Přejít na výpis diskuzí
Zajímaly vás informace o PS3 hacku? Sony o vás ví!
8.3.2011 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
Sony to ma v DNA .
http://technet.idnes.cz/sony-ma-prusvih-jeho-cd-obsahuji-spyware-ffl-/software.asp?c=A051116_174846_bezpecnost_cti -
No to je sice pekny, ale jak clovek nema ze zvedavosti kliknout na nejaky odkaz, zvlast kdyz dela v IT a zajima ho veskere deni. Doufam, ze Sony z toho nebude bezhlave vyvozovat dusledky (napr. ban na psn) ale ze se nejak aspon pokusi overit, zda se na konzoli nedeje neco nekaleho.
Je jim snad jasne, ze touha po informacich automaticky neznamena jejich zneuziti. *7* -
-
zadny ban,u dveri ti zazvoni kravataci od sony a umlatej te tvou vlastni konzoli PS3 *3*
-
Jiste, nejsou to pitomci, sbiraji dkazy proti geohotovi, chteji dokazat, ze geohot siril jejich crackly firmware. Imho nebudou moci postupovat ani vuci tem, co si crack stahli, ze to pravni system us neumoznuje (neopravnene ziskanr dukazy se tam povazuj za neplatne a nelze je jiz nikdy pouzit) natoz tem, co tam jen koukali a tudiz se niceho nelegalniho nedopustili.
-
-
Sbírají důkazy tím, že narušují práva a svobody někoho jiného, z toho je mi zle. Nikdo z těch jejichž údaje jako IP apod. se kvůli tomu shromažďují k tomu hádám nedal souhlas, být to naopak a lidé se sami hlásili tak prosím, takhle je to svinstvo.
-
-
Ne. O tom na co kdo ma pravo rozhoduje soud a soud rozhodl, Sony v tomto ohledu nedela nic protipravniho.
-
-
No tak snad to bude ok. Jen mi to trosku pripomnelo, jak obcas funguje registr dluzniku. Nekde mas dluh 3 koruny a pak ti nedaj ani pujcku, protoze "mas zaznam" *3*
-
-
-
Co dělal Geohot bylo správné, bránil tu slavnou Svobodu. Ale co dělá Sony je taky správné, brání svoje produkty. Škoda, že to je pro Sony předem prohrané *1*
-
watch?v=9iUvuaChDEg
:) -
fakt shit...
-
Někdo by měl se Sony jako korporací už vyjexat !
Čeho je moc toho je příliš , takže budu už z protestu Geohotůw follower .... -
to jsou šašci. na youtube profilu geohota sem byl nejednou.
-
Začátek byl na straně Sony že udělal Bu Bu Bu ale teď už se jim to po.... podle mě jdou sami proti sobě a tohle jim hodně uškodí a kdo ví koho nakonec budou soudit za porušení zákona :D
-
-
Těžko je budou soudit za něco co jim soud povolil... To by měli spíš soudit toho soudce. Neříkám že je to správné dát všechny údaje Sony ale jsem rád že Sony bojuje proti pirátění. Udělal bych to jednoduše, pro majitele "fat" PS3 obnovit podporu Other OS protože je to funkce která byla u produktu při zakoupení dostupná ale zakázal bych SW/HW modifikace. Chápu že je určitá skupina lidí co si PS3 koupili jako výpočetní HW ale ostatní ten hack obhajují jen proto, že se jim nechce platit za hry.
-
-
Celé to je tragická komedie.
-
Já tam byl několikrát koukal jsem jak "rappuje" xD