-
Potrebujem vediet pribeh prveho dielu ked chcem hrat tuto hru resp. nadvezuje na seba dej tychto hier ? diky za odpoved
-
Pobavil...
-
Jak jsem přečetl neZtahujte tak jsem měl sto chutí doplnit svou origoš verzi o pirátskou.
-
Néé děkuji
-
"tu v orlande,FL " - to si povedal naco? ti mame akoze zavidiet to teplo ci co
-
5730 de to ale dre to:P rozhodne vypnout v-synch
-
ja to taky myslel uplne mimo ten ubersampling (v obou pripadech vypnuty) S 8800GTX to bylo nehratelne i s osekanymi detaily a s 560Ti to jede bez zaskubu i na plne (krom ten ubersampling) Propad vykonu s tou 8800 GTX byl mnohem vetsi, nez u jinych novejsich narocnych her. Coz prave myslim poresi jeste v patchich. Jednicka mi po vydani taky jela tragicky a s patchema jsem si mohl i pridat detailni texture pack.
-
To vobec nema nic spolocne s optimalizaciou(myslim ten ubersampling)! Je to urcene pre Crossfire/Sli riesenia(s najlepsimi dostupnymi kartami). Pre single kartu to je neskutocna zataz kedze scena je renderovana viackrat aby bol dosiahnuty co najlepsi obraz. Je to nieco podobne co bolo v Arme 2. Narocne to je.
-
Stlacis akcne tlacidlo(ak sa nemylim tak je to Ctrl) tam kde vyvolavas znamenia a menis mece. Potom si zvolis Postavu/character a nasledne v strome dovednosti ak vidis nejaku dovednost ktora ma bodku v tom kruzku(musis ju uz mat ale odomknutu) tak na nu kliknes a nasledne si vyberias mutagen a je to. Bohuzial aktivovat ho mozes len raz. Cize ak si tej dovednosti uz mutagen priradil tak ho uz do sameho konca nemozes zmenit.
Dufam, ze som ti pomohol. -
Vite nekdo jak se pouzivaj mutageny?
-
Přidávam se, když něco 10 tak toto, cítim v tom Gothic a je to páradni jízda, smekám CD Projekt. Lidi, neztahujte a kupte si to! Je málo takových her a buďme rádi že někdo dokáže vydávat takové pecky..
-
Nauc se radsi psat si jen ubohe male dite ktere si tu hru nemuze zahrat a proto brecis
-
Ad haha: Choď trolovať inde. Ak Ťa to nezaujíma, prečo reaguješ? Čo Ťa oprávňuje súdiť, či niekto stiahol alebo nestiahol warez???
Ja mám originál, ale podporujem warez ako spôsob odskúšania kvalít hry. V dnešnej dobe sa inak ani nedá- podplatení recenzenti, sračkoidné hry na jedno brdo etc.
Ad Tomi: Určite to odskúšaj. Ja som podľahol informáciám výrobcu o doporučených požiadavkách a teraz musím čakať, kým dorazí nový hardware, pretože na súčasnom to na Full HD a high detaily plynulo hrať proste nejde. Ďalšia vec, o ktorej sa recenzenti nezmienili- zlá optimalizácia. Čo sa týka obsahu- jednoznačne Over the top :) -
Taky zatim netusim, za co bych te hre strhnul. Tech par much je jen porodnich, vse dulezite je naopak na urovni kralu ;o)
-
Máte někdo zkušenosti s hraním na GT 540M / 5730? Jedná se o notebooky... (Asus N53SV/Lenovo Y560)
-
Mno mne to s 8800GTX (768MB) cukalo i na low/medium (narocnejsi veci vypnute). Vicemene od jinych narocnych her uz docela problem :/ Po upgradu to jede naopak uplne plynule i na nejvyssi (krom toho ubersampling, ten jsem ani nezkousel zapinat) Pocitam bude jen chyba v optimalizaci na starsi karty, coz verim vylepsi nadchazejici patch/dva, takze bych nezoufal. I na ty low/medium detaily vypada hra nadhere a to je jen jeden z prvku cekove atmosfery hry.
-
koho to zajima? tady vetsina lidi ma jasnso... kdyz hru hrat nebudes, svet se nezbori a ty prijdes a paradni zazitek... stejne sis ji urcite stahnul warez....
-
To máš jak tu řekl někdo před tebou. Sto lidí, sto chutí. Srovnávání ME3, Skyrimu a Zaklínače je aspoň u mě naprosto nesmyslné a zbytečné(zvlášť s tím ME3). Třeba já ještě W2 nehrál a budu muset upgradovat grafiku(pokud vyhraju soutěž tak ne*1*) , ale už teď je mi jasné, že mi Zaklínač 2 bude srdci bližší, než Skyrim. A to z toho důvodu, že W1 už sem sjel dvakrát a Oblivion sem skončil v půlce. Takže říct , že Skyrim se zaklínačem vytře je blbost, ale můžeš říct, že Skyrim u tebe na plné vyhraje. To zas je pravda.
-
Souhlas. Vidím to na desítku, tohle je jedna z těch her od nichž se nevstává dokud nejsou dohrané.
-
!!! Kdo má problémy s plynulostí hry at si vypne UberSampling > v cz Nejlepší , je tam minimální rozdíl který žere hrozně moc výkonu jinak když se to vypne tak je to náročný jako každá jiná hra :-) :-) !!! vím že už to tu někdo říkal ale je tu moc komentu a proty co to neví je to určitě přínosný.