Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 se opět předvádí: Geralt se pere a vysedává v hospodě
28.2.2011 | Petr Poláček
75 příspěvků
-
S toho lesa ve videu, jsem měl po dlouhé době pocit že les je opravdu LES. Naposled jsem tohle viděl asi v Gothicu 2. Ty neustálé kotrmelce doufám, že tam jsou jen tak na oko a že nebudou nutný pro zvládnutí boje. Skákat tam jak tajtrlík působí směšně. Krajina vipadá pěkně, možná až trochu moc exoticky nato, že je to ze slovanského prostředí. Jestli u prvního dílu jsem měl pocit, že když vyběhnu někam na pole u lesa bude to tam vipadat stejně, tady ten pocit nemám. Snad to nebude kazit atmosféruhry, která u jedničky byla parádní.
-
No ten boj je desnej, jeden kotrmelec za druhym. By se mu po trech tak motala palice, ze by ho prvni vidlak na miste prospikoval
-
-
Tak to může říct jenom absolutbí neznalec Zaklínače... pokud by si četl knihy tak víš, že zaklínači jsu od mala cvičení v akrobacii...
-
-
jedna vec je akrobacie a uskok do strany a do zadu, kdyz zjevne gerald spatne blokuje rany, ale pri utoku smerem dopredu to je naprosta hovadina a vypada to az nesmyslne kdyz nejrychlejsi pohyb je kotoul.
-
-
Uvidíme jak budou ty akrobatické prvky fungovat v praxi... Během adrenalínového boje, hutně podpořenými kouzly, kdy člověk seká a "metá znamení" si na ty divné kotouly ani nevzpomeneme... Uvidíme. Na mě to nepůsobí nijak zvlášť negativně. Spíš jsem unešený realistickými pohyby... Doslova mi to vyrazilo dech. Např. nakopnutí kolenem ze spoda, perfektní a bleskurychlé přišpendlení protivníka. Nádherné výpady i kryt. Kopance... Brutální jako *12* Projíždím už tři dny všechna videa a jsem nadšenej. Už aby to bylo na pultech.
-
-
Nechci být hnidopich, ale v lepší kvalitě by to nešlo?
-
-
V lepší kvalitě než tady ( http://www.the-witcher.de/?go=dlfile&id=174 ) to neseženeš. Stáhni si archiv ingame4.zip .
-
-
Super, thx *4*
-
-
-
Naprosto nejočekávanější kousek v mém osobním žebříčku. Jsem natěšenej jak malej Jarda. Zrovna jsem shlédl všechny videa na ofiko webu a na Games.cz a ejhle je tu další *1* Předobjednávám sběratelskou verzi, kluci z CD Projektu se musí prostě podpořit! *5*
-
Tak hlavně že Matias Foster splnil plány na 180% *1*
-
-
Taky se mi zdá, že trpaslíci dbají na plnění plánů jako jistí lidé z naší historie :-)
-
-
však se přece vývojáři chlubili, že definovali trpaslíky novým způsobem, který bude mít takový dopad jako když Tolkien definoval elfy...tak proč by k tomu kromě architektury nemohli trpaslíkůn přišít i další "dosud neznámé" prvky z jejich společnosti a tradic :D dělnícká třída, no však co byste chtěli
-
-
Tolkien elfy zobrazil podle starogermánských legend, kde se vyskytujou prvně. Takže jim spíš tak trochu navrátil podobu jakou měli kdysi, kterou jim sebral Shakespeare, když je v nějaké své hře zobrazil jako malé a slabé s lucerničkami, za což ho Tolkien neměl právě v lásce *3*
-
-
-
-
Jednou vetou - bude to pecka.
-
HW naroky jsou az nepochopitelne nizke (zkuste prohledat nejaky web) jednicka me naprosto uchvatila proste RPG jak ma byt plus preciznost Polaku co se mohou oprit i o knizni predlohu navic tento fantasy svet je mnohem realnejsi a nezni tak "pohadkove" jako Lord of the rings -zlo je zlo a dobro je dobro .....a pak ty nadherne slovanske devy:) ehm zamyslel jsem se jednoduse drzim dvojce ve vsech smerech me nedockave palce
-
-
Tak zatím jsou známé jen MINIMÁLNÍ požadavky, ne (viz níže)? Nebo jsou někde už i doporučené?
Operační systém: Windows XP/Vista/Windows 7
Mechanika: DVD
Procesor: 2200 MHz
Operační pamět: 1000 MB RAM (pro XP) 2000 MB RAM (pro Visty/Win7)
Grafická karta: 3D grafická karta se 512 MB
-
-
Vypadá to hezky :)
-
v hospodě je dobře
-
Čože? Hra bude minimálne 50 hodín dlhá, a zatiaľ čo vypustili gameplay ukážky, tak tie ukázali z hry možno tak 25 minúť. Tie Diary trailery ukazujú dookola tie isté gameplay ukážky, a aj to nie príliš často, pretože v nich ide o to, ukázať s akým zapálením berú vývojári túto hru, takže nič hrozné to nie je. Zo stieľačiek, ktoré trvajú 5-6 hodín, vidíme pred vydaním oveľa viac gameplayu. Mňa práveže tieto ukážky a screenshoty ešte len viacej utvrdzujú v tom, že Zaklínač 2 ide byť minimálne jeden z herných vrcholov tohto roka. Možno aj viac.
-
-
Tohle je právě úplně ten nejlepší možný přístup. Ukázat co nejvíce a zároveň co nejméně, aby hřáčům nevzali požitek z nepoznaného.
Proto jsem jen rád, že ukazují většinu záběrů z krátké "vězeňské" části a Mahakamu, kterému se dokonce na základně jistého rozhodnutí můžeme úplně vyhnout (a naopak se návštěvou Mahakamu připravíme o jinou lokaci, kterou uvidíme jedině při dalším hraní).
Raději budu znát z videí dobře jednu jedinou lokaci než aby mi předem ukázali všechny. -
-
Tak tak
-
Souhlasím.
-
-