o PS3 hacku? Sony o vás ví!
8.3.2011 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
ps3 nemam ani nexcem a po citani vsetkych prispevkov ohladom sony si ju ani nikdy nekupim, je ubohe, kam az sony zasahuje.... europska komisia im dufam zase nejako siahne na krk, je az nenormalne kam to siaha....
-
http://2.bp.blogspot.com/_il6CPPE4vgo/TUSsOzSy_3I/AAAAAAAAB9o/3qEHfisaang/s1600/sonydiktat.jpg
-
-
Sony postupuje podle pravniho systemu US, nikoli ruska :-).
-
-
To už je pomalu bezpečnější domlouvat po netu teroristické cíle :D než koukat na info o Geohotovi :D
-
Tak jsem se schválně podíval na videa ted počkat až se ke mě dostaví ti kreténi ze sony ať je můžu poslat do prdele protože ps 3 ani nemám.
Xbox 360 (ten mám je lepší) exclusivity halo a gears of war a forzu bych za nic od Japoncu nevyměnil.
Ps : To japan sorry for tsunami recover soon -
-
excluzivity je to posledni, v cem by X-ko vynikalo nad konkurenci .... LOL
-
Tenhle příspěvek je směšný na tolika úrovních, že jsem z toho málem upadl do deprese. *7*
-
-
hehehe timhle asi zakazniky nepřilákají uz se teším jak jim někdo zatopí
-
Opravnene znamena v souladu s pravem a tedy se zakony, ktere definuji, jaka mame prava.
A to rozhodne nemusi znamenat, ze to budeme vnimat jako spravne. -
-
Ty diskuze tady funguji blbe. Tohle je odpoved k 08.03.2011 17:17 Stan.
-
-
Takže vidíš, že nepletu holinky a hodinky, tohle jsem přesně napsal viz "Oprávněně = v souladu se zákonem"
"A to rozhodne nemusi znamenat, ze to budeme vnimat jako spravne"
Takže připouštíš, že i když se rozhodne podle práva a zákonů, tak to nemusí znamenat, že bylo rozhodnuto správně? -
-
Ale zaroven jsi do toho pletl spravnost, ktera s tim nema nic spolecneho.
To je ponekud zavadejici dotaz, protoze "spravne", je subjektivni. Kazdy ma spravne nastaveno jinak. Nekteri lide povazuji potraty za spravne a jini lide za vrazdu. Takze bych odpovedel, takto. Ano, rozhodnuti podle zakonu nemusi nekdo povazovat za spravne. Ale je nutne se ridit zakony. A v pripade ze zakon je spatny, musim se snazit napravit zakon, ne postihovat a nadavat tem, co se jim ridi. Sony jinou moznost obrany v americkem pravnim systemu jednoduse nema. -
-
Ano, pletl, protože já neposuzuji věci podle zákonů, ale podle cti, morálky a dalších nadřazených věcí, ale jak vidíš moc dobře jsme věděl, co je myšleno tím oprávněný a co tím ty myslíš.
Ale jak víš, že zákony kterými je se potřeba řídit jsou správné? nebo je ti to jedno, protože je to zákon? vždyť zákony tvoří zase jen lidé, kteří mají zase svůj subjektivní pohled na to co je správné.
A jak poznáš špatný a dobrý zákon? A jak víš, že zrovna zákon podle kterého soudce takhle rozhodl je ten správný? To je ti to jedno a řídíš se jen tím co říká zákon? Je ti jedno, že byla něčí práva pošlapána na základě momentálně špatného zákona a je potřeba počkat až bude zákon dobrý a do té doby se může dál vesele šlapat po právech? Ty máš fakt zvláštní myšlení. -
-
presne mas pravdu tomas to same jako kdiz za vrazdu mas 14-17 let na tvrto ale kdiz autem zabijes nekoho tak but to dostanes 5-7 let nebo podminku zakon je naprt jetam plno mezer lepsi je se zamyslet a podle svoji ciste uvahy cti moralky a dalsich vecech
-
Nepletie to. Rozhodne je to zákon takže je v "práve" ale iba podľa toho lebo je to také právo, ale oni nemajú zasa právo dávať informácie tretej osobe. Takže to 1. právo sa obmedzilo tým druhým.
Takže tak či tak nemôžu využívať osobné údaje iných ľudí alebo aby oni trpeli len kvôli tomu, že oni chcú chytiť páchateľa. To je ako fakt keby sa chceli prebúrať do bytu niekoho iného cez Váš byt a ešte aj vy budete mať pri tom problémy len preto, že máte byť vedľa neho. To isté -
Stejně tak ty máš ty amé informace, ale máš tak jasno, že Sony je v právu, stejně tak já podle těch smaých říkám, že nneí.
