Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 novinky a videa z Gamescomu
23.8.2011 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
hele hru jsem dohral snad na vsechny zpusoby, ale scenu z lodi si taky nepamatuju. a jestli to ma byt jen nova cutscena, tak by me velmi zajimalo kam ji hodlaji zaradit...
-
Já vím, ale v každém příspěvku tvrdí něco jiného *3*
-
Redakce, zakažte přispívat anonymům do diskuzí *3* *2*
-
Přečti si všechno a pozorně od tvého prvního příspěvku.....
-
Psal jsi: V tom videu jsou zabery ze hry,ktere si vubec nepamatuji(na pc) a hned potom...Članek jsme cetl a prave proto vim ze jde o trailer ke konzolove verzi,nikoliv k update 2.0, což nedává aspoň mi žádný smysl... :-)
Nebudu tio s tebou rozebírat... prvně si to pořádně projeď za všechny postavy a pak piš po třech měsících od vydání, že chceš novou hru.
Hra vyšla ani ne před třemi měsíci, ty jsi ji ani pořádně neprojel a už bys chtěl další díl..... ?
Co ti na tom jako připadá za blábol? :-) -
to je len renderovane video k tomu ako
letho zabil demawenda
http://www.youtube.com/watch?v=u74UPMESIQ0 -
pre "normalne" hrani tam bude dark mode kde budu uplne nove itemy. pravdepodobne grafika bude farebne menej pestra. nove cutsceny ci co tam ma byt. a obtiaznost ma byt podobna jak insane +- s moznostou savu. vela sa o tom este nevie ale kazdopadne je to pecka dalsi dovod si to znova zahrat.
-
Souhlas !!!! *3*
-
Konecne nekdo s ocima!!! Dekuji za tebe.Uz jsem si zacinal myslet ze mi hrabe.
-
A co jako? Jen jsem neco bez emoci konstatoval a ten humbuk kolem toho delate vy svymi prispevky a delate ze me pomalu kacire. A ty tvoje blaboly na zacatku prispevku radeji ani nebudu komentovat. Boze,boze...
Mimochodem-ty tvoje slavne lokace,hudba a pomocnici se vztahuji jen k Arena modu(alespon ja jsem to tak pochopil),takze v souhrnu pro ''normalni'' hrani nepridaji temer nic. Ne kazdy je totiz nadseny z neustaleho zabijeni a zabijeni a zabijeni... I kdyz necham s eprekvapit. treba me to bude bavit. -
Myšleno jako reakce pro na příspěvky uživatele ff ! *8*
-
Tie zabery z lode, kde je Letho a pre mna neznamy mag v povodnej verzii neboli. Tipujem, ze to bude obsah dalsieho DLC-ka alebo datadisku
-
A kolikrát si normální verzi Zaklínače hrál. Základ takovýchto her, je ten že pokažde to jde projet jinak. Takže se jedná nejspíš o lokace které si neviděl. Hra vyšla ani ne před třemi měsíci, ty jsi ji ani pořádně neprojel a už bys chtěl další díl..... ? *1*
Jěště jednou to shrnu.... :-) Obsah updatu 2.0 pro Zaklínač 2- PRVNÍ VIDEO. Update přinese a čeká vás : nová hudba, nové dialogy, nové lokace s dynamicky reagujícím publikem, nová potvora (vlkodlak) a k tomu i trojice pomocníků v podobě mága, rytíře a trpaslíka. A to není ani zdaleka všechno. + všechny doposud vydané DLC. Tvůrci z CDP ukázali i chystanou X360 verzi-DRUHÉ VIDEO: Uplně to samé co PC verze zaklínaČE JEN NA xbox 360! Chápeš? Když někde píšeš aspoň si to rozklikni a pořádne přečti *7* -
Metálek...mmm :D
-
Ktery jiny vyvojar pridava do hry novy obsah zadarmo i po releasu ;-) Je videt ze je to bavi a ze radi dodelaj to co se neveslo do releasu. Jiné nejmenované firmy by z toho udelali datadisk popripade by to prodali na třikrát ;-)
Jen tak dál, snad se nezkazí penezma a uspechem jako ostatní :) -
Vidim ze pulka lidi ani nevi o cem mluvi...
-
To bys chtěl novej díl každej rok jako u CoD? Jine jsou lokace tam jsou proto, že je to verze 2.0, která rovnou vzchází i na X360.
-
witcher 2= herni nebe!
-
on hovori o druhom videu *7*
-
jo taak to nikdo nerozklikava :D chce téo byt vic specificky