Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli sis nevsiml tak je her se sekanim rukou nohou velky nedostatek a pro me je to dulezity asi jako pro tebe rozdelovani bodiku k dovednostem
  • risa2000
    Ok, díky za postřehy. Měl jsem jen trochu obavu, aby to nebylo za pár hodin hotové, ale tohle vypadá v pohodě.

Jinak, co se týká dema, pamatuji se jak jsem to u jedničky stáhl, nainstaloval, absolutně netuše co to bude, a pak jsem jenom nepřestával vycházet z úžasu. Tohle se mi předtím stalo snad jenom s DeusEx (prvním), Half-Life (prvním) a Starcraft (prvním).
  • částečně souhlas...
  • Ja teda nevim, ale dozvedel jsem se prd. polovinu recenze resi dvere a serm. Me treba zajimaji questy - jestli jsou linearni (jako treba dragon age) nebo nezavisle na pribehu (jako treba fallout). Zajimaji me moznosti tvorby postavy, stromy schopnosti....jaky jsou tam vubec schopnosti. Zbrane, obchody...kurva cokoliv. Tady je uplny ho*no a jestli ti tohle prijde jako plne informativni recenze, tak jsi mamlas, protoze tohle by si zaslouzilo v papirovem magazinu nejakej nenapadnej flek na okraji stranky....
  • to bylo mysleno jakoze tam ty herni mechanismy zhodnoceny jsou. pokud hledas informace z manualu, najdes je v manualu *7* a herni doba je individualni. hra netrva tri minuty je snad jasny
  • Paul_cz
    Druhá kapitola je něco neskutečnýho...taková jízda ke konci, CDProjekt jsou neskuteční frajeři.
  • Ale jasne ze umim a blbej nejsem, dohledam si informace sam. Kazdopadne tim ztraci tato recenze vyznam, protoze je najdu jinde. Rozhodne vic jsem se dozvedel z tehle diskuze nez z toho clanku.:(
  • Ano.
  • a cist umis? ta nesamostatnost dnesnich hracu je donebevolajici...
  • naozaj ? naozaj ta trapy takato sprostost ? chjaj ... ja vas niektorich fakt nechapem ...
  • cau daj se tam sekat ruce nohy hlavy ?
  • Tak vam nevim....jednicku jsem nehral a tak jsem docela mimo co do hernich mechanizmu. DOufal jsem, ze si udelam obrazek podle recenze...poprve musim napsat verejne, ze informacni hodnota recenze je nula. Nevim nic o hre (jen ze se tam sermuje podivnym systemem), nevim nic o narocich, nevim nic o dobe hrani, questech, rpg prvcich...takhle by to vazne nemelo vypadat...
  • Whisp
    Bolo to tu už pár krát písane, nešlo to každému aktivovať, opraví to patch, čo má teraz vyjsť.
  • dík moc :) ještě mě napadla ta část s triss v té tůňce :D kde je taky nějaká volba a triss se ptá co bude dál, jestli se bude hnát za královrahem nebo se na to vybodne a bude si kutit s ní, nebo tak něco... každopádně je to skvělá zpráva, zahrát si to odznova a jinak :) to velice potěší :)
  • Vzdyt uz to tu bylo nekolikrat napsane - s DLC je nejaky problem a vyresi ho patch, ktery vyjde v tydnu.
  • Já žádnou zbroj nedostal, a to jsem si šermířskou sadu stáhnul a aktivoval
  • Myslim že je to ta chvíle nevim to ale jistě.Potom se musíš rozhodnout komu pomůžeš a podle tohodle rozhodnutí je jiná celá druhá kapitola.
  • diky za odpovědi, takže musím napsat prodejci, protože ač mám premiovou edici s DLC šermířská sada, tak nemám ani jeden ingame předmět, ty blbosti okolo jako bonusové CD a mince a skládčka, to mám, ale ingame itemy ne.
  • Whisp
    1) Je to DLC bonus, ktorý dostaneš ak si hru objednáš z konkrétneho obchodu, je viac ako 4 rôznych DLC bonusov, pre každý obchod iný(podobne to bolo aj u Dragon Age 2). Pri tomto konkrétnom sa ti objaví u postavy brnenie zamerané na používanie meča.
    2) Pri importovanom save, dostaneš na začiatok slušnú výbavu, pokiaľ si ju získal vo Witcher jednotke. Ďalej zistíš nejaké zaujímavosti a dopad tvojich rozhodnutí v jednotke.
    3) Myslíš asi Ohnivákov, telá sú vždy v trojici, nie vždy zhoria, takže možno klikáš už na raz zhorené telo. Tiež sa ti quest mohol bugnúť, vtedy musíš načítať nejaký save ešte pred tým ako si tento quest začal plniť.
    4) Asi áno, ja som mal level 33 .
  • píšete tady o straně, kterou si vybrat, můžete to nějak specifikovat? mám pocit, jakoby jste měli na mysli výběr strany od které se pak odvíjí příběh... není to náhodou ta chvíle, kdy jste s tím elfem a vedete ho za královrahem? díval jsem se třebas na video na youtube, když jsem hledal pomoc s jedním questem a týpek tam měl úplně jiné mise, byl tam u stolu s triss...
    to já jsem někde okolo pevnosti a řeším, jak sejmout kletbu z jednoho krále a po triss zatím pátrám jen okrajově - když na ní příjde v rozhovoru řeč :D tak nevím, je zde někdo, kdo by mi to mohl lépe osvětlit? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší