Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prni zaklinac byla nejlepsi hra co sem hral, skoda ze druhej dil nebude dabovanej a doufam ze atmosfera zustane stejne hutna
    • dobrej dabing mel i AC1 a taky Warcraft 3 :D
      • Joha
        Mne sa prave cesky dabing v AC1 moc nepacil... jedine to ze Altaira daboval ten isty typek co Arthasa :DDD (Ako sa volal?)
    • Core
      České titulky a anglický dabing je ta NEJLEPŠÍ a nejstravitelnější forma. CZ dabing jedničky byl katastrofální! Fuj! Titule naprosto vyhovují. Navíc AJ dabing se naprosto povedl, dle ukázek. Perfektní práce.
      • Tak treba ja hral hned od zacatku z ceskym dabingem a nemel sem s nim zadny problem. Skoda ze dvoja ho met nebude. *9* Ale u The witchre 2 uvazuju o polstine,nebo anglictine(jestli teda bude mozna volba).
        • Core
          Neříkej mi, že se ti dabing hlavní postavy líbil... To bylo naprosto uši-kule rvoucí... Ostatní postavy, no dejme tomu, ale samotný Geralt byl rádoby drsňácky namluvený až k pláči... Můj názor. Pokud ti to vyhovovalo, neberu ti to. V pohodě. Já to horko těžko zkousávám, zrovna jedničku hraju. A co jinak, jakou verzi si objednáš?
          • Na dabingu jedničky bylo strašně moc vidět, že dabéři dabovali aniž by věděli v jaké situaci se ta postava nachází. Prostě si jen stouply před mikrofon a odříkávaly fráze (alespoň mě to tak přijde). Taky to pak tak vipadalo že tón hlasu neseděl a občas to působylo dost komicky. Třeba v porovnání s první Mafií, kterou považuju do dnes za majstrštyk herního dabingu.
            • Promiň, ale nevšiml jsem si, že by měla kterékoli hra z těch, co jsi vyčetl, oficiální český dabing. (až na Icewind Dale II, které český dabing mělo, jenže dost otřesný - tomi každopádně potvrdí každej, kdo si vzpomene na Osvalda Kutiltrošku). Měl jsem na mysli kompletní český DABING, nikoli jen textový překlad.
            • Core
              Fallout I/II, Planescape Torment, Icewind Dale I/II... Deus Ex (první)... atd.
            • Která zahraniční hra měla lepší český dabing než Mafie 1?
            • Core
              pro bluda: Máš ale na mysli z českých luhů a hájů, že ano? Pokud celosvětově, tak to bych si dovolil oponovat.
            • Lepší český dabing než první Mafie neměla žádná hra...
          • A obednavam Zaklínač 2: Vrahové králů - Prémiová edice *1* A uz se nemuzu dockat. Akorat ve stejny mesic este vychazi i Deus Ex HR na ktery se tesim taky. *1*
            • Pro Core:

špatně jsme se pochopili. Mluvil jsem o českém překladu/dabingu zahraniční hry. Ne o celosvětovém dabingu *3*
          • nn jak rikam ja s ceskym dabingem nemel zadny problem(ani s hlavni postavou) a na to, ze to dabovaly podle textu a ne videa se to povedlo.
  • Ten les vypadá fakt skvěle. Celé to vypadá skvěle. Jen se bojím, že to nerozjedu... *9*
  • lol dalsi PC sračka *6*
    • Buď děláš ostudu všem PS3 hráčům, nebo je to provokace nějakého PC hráče. Kde je pravda? Jinak hra vypadá vážně pěkně a zajímavě. Hrát na PC tak bych o ní snad i uvažoval, takhle mi zbývá čekat na Skyrim.
      • Skyrim si stopro koupim nějakou sběratelskou edici abych podpořil vývojáře už jenom proto, že to bude určitě tak dokonalá hra jako Oblivion
        • Pravdu díš. Po tom co jsem hrál Oblivion (a stále někdy zahraji), považuji Skyrim za povinnost. Nicméně po tom co jsem si zahrál demo na Dragon Age II (a zjistil co s toho udělali za tupou mlátičku), vypadá Zaklínač vážně dobře.
          • Přesně tak. Na Dragon Age 2 kašlu a budu čekat na Zaklinače 2 a na Skyrim. Čekání si zkrátím původním Zaklínačem a Oblivionem (třeba i Morrowindem)
    • Pokud se chceš cejtit velkej mezi normálníma tak nebuď kretén, nedávej se rádoby provokativní komenty, změň si jméno na to jak se to píše a ne tak ja se to čte strč prst do prdele a di to říct týmu kterej na týhle hře dělá.
    • Lol, další zamindrákovaný PS3 fanboy...
    • Core
      Sice nevím, co je to lol, ale jsi kokot. *12*
    • Lol další 14ti letej fracek, co si tu léčí komplexy...
      • Občas ma udivuje na aký zjavný trolling je niekto schopný reagovať...
  • Od toho to tady je, aby jsi mohl reagovat a mě baví reagovat na podobné výlevy...
    • sry mělo být na "jeboZlesa"
  • od jednicky jsem nic necekal a mile me prekvapila i ten dabing se prezit dal :)

Tohle zatim vypada jak diablo hrane za maga ...ale co treba me taky mile prekvapej :P
  • Souboje jsou přesně takové jaké jsem si je představoval z povídek.
    Ty s mečem pochopitelně....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit