Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to může říct jenom absolutbí neznalec Zaklínače... pokud by si četl knihy tak víš, že zaklínači jsu od mala cvičení v akrobacii...
  • Na dabingu jedničky bylo strašně moc vidět, že dabéři dabovali aniž by věděli v jaké situaci se ta postava nachází. Prostě si jen stouply před mikrofon a odříkávaly fráze (alespoň mě to tak přijde). Taky to pak tak vipadalo že tón hlasu neseděl a občas to působylo dost komicky. Třeba v porovnání s první Mafií, kterou považuju do dnes za majstrštyk herního dabingu.
  • A obednavam Zaklínač 2: Vrahové králů - Prémiová edice *1* A uz se nemuzu dockat. Akorat ve stejny mesic este vychazi i Deus Ex HR na ktery se tesim taky. *1*
  • nn jak rikam ja s ceskym dabingem nemel zadny problem(ani s hlavni postavou) a na to, ze to dabovaly podle textu a ne videa se to povedlo.
  • Core
    Neříkej mi, že se ti dabing hlavní postavy líbil... To bylo naprosto uši-kule rvoucí... Ostatní postavy, no dejme tomu, ale samotný Geralt byl rádoby drsňácky namluvený až k pláči... Můj názor. Pokud ti to vyhovovalo, neberu ti to. V pohodě. Já to horko těžko zkousávám, zrovna jedničku hraju. A co jinak, jakou verzi si objednáš?
  • Přesně tak. Na Dragon Age 2 kašlu a budu čekat na Zaklinače 2 a na Skyrim. Čekání si zkrátím původním Zaklínačem a Oblivionem (třeba i Morrowindem)
  • HW naroky jsou az nepochopitelne nizke (zkuste prohledat nejaky web) jednicka me naprosto uchvatila proste RPG jak ma byt plus preciznost Polaku co se mohou oprit i o knizni predlohu navic tento fantasy svet je mnohem realnejsi a nezni tak "pohadkove" jako Lord of the rings -zlo je zlo a dobro je dobro .....a pak ty nadherne slovanske devy:) ehm zamyslel jsem se jednoduse drzim dvojce ve vsech smerech me nedockave palce
  • Tak treba ja hral hned od zacatku z ceskym dabingem a nemel sem s nim zadny problem. Skoda ze dvoja ho met nebude. *9* Ale u The witchre 2 uvazuju o polstine,nebo anglictine(jestli teda bude mozna volba).
  • Jednou vetou - bude to pecka.
  • Core
    České titulky a anglický dabing je ta NEJLEPŠÍ a nejstravitelnější forma. CZ dabing jedničky byl katastrofální! Fuj! Titule naprosto vyhovují. Navíc AJ dabing se naprosto povedl, dle ukázek. Perfektní práce.
  • Ten les vypadá fakt skvěle. Celé to vypadá skvěle. Jen se bojím, že to nerozjedu... *9*
  • prni zaklinac byla nejlepsi hra co sem hral, skoda ze druhej dil nebude dabovanej a doufam ze atmosfera zustane stejne hutna
  • Core
    Budu rád, když to tak nějak rozhejbu, ale 100% pořizuju.
  • Core
    Uvidíme jak budou ty akrobatické prvky fungovat v praxi... Během adrenalínového boje, hutně podpořenými kouzly, kdy člověk seká a "metá znamení" si na ty divné kotouly ani nevzpomeneme... Uvidíme. Na mě to nepůsobí nijak zvlášť negativně. Spíš jsem unešený realistickými pohyby... Doslova mi to vyrazilo dech. Např. nakopnutí kolenem ze spoda, perfektní a bleskurychlé přišpendlení protivníka. Nádherné výpady i kryt. Kopance... Brutální jako *12* Projíždím už tři dny všechna videa a jsem nadšenej. Už aby to bylo na pultech.
  • Drom
    No ten boj je desnej, jeden kotrmelec za druhym. By se mu po trech tak motala palice, ze by ho prvni vidlak na miste prospikoval
  • Ježiš to je paráda!!!Nemám slov kvůli tomuhle jsem upgradoval comp,těším se maximálně!!Na tohle padne kus dovolené:-)Skvělá hudba.Umíte někdo převíjet čas?:-)
  • Na betu to vypada az moc dobre. Me by to stacilo. Doufam, ze jeste dopracujou nejaky vyrazy na jejich tvarich (facial expressions) kdyz si davaj paku. Geralt a ten typek vypadaj az moc klidne.
  • oužas, to není co dodat, nejdřív si dáme Deus Ex a potom tohle a budu chrochtat blahem, zakončení roku Skyrim a Mass Effect 3 a mé RPG ego bude na vrcholu :)
  • Taky se mi zdá, že trpaslíci dbají na plnění plánů jako jistí lidé z naší historie :-)
  • Tak hlavně že Matias Foster splnil plány na 180% *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit