-
Mám rovnaký procesor, grafiku ATI 4850 512MB a 2GB pamäte. Na to, že je to 3 roky staré PC, hrám hru v rozlíšení 1680x1050 s detailami na normal a hight. Hra je v pohode hrateľná, vyzerá nádherne. akurát to občas troška sekne, či spomalí.
-
Nechci říkát že jsou vývojáři blbci ale ta optimalizace je docela ošemetná...Někomu to jede ve full HD bez problémů.Někomu se to děsně seká i při nejnižších detailech.To mi už připomíná Gta IV.Moje sestava splňuje minimální požadavky ale i s nejnižším možným nastavením a rozlišením mi hra jede tak na 15-25 FPS což je dost nepříjemný.Nemluvě o tom jak hra vypadá a že se nedají pomalu přečíst texty...Hru jsem si pořádně nezahrál.Pořád to jen ladím ale bez úspěchu :( Nejnovější ovladače mám,minimum splňuju tak v čem je sakra peoblém??
-
Jenže jak už bylo řečeno, Skyrim má se Zaklínačem společného mnooohem méně než ME3. Takže konkurentem může být Zaklínači maximálně tak ME3, nikoliv openworld stavící na něčem úplně jiném.
BTW, nechápu proč nikdo nedává šance ME3, on ho někdo hrál? Něco mi uniklo? -
Přesně tak. Považovat za mainstream kartu, která stojí pět litrů je vážně mimo.
-
Pojde to dobre na e7400 2,8 Ghz a 9800gt 1GB?Nechcem kupovat hru ktoru nerozbeham a na minimalnych detailoch to tiez nechcem hrat.Niekto kto ma podobny stroj nech da vediet *5*
-
Ale krome toho UBERSAMPLINGU(cz-''nejlepsi'') mam take zapnute vse na max a jede to nadherne bez problemu na ATI 5850,ktera se da dneska sehnat za 3.5K. Takze to neni tak strasne. 4GB pameti ma dneska uz snad kazdy. Nevim co mas ty za grafarnu,nikde jsem to v tvych prispevcich nenasel,ale problemy s optimalizaci maji hlavne GF karty. Pockej si na patch,mozna se ti to zlepsi
A pokud mi utekla nejaka nitka vasi diskuze,tak se omlouvam a neberte me vazne:) -
ME3 určitě ne, jediný vážný konkurent je Skyrim. Škoda, že nevyjde až příští rok, Zaklínač by si označení hra roku zasloužil, takhle mu ho vezme právě Skyrim.
-
a mas zapnute vsetky tie detaily?? ja to hram tiez 1920 na ultra detailoch, ale tie najnarocnejsie detaily aj ked zapnem na nizsich detailoch tak mi to narobi bordel. a bez nich ta hra vyezera v podstate rovnako ako ostatne, skoda, keby ze mam uplne top high end pc tak ta hra musi vyzerat fakt namakane.
-
mozno prave v tom je problem :) asi to fakt nema zmysel porovnavat s hrami ako crysis, ale aj tak ma stvu s tou narocnostou:) zrejme tu skutocnu krasu tej hry si nemozem poriadne vychutnat lebo ked zapnem vsetky tie detaily tak je nehratelna, keby mi tak ficala tak by som mozno hovoril o tej grafike inak a preto mi takto nepripada ako nic extra krajsie ako ine hry. kazdopadne vyrobit hru ktoru si moze na fakt plnych detailoch bez problemovo vychutnat dnes mozno 10 percent gamerov je trochu prehnane, takze tu hru si vacsina ludi skutocne vychutna zrejme az za par rokov ked budu mat novy pc:(
-
Mno, HD 6950 určitě není mainstream ;-)
Jinak mě to jede na high v 1920x1080 na HD 5770 kolem 30 fps, není to tak hrozné s tou náročností. -
no neviem veru, nie som jediny komu sa ta narocnost nepozdava... ale tak 100 ludi 100 chuti, pekny den.
-
Coz ovsem nejde...
-
ja to berem vseobecne ne len o RPG
-
pokud o tom nic nevíš, nemá cenu to nějak dál probírat :)
ne, rozhodně není primárně náročná na grafiku. jde pouze o to, co a jakým způsobem vykreslují. v dnešní době už studia tohle optimalizují slušně a vyždímou z toho, co to jde, to se neboj. a to, že ti to nejde na maximální nastavení, když přitom ostatní hry ano, to rovněž není žádná chyba. takže buď klidně naštvaný, je to tvoje právo :) -
Jake jine RPG vypadaji stejne dobre? Vazne by me to zajimalo. Snad jen Risen se tomu blizil. A ostatni zanry me nezajimaji,protoze treba u FPS enmas volny svet,takz grafika muze byt kvalitnejsi
-
Minimalni pozadavky splnujes,ale u notebookovych grafik ti nikdo nikdy nic nezaruci.
-
ucho to malo byt tebe ;)
-
Ano netvrdim, ze sa do toho vyznam, vidim len tu stranku, ze ine hry ficia bez probmleovo a nevyzeraju o nic horsie pre mna, a to je vec co hraca nastve:) Podla teba je tato hra primerane narocna na grafiku? Mne to pride ze to nie je nic nove graficky [aspon na pohlad], tak preco je to tak narocne ??
-
vždy se dá něco optimalizovat lépe, ale ty tady srovnáváš jablka s hruškami. způsoby vykreslování a enginy, které srovnávat nelze. vyplývá to z celkových přístupů k těm hrám a jejich možnostem i zaměření. ano, obyčejní uživatelé se na to takto dívají, s tím ale nikdo nic neudělá...
-
Čau, chtěl bych se vás zeptat, jak bych asi rozjel Zaklínače 2 na tomhle noťasu: Intel Core 2 Duo 2,53 GHz, 4 GB paměti, grafika GeForce GTX 260M (paměť 1 GB). Hodně tu píšete o těch ovladačích a aktualizacích graf. karet. Chtěl bych se zeptat, co mi to s grafikou udělá? Zlepší se výkon té grafiky? Dodávám, že v počítačích se moc nevyznám, tak mě neukamenujte Jen chci prostě věděť, jestli toho zaklínače rozjedu *4* Díky moc *3*