Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak si asi slepy a hluchy, kdyz hned na zacatku je primo ve videu slide: new and improved PC version 2.0 BTW zajimalo by mne, kolik by si za takove updaty nauctovali chlapci z ea nebo activisionu. jen doufejme, ze se jim cd projekt do pracek nikdy nedostane
  • trolo
    pozrel som si to a nevidim tam nic "nove". zahraj si witchera znova ked si hral len za rocheho alebo iorwetha tak druha kapitola je uplne odlisna tak mozno myslis tie lokacie
  • Jenom pro jistotu-bavim se celou dobu o tom druhem videu
  • Clanek jsme cetl a prave proto vim ze jde o trailer ke konzolove verzi,nikoliv k update 2.0. Takze kdo poradne necte? Navic v tom videu jde o zasadni jine lokace,ktere jsem proste ve hre nevidel,kdezto 2.0 na PC zase az tak moc noveho neprinese. Tedy alespon zadne nove questy a pokracovani pribehu,coz je pro me osobne obrovskym zklamanim. Uz je pomalu cas na pokracovani...
  • Vidlevkrku
    To asi proto, že to byly záběry obsahu updatu 2.0 :-) čteš si ty články, nebo se jen díváš na videa? *15*
  • Takhle se mají vývojáři starat o fanoušky :) Kdyby byli všichni jako kluci z CD PROJEKT RED...
  • Vidlevkrku
    Tak to je dneska první pro mě velmi ...... VELMI radostná zpráva. . *1*
  • V tom videu jsou zabery ze hry,ktere si vubec nepamatuji(na pc)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit