-
Hahahah ty môžeš dávať tak akurát ockovi do p*dele.
-
Přesně tak, ten herní čas je dost slušný, ale záleží na tobě. Třeba já hrál první kapitolu určitě přes 20 hodin a to nepočítám moc loady potom, co jsem dostal nakládačku. Čistě teoreticky ji ale můžeš dát za čtyři hodiny, když budeš ignorovat všechny nepříběhové úkoly, protože povinný je snad jenom jeden. Jenže tím se nejenom okradeš o herní zážitky, ale také půjdeš do dalšího aktu s mnohem horší výbavou, na nižším levelu s míň schopnostma, a tak tam dostaneš nakládačku. Když hraješ pořádně, tak určitě 40+ hodin celkově.
-
To je nejhorší, když napíše "dlouhý zasvěcený komentář" člověk, který to vůbec nehrál. :)
Takže: Quick-time-eventů je za celou hru tak pět, když nepočítám primitivní "mačkání jednoho tlačítka" a minihry, které můžeš vesele ignorovat. Checkpointy jsou fajn, zejména když máš F5 na quick-save *5* . "Konzolodiní ovládání" je naprostý nesmysl, bojování je skvělé a taktické a každý boj začne PŘEDTÍM, než poprvé sekneš, protože se na něj musíš připravit natřením meče a vypitím lektvarů. Lineární je možná tak tutoriál (prolog), pak můžeš hrát naprosto jak chceš. Já se třeba v prvním aktu tak zažral do plnění vedlejších úkolů, že jsem "na večeři k místnímu šéfovi" (která pohne dějem) dorazil až za několik dní. :) Skvělá hra... -
Zdenda666: AP mi zabral 27 hodin
-
2) Dostaneš D'yaebl - ten ale hned v první kapitole ztratí smysl nosit(jsou tam silnější zbraně), ale v prologu se hodí... Potom Měsíční břit - ten je silný i v první kapitole (jak je na tom oproti sttříbrnému Meči s Kaer Morhen nevím).... A Havranovou zbroj, která se mi zdá trošku moc dobrá na první kapitolu...
-
mohl by mi někdo odpovědět na 4 veci?
1) co nebo kde se nachází ta šermířská sada? mě se po nainstalování neobjevilo nikde nic.
2) jaký je rozdíl mezi nově započatou hrou a importovaným save z jedničky? má to dopad na samotného Geralta a jeho řekněme statistiky nebo level, nebo se jedná jen o to, kdo se semnou bavit bude a kdo ne?
3) druhá kapitola, zakázka na ty potvoráky co vybuchujou po zabití (nepamatuju si teď jméno) dá se to nějak splnit? našel jsem všech 9 těl, ale to poslední prsotě nešlo zapálit a tudíž celý quest putoval do nesplněných..
4) dá se to dotáhnout na maximální level? tedy 35 pokud si dobře pamatuju? -
Já to na mapě měl..bydlí když vyjdeš branou na to tržiště a jdeš dál jakoby ven, tak před branou ven zahni vlevo a tam je několik domů, v tom napravo bydlel Olcan.
-
Když člověk nikam nepospíchá, prozkoumává a plní vše co jde, tak to těch 45 hodin bude.
Když to koupíš na gogu, tak se dají titulky zatím sehnat bez problému neoficiálně. Časem to určitě půjde stáhnout i přes launcher jako jde dnes polština, ale zatím to tam není.
Demo pravděpodobně nebude. -
fallout@tiscali.cz: To jsem byl já a doteď si myslím, že věk a s tím spojená jistá konzervativnost má hodně velký vliv na prožitek... Ale zřejmě jsem se mýlil ve velikosti vlivu :-)
-
1.) je to kratšie ako jednotka, ale stále nadpomer voči ostatným RPG, je to asi takých 35-40 hodin cca
-
No mne to istotne 20 hodín trvalo.. aj vedľajšie misie aj hlavne..ak tebe len 10, tak fajn.. mne 20.. aj iným hráčom to tak dlho trvalo, niekomu aj viac..a iným zase menej.. ale tá hra má aj skvelú znovuhrateľnosť
-
SPOIL
najdes ji schovanou u trosek vyhoreleho blazince, kde mas za ukol zrusit kletbu
/SPOIL -
Od čeho je průvodce hrou? :-)
-
1)Ve dvojce jsou 3 kapitoly a prolog.... Druhá a Třetí kapitola se na rozdíl od jedničky lišej tím, že máš úplně jinej průběh každý kapitoly a to záleží jakou stranu ze dvou si vybereš.. Dokonce ve druhé máš u každé strany jiné vedlejší úkoly
-
AP 20 hodin nemá a nikdy neměl 20 hodin.Má kolem 10 hodin.
Jde o skutečnou herní dobu a ne o uměle natahovanou opájením se prostředím atd. :) -
Hojte ... Nevíte kde najdu tu Elfku Malenu která mě zavede do léčky u vodopádů a po rozsekání těch chlapů co mě mají zabít tak ona zmizí v lese a mám jí v úkolu najít ? Docela by mi to bodlo :D
-
Bugy jsem snad měl jen u lezení nahoru a někdy když jsem měl meč vytasený, tak nešlo dělat nic jiného než seknout do prostoru... Pak už fungovalo vše...
Přizpůsobený na konzole je to dost... Stačí se jen podívat jakým způsobem je dělaný inventář a skilly :-) -
Tak jsem přečetl celou diskusi, ale nenašel jsem odpověď na dvě věci (kromě spekulací):
1) Jaká je hrací doba na jedno projití?
- Někdo psal, že čeká 20h+, ale v recenzi to nebylo a rád bych to slyšel od někoho, kdo to prošel. Že se to dá prodloužit hraním znovu neřeším, to šla i jednička. Ale podle recenze to vypadá, že to bude o dost kratší než jednička, když porovnám 5 kapitol v jedničce a 2 (hlavní) ve dvojce.
2) Když si to koupím na GOGu, dostanu pak do toho nějak české titulky?
- Někdo psal, že se dá stáhnout jako DLC polský dabing, což by mohlo být zajímavé, ale o CZ titulcích jsem nic nenašel.
3) Vzhledem k tomu, že zatím nějak nefunguje oficiální fórum, nevíte jestli a kdy bude demo? To by asi bylo nejjednodušší, jak to vyzkoušet. -
hrat sa to urcite da, budes sice na zaciatku trochu tapat, ale nic dolezite ti neujde... Ale ak mas cas a chces prvotriedny epicky zazitok, tak odporucam NAJPRV preciat vsetky knihy, potom si zahrat jednotku... A az vtedy nadobudne dvojka tu neskutocnu epickost, ktora je pre mna tak pritazliva. Hra totizto nerozvija nejaku udalost vo svete ale rovno pokracuje v rozpravani pribehov zo sveta saphowskeho, kde sa vsetko toci hlavne okolo geraltovho postoja, a proste cim viac info mas, tym je zazitok hutnejsi. Ale ak cas nemas, tak sa netreba zatazovat, budes krasne rozumiet tomu co sa deje a kto je kto - ajtak to stoji za to *3*
-
zaklínač je kvalitní hra