"Napriklad v teto kauze je Sony vuci Geohotovi bezpochyby v pravu i podle tech nejprisnejsich moralnich zasad svobodneho cloveka. A presto vetsina lidi fandi Geohotovi a Sony odsuzuje. "
A na tohle si přišel jak, na základě zákonů? sympatií a emocí? na základě toho co ty považuješ za správné nebo jak? Ukaž mi to něco podle čeho je bezpochyby v právu a to ještě dokonce na základě morální zásad, rád si to poslechnu.
Naopak, vím moc dobře jaký je rozdíl a už jsem to jasně vysvětlil několikrát ale tohle tvoje "A v pripade ze zakon je spatny, musim se snazit napravit zakon, ne postihovat a nadavat tem, co se jim ridi." dává jasně najevo, že je ok se řídit špatným zákonem i přes to, že je špatný, soudce si myje ruce, protože nerozhoduje podle vyšších principů ale podle zákona, připomínáš mi prokurátory a soudce z dob totáče, oni se chudáci taky jen řídili zákony, milý zlatý, kdyby se totiž řídili vyššími principy, nikdy by se takový svinstvo dít nemohlo, tím, že se řídíš něčím s čím vnitřně nesouhlasíš, na to musí mít člověk žaludek. -
Posuzovat veci podle cti a moralky je spravne, ale je potreba v tom byt opatrny. Treba o teto kauze mas asi tak jedno procento co ten soudce a to je mas jeste zprostredkovane skrze media, ktera se s toho snazi udelat senzaci a utoci na emoce.
A uznavam, ze existuje jiste riziko spatnych zakonu nebo soudnich rozhodnuti, ale k tomu existuji ruzne opravne prostredky. Daleko horsi by bylo, kdyby kazdy mohl byt samozvanym soudcem. Historie ukazuje, ze pokazde kdyz doslo ke kolapsu prava ve spolecnosti, vedlo to k silnemu bezpravi a nasili.
Vetsina lidi nedokaze ani spravedlnost posuzovat objektivne a s nadhledem a zapojuje do toho sve oobni sympatie, emoce a zajmy.
Napriklad v teto kauze je Sony vuci Geohotovi bezpochyby v pravu i podle tech nejprisnejsich moralnich zasad svobodneho cloveka. A presto vetsina lidi fandi Geohotovi a Sony odsuzuje.
Tim posledni odstavcem ji opet dokazal, ze si pletes hodinky a holinky. Pochop konecne, ze pravo a spravny jsou rozdilne veci. To ze neco nepovazujes za spravne neznamena, ze se nekomu slape po pravech. Pocit spravedlnosti s tim nema nic spolecneho.
-
-
-
-
-
-
No to je snad vtip! Ja o konzole nemam zaujem, ale mam taky pocit, ze som na nejake podobne video klikol. Staci iba zvedavost a mate pomali za zadkom FBI. Uz len cakat, kedy vam na dvere zabuchaju fesaci v oblekoch s tmavymi okuliarmi. *1*
-
Tak nevím jestli tohle je fakt z hlavy japonců, nebo nějakýho přiblíka ze západu, ale kdybych to video objevil tak se na něj taky podívam, kdybych objevil video kde hackujou centrální banku tak se taky podívam přesto že PS3 ani nic přímo dočinění s CB nemám a tak by moje IP atd vydali třetí osobě ?.. to je docela blbé... navíc jak už tu někdo zmínil sony teď má šanci ošefovat další chybku, takového člověka by si měli najmout hehe *1*
-
-
Prolomit ochranu Sony PS3 nebo jinych konzoli zvladne kazdy schopny absolvent oboru kybernetika (kdyz mu das dost casu a konzoli na hrani). To same plati i o cracich na PC hry.
Chce to jen motivaci a dost volneho casu (ktery vetsina schopnych lidi nema). Za mlada jsem si take jen tak pro zabavu zkusil cracknout hru nebo vytvorit cheat program (je to relativne jednoduche), ted uz na takove blbiny cas nemam. -
nadruhou stranu da se pochopit rozhořčení z prolomení "neprolomitelné" ochrany na které si jistě dali záležet + ztráty z toho plynoucí *3*
-
-
kdybych sem nechodil, tak bych o tom nevěděl a ani bych se o to nezajímal, ale tím, že to tiscali.games zveřejnili, mě na tohle upozornili a pomáhali geohotovi v šíření jeho prolomení ps3. I takto by se na to dalo dívat? že za to můžou třeba média? *myslím to tak napůl ironicky* .)))
-
Jsem rád, že jsem se v posledním roce postupně zbavil VŠECH zařízení od Sony, které jsem vlastnil (kdysi jsem jim naopak fandil). Sice to nezmůže nic, ale každá trocha dobrá...