Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeden z důvodů, proč dneska nejdu spát *1*
  • Plno lidí knížku nečetlo tak neznaj charaktery.Navíc tím že Geralt ztratil pamět si jeho charakter trochu utváříž sám.Nedávno jsem dohrál jedničku abych se naztrácel ve dvojce teť i dvojku, svět mě tak natchnul že začínam číst knížky.Nevím ale pokud bych hrál za někoho jiného tak by mě to tak nebavilo.Ale mohly by dát příběhy jiných postav třeba do ňákých krátkych kapitolek(DLC).
  • Obtížnost je vcelku vysoká,jinak doporučuju je li to možné používat gamepad...
  • Tak dnes jsem hru zakoupil v Polsku za 79 zloťáků, dobrá cena, už se instaluje. Nemůžu se dočkat.
  • Mahcake
    Mám hotový všechny kontrakty, neodklikal jsem ani jedinej text, craftoval jsem co jsem mohl, Kayranovu "čepičku", Draugovu výzbroj, skoro všechny meče, bomby,elixíry atd. Chceš snad důkaz? *3* Jak jsem řekl 10+- hodin.
  • Nevím jak teda Witcher 2 dopadne (ani to vědět zatím nechci *1* ), ale docela by CD projekt měl uvažovat o změně... Né ani tak univerzum jako spíše Geralta nahradit jiným zaklínačem nebo postavou... Přece jenom Bíly vlk je tak profláklej, že už ho musí znát všichni a trošku už to jde do extrému... Přece jenom knihy nejsou výborný jenom kvůli Geraltovy. Taky je zde výborný svět, který má možnost nabídnout i další dobrodružství... Docela by mne zajímalo jak by se poprali s jiným Zaklínačem (jeho charakterem, ktery by asi byl dost zastíněn tím Geraltovým)... S jiné školy.. Třeba kočky či Gryfa :-)
  • Nepleteš si Epilog a Prolog? *4*
    Hra je docela těžká i na střední pokud nevyužíváš lektvary, pasti, petardy a dýky.. Ušermovat(+ znamení) to sice jde ale je to o nervy
  • JEzis, ja prece nerikam, ze je autor neschopnej....jen proste tohle nepokladam za dobrou recenzi...
  • Myslíte, že se výsledek soutěže dozvíme ještě dneska ?
  • misho8723
    Alebo dať si hru ešte druhýkrát a skúšať inakšie riešiť situácie a tak spĺňať aj misie, ktoré si nemohol nájsť pri prvom prejdení hrou :)
  • A já musím souhlasit s názorem, že tahle recenze si zaslouží mnohem lepší čtenáře, než je tenhle.
  • Jsem jedinej komu ta hra (na normální obtížnost) přijde tak těžká??? Je to i dál tak těžký nebo je težkej jen ten epilog??
  • Musim souhlasit s nazorem, ze tahle hra si zaslouzi mnohem lepsi recenzi, nez je tato. Odflaknute, obsahove nic nerikajici... Tiscali ma urcite navic!
  • Preed
    Ked si mimo,tak si mimo,nic ine sa ku tomu povedat neda,podla mna nie je ulohou recenzie vysvetlovat vsetko uplne do podrobna ale tak nejak povedat,ako to vo vysledku cele funguje,aj keby to tak byt malo tak si v mensine jednoznacne,okrem toho stazovat sa zrovna na recenziu Lukasa Grygara je uplne mimo,pretoze hernych novinarov jeho kvalit je v tychto koncinach malo,ti ktori sa pozeraju na hry tak trochu inak..
  • Tak jsem to dnes dohrál a jsem naprosto uchvácen! Hrací doba dle steamu 30 hodin, splnil jsem snad všechny vedlejší úkoly co jsem našel.
    Üž se nemůžu dočkat trojky :)
  • Tohle tim nemyslim....pribeh sis mohl menit i Dragon ages...me slo o linearnost questu. Tzn jestli muzes plnit questy nezavisle na pribehu nebo kazdej quest je castecne jeho soucasti....takze se sam nauc cist
  • takze cist neumis *7* vzdyt treba o nelinearite je tam receno, ze se muze podle postupu menit prubeh cely kapitoly (coz je skutecne tak). jak ty informace nejsou v tabulce excelu a tucnym pismem...
  • Pravda je že pokud se člověk koukne na některé zahraniční recenze a pak na českou tak je to jak nebe a dudy.
  • kotty
    Musis se taky pridat, ze recenze je pomerne kratka a malo informativni, zvlast pak od Lukase, od ktereho bych cekal recenzi obsahlejsi. Na druhou stranu zase doufam, ze se objevi i videorecenze, ktera byva o dost obsahlejsi.
  • super uz se tesim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší