Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemá cenu se rozčilovat. Vždycky tu budou takoví, kteří budou brečet, jak je daný titul konzolojdní a že už to není hardcore a že starý hry byly lepší. Je to teď asi moderní, snad to jednou přejde. Zajímavé je, že nejvíc si stěžují jedinci, kteří si hry nekupují a zásadně je pirátí = lidi co si neváží ničeho, jsou zvyklí dostávat vše od rodičů a neznají hodnotu práce.

Spíš mě štve, jak se lidi málo informují. Nadávají na forech a přitom kdyby si některé věci zjistili, tak nemají důvod k žádným stížnostem. Máme takové hezké věci jako manuál a google.
  • Nemám dohranou ještě ani Zaklínače jedničku, takže do dvojky zatím nepůjdu...stejně by můj obstrožní procák podával asi takové výkony jako vozíčkář na dráze vedle Useina Bolta, a až půjdu do nového, tak za dva měsíce tak bude venku i hafo patchů a možná i že dvojka o nějakou tu stovečku zlevní...každopádně se těšim...když pominu různé trollí komenty tak to vypadá, že bugy se moc nekonaj a to co je, bude opraveno patchama...
  • Pročetl jsem si jen poslední dvě stránky komentářů protože, no prostě nemá smysl číst více.
    A jedna poznámka: Co to tu melete o konzoloidním nesmyslu? Ta hra si ke konzolím ještě ani nepřiuchla a nemá s nimy nic společného! Co to tu vlastně kritizujete? Obtížnost? Hrál jsem to na normál a v prvním soubojí jsem umřel 8* než jsem to dostal do ruky a i tak je to absolutně nejnáročnější RPG. Ano když si zapnete jednoduchou obtížnost tak stačí klikat pravm tlačítkem ale tak si nedávám jednoduchou že? Tohle je jasná PC pecka ve které dostanete za litr sběratelskou edici, 25 hodin hratelnosti + znovu to samé při znovuhratelnosti, super dialogy, nádherně zpracované veškeré oblasti, a hromadu dalších věcí. Každý si ve hře najde to své.

Každý PCčkář brečí jak je tohle console only nebo že grafika je slabá kuli konzolím a když dostane pod ruku PC ONLY klenot tak si stěžuje že jeho mašinka pod stolem to nezvládá vykreslovat. Naprosto dokonalá hra! 20/10...
  • trolo
    10/10 trollhunter - este horsie ako troll.
  • trolo
    jake checkpointy prosimta? ty si uz ale nacisto blby ne? si to ocividne nehral len pozeral videa takze prd vies.
  • Nevim proc,ale me se nejvic libila hlaska-"Triss nam uz zadne motylky nevycaruje":) Kdyz jsem pred vydanim videl tuhle hlasku ve videu,tak to byla nuda,ale v kontextu hry me to proste rozesmalo.
  • Podle mě by se mělo jednat o speciální "zbroj" Rocheho komanda, která přidává nějaké odolnosti proti krvácení atd. Objevila se mi v inventáři.
  • Děcka co je ta šermířská sada? stáhnul aktivoval a guvno z vody a písku.
  • Zdravím , máte někdo zkušenosti s gamepadem ?

Rád bych si zahrál svého Zaklínače na gamepadu "Hama X-style RF" ale nevím jak to spustit abych hrál právě přes gamepad :( prosím poradte , děkuju
  • Aaa díky tak to jednoduše počkám.. Nechci hned při prví hře přijít o quest...

Jinak co jsem se tak letmo do průvodce hrou (jinak s ním fakt nechci hrát), tak je super, že kapitoly maj podle výběru strany jiný průběh a to dokonce vedlejších questů!!!
    To potom herní doba je dosti relativní pojem

Parádní hra to rozhodně je a já si užívám třeba jen samotný Flotsam, architekturu, život obyvatelstva a na hlášky malých dětí jsem se vyloženě těšil - Naseru tomu trpaslíkovy do měchu!!!

A jaký je váš výběr? Veverky či Pruhy? :-)
  • mezernik :-) mělo by se ti to zobrazit někde pod Geraltem, kdy ho maš zmáčknout
  • S tim melo problemy vic lidi. ja ti neporadim,ale muzes si pockat na patch(nekdy pristi tyden):
    Patch 1.1 is nearing completion and will be available shortly. It will address a number of issues reported by players such as keymapping, inverting the mouse, sudden crashes, problems with activation, difficulties with the game`s DLC, and more.
    To by melo resit presne tve problemy
  • Zdravím... Lidi mám problém stáhnout Trolí trable a dárek s prémiový verze... Než napíšu na support tak jsem chtěl se tu poptat.... Stahování normálně běží, a dokonce stáhnu všechny data... Potom bohužel nastanou dvě věci... 1)Zamrzne Launcher 2) Nic se nestane a v položce stahovatelného obsahu stále běží download a neobjeví se tam zelená fajfka, jak píšou v suppportu na FAQ... Neměl někdo podobný potíže? :-)
  • Jj titulky jsou i nad neherníma postavama, ve videu všude... Ten polský dabing je hodně dobrý!
  • Mam problem s Kajranem. Odseknu mu vsechna 4 chapadla,pak na jedno zbyle vyskocim,ale nevim jak seskocit. Vzdycky me rozmlati o zed. Cim se sakra seskakuje?
  • Ano v cut scenach jsou titulky a ano, text u normalnich NPC lita nad hlavou. Takze pokud je chces poslouchat,musis se na ne divat :)
  • Whisp
    No a ja som to hral 5 dní v kuse, 40+ hodín čistého herného času *2* Ale zas som sa celkom piplal s výstrojom, vyrábal som si rôzne časti brnenia a zbrane na ktoré som musel zháňať suroviny.
  • Není?? tsk to si hrál jen na nejlehčí....
  • Zkoušel jsem na AMD Phenom II X2 550 BE a ATI Radeon HD4850 512 MB. Plynulé to nebylo ani na low detaily. A na low hra vypadá hnusně (nebudu se hádat, je to věc názoru). Celej večer jsem to zkoušel nějak fixnout, zkoušel různé rady z internetu a upínal se k nadějím na patch... druhej den jsem ale zašel po práci do obchodu a odnesl si GTX560 Ti. V současné době vše na max kromě ubersamplingu a hýbe se to i vypadá naprosto skvěle. Takže komu to nejde, za sebe doporučuju upgrade, byť mám zprávy, že vývojáři usilovně pracují na patchi, který by měl dost zvednout výkon. K samotné hře zatím tolik, že průšvih jsou pro mě souboje - přesně jak jsem čekal. Chaotické, neohrabané, a ať mi někdo netvrdí, že šermíř dělá během boje kotouly v chumlu nepřátel! Ale věřím, že si na to zvyknu. Voice acting parádní, grafika pěkná, hudba subjektivně ne tak hezká jako v jedničce, ale pořád dobrý, a rozhovory jsou moc pěkně napsaný. 8/10, uvidíme kam to půjde, až to dohraju. *4*
  • K tomuhle bych se ještě rád zeptal, co titulky? Jsou ve videích? Lítají postavám nad hlavama, když kolem nich procházíte, jako to bylo v jedničce? Ptám se, protože bych si raději dal polský dabing, ale bez těchto titulků bych asi moc nerozuměl a šel bych tak raději do angličtiny (podobně jako v S:CoP).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit