Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    AP za dal dohrať za 20 hodín..a že nie RPG? Bolo to oveľa viac bližšie ku starým RPG ako napríklad taký DA2, a to nehovorím o ME jednotke alebo dvojke.. a nebál by som povedať ani to, že sa dala hra prirovnať k hardcore RPG.. všetko čo človek v hre robil, malo svoje následky.. všetky body čo človek rozdával do schopností, mali svoju váhu a boli extrémne dôležité.. to že sa hra odohrávala v inom prostredí, v akom sa obyčajne RPG odohrávajú (fantasy, sci-fi) neznamená, že to nie je RPG hra..hráč mohol hru prejsť štýlom akým chcel a v akom poradí..a doposiaľ mi prišla ako hra s najlepším systémom voľby - následky..no ale teraz prišiel Zaklínač :D
  • Mimochodem jsme jediny komu se pismenka ve hre zdaji strasne malinka? Ne vsechna. Ale treba ty v napovede nebo log s DMG...
  • Zdravím, hledám příbytek toho pánbíčkáře Olkana a nemohu jej nalézt. Starosta sice trvdí, že se jukneme na mapu ale po dokončení rozhovoru vyznačené místo na mapě není.Nevíte někdo kde ten maník bydlí??
  • Nebo taky za 1200 na STEAMU... Zbytecne resit
  • AP rozhodne neni klasicke RPG. Spice stealth akce s prvky RPG.
  • Co je to plná cena.Zaklinač se prodavá za
    1000,- u nás ( a to ještě některé obchody píšou, že za skvělou cenu )
    700,- Anglie
    620,- Polsko
  • jistě, že zevšeobecnil
  • Uz tu bylo nejmne jednou receno-minihry s mackanim tlacitek atd...to vse tu bylo davno predtim,nez vubec nejaka konzole byla. Jdete uz s temi konzoloidnimi zvasty nekam. Hra je bud dobra nebo ne. Pro me za me at je to treba port z autoradia.
  • Ok, Ok...sevšeobecnil jsem to...nemá cenu to pitvat *3*, důležité je, že Zaklínač je kvalitní hra
  • Mám pocit, že Alpha Protocol byl krátký.Snad jen 10h maximálně ?
  • Tak u RPG her jste nedoslo k devalvaci herniho casu. Za 7.5 hodinynedohrajes zadne RPG z posldni doby.
  • Nemohu jinak než nesouhlasit.Nejprve bych chtěl podotkout že mi ona "konzolovost" nijak zvlášt nevadí.Naopak zjištuju že jsem za to rád-díky tomu jak současné konzole brzdí vývoj grafiky můžu hrát i na svém již více jak 3 roky starém pc nejnovější hry.A na ovládání her se stejnak většinou gamepad hodí více(vyjma fps-her).Jinak druhý zaklínač je sice pc only hra ale má mnoho vlastností jež mají hry na konzolích-quick time eventy,minihry s rychlým mačkáním tlačítek a HLAVNĚ soubojový systém.co je pro mě překvapující je že si toho očividně nikdo nevšímá a nenadává se na to tak jako se třeba nadávalo na crysis 2(podlemně bezdůvodně).
  • Aha...no to nevadí...já kupuju jen vyloženě dobré hry, takže mě to nezníčí koupit za plnou cenu tušim... *1* , teď mě limituje jen ten procesor takže koupě bude stejně za ty dva měsíce...což mi nevadí, jak jsem řekl...alespoň v klidu dohraji jedničku...protože času je kvuli práci teĎ pomálu, alespoň zahájím léto herní peckou, protože jak čtu komenty, tak konečně vyšla nějeká pořádná hra...kterou nedohrajete za 7,5h, každopádně dík za komenty
  • Kdo si tu stezuje ze uz to neni hardcore? Nevidim ani jeden post. Zase nedelej z komara velblouda.
  • Nechapu te. Zaklinac,narozdil od jinych RPG her neni buh,takze mu 3 a vice nepratel dela problemy. je to logicke,je to zabavne,je to tezke...
  • Dobrá tedy abych někomu nekřivdil :-) - Většina zdejších PCčkářů.... :-)
  • To není o obtižnosti, ale o počtu nepřátel.Na všech obtížnostech je stejný problém.Na easy ti to ale tak nepříjde, protože ti prakticky nic brát nepřátelé nebudou.

A ne každý PCčkář nebrečí.
  • Jo trošku jsem se rozohnil, to je pravda. Ale jinak to holt nešlo, když jsem si to pročetl. Už jen v klidu! :-) A neinformovanost je zcela běžná věc a nedá se s ní nic dělat :-(
  • Určitě máš do puntíku pravdu - grafika je výzvou pro HW a vypadá skvěle, je to (zatím) PC only titul s vybroušeným ovládáním. Trošku mě mrzí zpracování inventáře atd. (pamatujete na stylové rozhraní z jedničky, které vypadalo jako krvavé šmahy po Geraltově meči?). To ale není nic, co by tomuhle masterpiecu mělo upřít zasloužených 10/10!
  • Bugů tam moc není ale občas se něco vyskytne. Mě osobně to asi 3* spadlo a jednou mi nešla splnit mise dokud jsem neuložil a znovu nenačetl ale jinak nic. Jo a nezlevní to, Comgad se k tomu jasně vyjádřil, že stejně jako u jedničky bude aktuální cena platná minimálně 20 měsíců tuším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit