Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S toho lesa ve videu, jsem měl po dlouhé době pocit že les je opravdu LES. Naposled jsem tohle viděl asi v Gothicu 2. Ty neustálé kotrmelce doufám, že tam jsou jen tak na oko a že nebudou nutný pro zvládnutí boje. Skákat tam jak tajtrlík působí směšně. Krajina vipadá pěkně, možná až trochu moc exoticky nato, že je to ze slovanského prostředí. Jestli u prvního dílu jsem měl pocit, že když vyběhnu někam na pole u lesa bude to tam vipadat stejně, tady ten pocit nemám. Snad to nebude kazit atmosféruhry, která u jedničky byla parádní.
  • misho8723
    Vývojári vyhlasujú, že v pokračovaní už budeš môcť ísť kde len chceš.. a dovidíš. Aj na ten najvyšší vrchol čo je v hre. A Geralt už vie aj preskakovať ploty :)
  • Geralt? ved to nieje Geralt, to je Gervant.Pan Gervant
  • Nevíte někdo, co je to za hudbu? Jak na začátku ta pomalá, tak ta akčnější, bojová?
  • Pravdu díš. Po tom co jsem hrál Oblivion (a stále někdy zahraji), považuji Skyrim za povinnost. Nicméně po tom co jsem si zahrál demo na Dragon Age II (a zjistil co s toho udělali za tupou mlátičku), vypadá Zaklínač vážně dobře.
  • ta vyzabla sracka jak tam s nim hazi :D
  • Šlo tam vidět, že využíval i klasické "nech nepřítele jebnout do bloku a oplať mu to". *3*
  • sak dole mas od slash_luke ale tady to je at to nemusis hledat http://www.the-witcher.de/?go=dlfile&id=174 , stahni soubor ingame4.zip
  • A jak by sis jako přestavoval uskakovat před silnými útoky nepřítele...?
  • Skyrim si stopro koupim nějakou sběratelskou edici abych podpořil vývojáře už jenom proto, že to bude určitě tak dokonalá hra jako Oblivion
  • skoda, ze si trailery apod. v HD musis dohledat a nejsou k dispozici primo z TG, kdyz tak se podel a hod link
  • Já nemám pochyb že to bude pecka. Jediná věc která se mě osobně z ukázek nelíbí a štve mě,jsou ty neustálé kotrmelce, přemety a kotouly. Proč je neustále Geralt dělá ( i v půlmetrové vodě)? Doufám že je nebude dělat automaticky, ale jen když budu chtít. To je zatím jediná věc, která u mě trochu kazí celkový dojem. Jinak prostředí co zatím v ukázkách bylo vidět, bylo propracováno naprosto detailně. Super
  • Buď děláš ostudu všem PS3 hráčům, nebo je to provokace nějakého PC hráče. Kde je pravda? Jinak hra vypadá vážně pěkně a zajímavě. Hrát na PC tak bych o ní snad i uvažoval, takhle mi zbývá čekat na Skyrim.
  • tak sem si to stahl v tom 720p a ta stisněnost uplně odpadla. dechberoucí
  • Pokud se chceš cejtit velkej mezi normálníma tak nebuď kretén, nedávej se rádoby provokativní komenty, změň si jméno na to jak se to píše a ne tak ja se to čte strč prst do prdele a di to říct týmu kterej na týhle hře dělá.
  • i první díl byl koridor mezi plotem a sem tam nějaka ta větší lokace jako bažiny, louky v Bahnicích, tuhle to vypada vic těsněji no.
  • les vypada dobre, nicmene to je cely prochazka koridorem
  • Lol, další zamindrákovaný PS3 fanboy...
  • Když jsem ty souboje viděl na videu od gametrailers, aj jsem litoval, že nenechali ten styl z jedničky. Ale tohle video jen dokazuje, že ten týpek na gametrailers byl pěkný pako. A co víc, líbí se mi, že tam jde hrát i jiným stylem, než kryt a výpad, jak to známe z klasických rpg. Hezky rychle a obratně po zaklínačsku. *5*
  • sry mělo být na "jeboZlesa"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit