-
To se omlouvam :)
Ja nekazim Hru, hra to je uzasna... ale ten konec... tim to cely psorali.. ta hra si nezaslouzi 10/10 ani 9/10 kuli tomu konci.. jen a jen....
7/10 verdikt, kuli politice CDprojetku.. i kdyz DCL maji byt zdarma, tenhle tah tezce sux.. -
ono to prave podle meho ani neni o te obtiznosti... jak rika Szapkowsi - "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa" a tady je vetsina souboju o presile...
-
''Vsechny'' znamena polsky a anglicky dabing. Nic vic.
-
Jo taky jsem se díval a nikde nic.
-
ono to prave podle meho ani neni o te obtiznosti... jak rika Szapkowsi - "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa" a tady je vetsina souboju o presile... a kdyz k tomu pripocitas konzoloidni checkpointy, kdy musis znovu a znovu chodit celou oblast, tak mne to irituje. ja rad hraju hry ktere maji pribeh (tady ma zaklinac urcite plus) a hezky odsypaji (tady naopak desne ztraci). podle mne je to umele natahovani herni doby...
-
Nejsi trochu zaslepeny? Jasne ze maji vojaci nascriptovane urcitych par vet a porad je opakuji. Delas jako by to v prvnim dilu nebylo. NAvic v prvnim dilu bylo tech vulgarit podle me mnohem vice. Dvojka se naopak drzi zpatky.
-
On se pta spise na to,kde zjisti svuj odehrany cas. A pokud ja vim tak nikde.
-
Co je to zase za zvast? Quick time eventy a minihry byvaly ve hrach na PC i v dobe,kdy zadne konzole jeste neexistovaly. Neni to uplne bezne,ale byvaly. Pokud te to petivterinove klikani tak stve,tak v menu mas nastaveni,ktere je sice nezrusi,ale udela je lehci. No a minihry(paka,kostky) muzes uplne ignorovat,kdyz te stvou. Nejsou dulezite pro pribeh. Taky nechjapu proc sem neustale lidi tahaji Crysis. Me by to taky silene vadilo v akcni hre. tam clovek ceka zabijeni,zabijeni,zabijeni a ne nejake blbosti. Ale Witcher 2 je RPG,coz mnohym asi unika.
-
Prolog,3 akty a epilog.
Herní doba.Tam zaleží na tom jestli děláš vedlejší questy.Takových 20+ hodin to, ale mít bude. -
Stejne tak nechapu,jak tu par poslednich prispevku nadava nastyl souboje,kdy pry "staci macakat jednu klavesu a cekat az vyhrajete". To je tu vazne tolik provokateru co hru ani nevideli? Pokud by clovek v boji proti nejkamu bossovi nebo proti trem a vice NPC mackal jen jednu klavesu,tak je za 5 vterin mrtvy. Na normalni obtiznost.
-
nechapu jak někomu může chybět dabing vždyt v jedničce to byla naprostá hrůza *7*
-
de, ale dre to... ? :) pošli screen nastavení grafiky prosím tě :)
-
*4* *8* *7* *9* *10* *11* - Moula to sedí .... co je sto sváma trollama jediné na co se tady zmůžete jsou nadávky jak od 3letého mimina
-
0/10 trollmeter - nehodno komentáře aneb ubožák se snaží být trollem *5*
-
Lidi kolik to má kapitol? Dá se někde zjistit hrní doba?
-
když si to po sobě přečteš ješte jednou zjistíš jakou pi*ovinu jsi právě napsal
-
U GOG verze se stačí zaregistrovat a stáhnout si polský dabingový balíček jako DLC.
-
no ešte že sa vždy nájde "sedlák" čo sa chytá slov o ktoré ani nejde ..
-
Nevím, jak to mají digitální verze, ale z DVD si můžeš nainstalovat všechny zpracovaný jazyky, tzn. i původní polskej dabing.
-
Recenze na urovni jako vzdy Lukasi, ale nemohu se dopatrat informaci okolo dabingu. Ohledne jednicky se dabing resil, protoze byl i cesky, u dvojky vim ze cesky neni a tim informace ohledne dabingu konci. U jednicky mi cesky dabing trochu vadil, proto jsem to resil kombem polsky dabing, ceske titulky a byl jsem navysost spokojen, takze muj dotaz je jasny, ma dvojka jen mainstream english, nebo bude i materska polstina? Diky za pripadnou odpoved.