Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Tak tak
  • Od toho to tady je, aby jsi mohl reagovat a mě baví reagovat na podobné výlevy...
  • Core
    Souhlasím.
  • Občas ma udivuje na aký zjavný trolling je niekto schopný reagovať...
  • Super, thx *4*
  • V lepší kvalitě než tady ( http://www.the-witcher.de/?go=dlfile&id=174 ) to neseženeš. Stáhni si archiv ingame4.zip .
  • Tohle je právě úplně ten nejlepší možný přístup. Ukázat co nejvíce a zároveň co nejméně, aby hřáčům nevzali požitek z nepoznaného.
    Proto jsem jen rád, že ukazují většinu záběrů z krátké "vězeňské" části a Mahakamu, kterému se dokonce na základně jistého rozhodnutí můžeme úplně vyhnout (a naopak se návštěvou Mahakamu připravíme o jinou lokaci, kterou uvidíme jedině při dalším hraní).
    Raději budu znát z videí dobře jednu jedinou lokaci než aby mi předem ukázali všechny.
  • Core
    Sice nevím, co je to lol, ale jsi kokot. *12*
  • Core
    Naprosto nejočekávanější kousek v mém osobním žebříčku. Jsem natěšenej jak malej Jarda. Zrovna jsem shlédl všechny videa na ofiko webu a na Games.cz a ejhle je tu další *1* Předobjednávám sběratelskou verzi, kluci z CD Projektu se musí prostě podpořit! *5*
  • Lol další 14ti letej fracek, co si tu léčí komplexy...
  • lol dalsi PC sračka *6*
  • misho8723
    Čože? Hra bude minimálne 50 hodín dlhá, a zatiaľ čo vypustili gameplay ukážky, tak tie ukázali z hry možno tak 25 minúť. Tie Diary trailery ukazujú dookola tie isté gameplay ukážky, a aj to nie príliš často, pretože v nich ide o to, ukázať s akým zapálením berú vývojári túto hru, takže nič hrozné to nie je. Zo stieľačiek, ktoré trvajú 5-6 hodín, vidíme pred vydaním oveľa viac gameplayu. Mňa práveže tieto ukážky a screenshoty ešte len viacej utvrdzujú v tom, že Zaklínač 2 ide byť minimálne jeden z herných vrcholov tohto roka. Možno aj viac.
  • KIMCID
    v hospodě je dobře
  • Vypadá to hezky :)
  • Nechci být hnidopich, ale v lepší kvalitě by to nešlo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit