Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaklínač 2 je skvělá hra, ale stejně se neubráním pocitu, že první díl byl lepší. Bohužel je i u dvojky vidět (podobně jako u Mafie 2), že v nesprávný čas začaly docházet peníze- mluvím především o herní době, počtu lokací, třetí kapitole, konci hry a příběhových nesrovnalostech. No spoilers ... Myslím, že variabilita hl. i vedlejších dějových linek je zbytečně překombinovaná a je tedy spíše na škodu, protože redukce variant by znamenala více prostoru a času pro delší vyprávění - hrací dobu. Svoboda rozhodování je tedy vykoupena kratším herním časem. Jinak pěju chválu, hra je to vynikající, stejně tak support CDPR, ale jednička je pro mě 1 a ty balíčky už můj názor po dohrání nezmění ...
  • přesně tak, přirovnal bych to k Fable
  • trolo
    tak tak konzole zaplatia vyvoj a PC robia zisk... troll moar
  • Vidlevkrku
    Jasně, že dodaná dodatečně součástí toho upgradu. Cele video pro PC verzi je slozené z nových záběrů, které ve hře nebyly. Uvidíme, nebudeme spekulovat, necháme se překvapit. :-)
  • Dlaha
    Nevím o čem mluvíš, když je známý fakt, že na konzole se prodá mnohem víc kusů než na PC. Většinou je to jak říkáš, že převážně konzole platí za vývoj :)
  • Paul_cz
    Spíš bych si tipnul že než DLC to bude jen animace, zasazená do xbox verze a přidaná do PC verze dodatečně. Dělá na ní studio co dělalo intro a outro prvního dílu.
  • Vidlevkrku
    Souhlas, snad jim to vydrzi i do budoucna *4*
  • Vidlevkrku
    A určitě neprohloupíš.... rozumná investice. *3*
  • Vidlevkrku
    Samozřejmě, že to bude obsah nového DLC. Který bude v PC verzi a jak jsem pochopil tak rovnou i v té na XBOX.
  • Ataker
    Na Xko si to rozhodně koupím! Není o čem přemýšlet...
  • Yep. Když se povede metalový soundtrack do hry správně zasadit, tak si taky nestěžuju. A tady to funguje dost dobře.
  • Preed
    Peniaze,treba tym Poliakom dat peniaze,nech robia viac hier,konzolisti urobte konecne nieco dobre pre ten herny priemysel a kupte si to :P.
  • Ataker
    Paráda :)
  • Co se týče Xbox verze a ovládání na gamepadu,tak to bude vpoho protože PC verzi jsem takhle dohrál a přišlo mi to mnohem lepší než na klávesnici.Takže majitelé Xboxu-TĚŠTE SE!:-)
  • Vidlevkrku
    Ja na tobě nehledám nic imaginarního...... přečti si postupně všechny příspěvky. Ale viš co to je jedno, už to neřeš *3*
  • ... a ještě za to slůvko navíc, toho jsem si už nevšiml :)
  • Vidlevkrku
    Přesně tak, moje slova.
  • Předpokládám že mluvíš o sobě.

PS. Za tu malou chybku se omlouvám, zapomněl jsem, že jsem na AJ klávesnici.
  • Co je prosim te rozporuplneho na mych postech? Ja ti zaroven odpovim. Hledas v nich neco,co v nich neni.
    Zaklinace mam dohraneho a vse co si kolem vymyslis je uz jen tva fantazie. Mozna by ti prospela pauza. Koneckoncu me taky. Zacinam byt na tebe alergicky.
  • Ano, vypada to na zabitie krala Demavenda, ale to nic nemeni na skutocnosti, ze v hre tie pasaze neboli a ani v tom videu, co si "postol" tam nie su. Takze to stale vypada, ze by to mohol byt obsah dakeho dalsieho DLC-ka. Nehovorim, ze to bude v tomto update, ale mozno v dakom dalsom

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit