Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 se opět předvádí: Geralt se pere a vysedává v hospodě
28.2.2011 | Petr Poláček
75 příspěvků
-
Tolkien elfy zobrazil podle starogermánských legend, kde se vyskytujou prvně. Takže jim spíš tak trochu navrátil podobu jakou měli kdysi, kterou jim sebral Shakespeare, když je v nějaké své hře zobrazil jako malé a slabé s lucerničkami, za což ho Tolkien neměl právě v lásce *3*
-
Mne sa prave cesky dabing v AC1 moc nepacil... jedine to ze Altaira daboval ten isty typek co Arthasa :DDD (Ako sa volal?)
-
Nikdo te taky nenuti ....kdyz si myslis ze je to tak "hrozne" vymysli neco ty chytraku ach promin ty umis jen krafat vrat se k bezduchym hram bez naapdu a nekaz forum
-
dobrej dabing mel i AC1 a taky Warcraft 3 :D
-
Pro Core:
špatně jsme se pochopili. Mluvil jsem o českém překladu/dabingu zahraniční hry. Ne o celosvětovém dabingu *3* -
Promiň, ale nevšiml jsem si, že by měla kterékoli hra z těch, co jsi vyčetl, oficiální český dabing. (až na Icewind Dale II, které český dabing mělo, jenže dost otřesný - tomi každopádně potvrdí každej, kdo si vzpomene na Osvalda Kutiltrošku). Měl jsem na mysli kompletní český DABING, nikoli jen textový překlad.
-
Ale v poslednom trailery ukázali ako sa Geralt kúpe s Triss v nejakom jazierku :D
Ale zas nezabúdaj na fakt že v stredoveku keď niekto vedel plávať tak ho označili za čarodejníka... potom ho hodili do vody s kameňom priviazaným k nohám a že keď si čarodejník tak sa vyslobodíš a potom ťa upália... alebo sa nevyslobodíš a bude z teba "utopenec"... potom príde Geralt a ufaklí ti hlavu lebo Karlstein (alebo ako sa ten bláznivý dedko v jednotke volal :D) potrebuje tvoj mozog...
Ale musím uznať že na fantasy tohto typu sa moc história moc uplatniť nedá (to skôr na Sapkowského Vežu Bláznov - odporúčam :D) a teda Geralt by (aj s tým železom na chrbte) plávať mohol, aj vďaka tomu že je mutant.
A z videí to vyzerá že Severné Kráľovstvá budú zprístupnené celé :D -
Fallout I/II, Planescape Torment, Icewind Dale I/II... Deus Ex (první)... atd.
-
od jednicky jsem nic necekal a mile me prekvapila i ten dabing se prezit dal :)
Tohle zatim vypada jak diablo hrane za maga ...ale co treba me taky mile prekvapej :P -
nekrmit trolly! prosím
-
však se přece vývojáři chlubili, že definovali trpaslíky novým způsobem, který bude mít takový dopad jako když Tolkien definoval elfy...tak proč by k tomu kromě architektury nemohli trpaslíkůn přišít i další "dosud neznámé" prvky z jejich společnosti a tradic :D dělnícká třída, no však co byste chtěli
-
ještě by mě zajímalo jestli umí tentokrát i plavat, nebo je zas voda po koule konečna hranice možností :D Chápu že by to mohli okecat třeba tím že s tolika železama na zádech se moc plavat nedá, ale když ono to hrozně láká se jít vykoupat v takové krásné přírodě, a případně se mrknout co je na protějším břehu pár desítek metrů od vás.
-
Která zahraniční hra měla lepší český dabing než Mafie 1?
-
jedna vec je akrobacie a uskok do strany a do zadu, kdyz zjevne gerald spatne blokuje rany, ale pri utoku smerem dopredu to je naprosta hovadina a vypada to az nesmyslne kdyz nejrychlejsi pohyb je kotoul.
-
Tak zatím jsou známé jen MINIMÁLNÍ požadavky, ne (viz níže)? Nebo jsou někde už i doporučené?
Operační systém: Windows XP/Vista/Windows 7
Mechanika: DVD
Procesor: 2200 MHz
Operační pamět: 1000 MB RAM (pro XP) 2000 MB RAM (pro Visty/Win7)
Grafická karta: 3D grafická karta se 512 MB -
pro bluda: Máš ale na mysli z českých luhů a hájů, že ano? Pokud celosvětově, tak to bych si dovolil oponovat.
-
"Miluju" tyhle výkřiky do tmy... Nějaký konkrétní názor by nebyl? Napsat o něčem, že to je na hovno umí každej ňouma.
-
jednička stála za HoXno a dvojka krom grafiky vypadá taky hrozně... prostě hold nic pro mě....
-
Lepší český dabing než první Mafie neměla žádná hra...
-
Souboje jsou přesně takové jaké jsem si je představoval z povídek.
Ty s mečem pochopitelně....