Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkus dát větší obtížnost, a nebude to jen o klikání a očekávání vítězství.... je to pak celkem záhul a baví to
  • Co teda nechápu, jak (podle některých kometů) můžete hodnotit hru aniž by ste jí instalovaly? WTF? zahrajte si aspoň jednu kapitolu! A až si potom natáhnete ty srolované ponožky a trenky tak sem prosím opět napište své hodnocení. Takováhle hra se nedostane na světlo světa každej den a tak si určitě nezaslouží komentáře od lidí co jí ani nehrály bo jen nadávaj na HW či obtížnost.
  • Ty ses ještě nedostal z prologu, že? :D
  • takže Gothic 2 zůstává králem? To jsem rád... :-) ale abych nebyl kritik, hru si taky stáhnu a vyzkouším, ale nevěřím jí
  • Hanzales
    nad pluskem z trucu, bez reakce jsem taky premyslel, ale ty jsi to dotahl mnohem dal *3* +1
  • bez patche hratelne pouze na gamepadu... bohuzel to vypada, ze vyvojari prosli lobotomii a programuji na PC stejne svinstvo jako na konzole.. sipky nejdou navodit, souboje se vyhravaji tim ze clovek zbesile macka jednu klavesu... vse je naskriptovano a nedava moznost volby...
  • naprosto souhlasim... v jednicce byly sex a vulgarity tak nejak pribehove dane.. kdyz mi ve dvojce ponekolikate vojak v blizkosti zopakoval vetu s f**k (pokazde jiny)tak jsem si rikal na co si hraji? stejne tak sex hned v prvni scene podle meho ma navnadit teenagery diky vsude zverejnenym prvnim 15 min videim ze hry - ale to je vse... hloubka zadna, rozhodovani zadne.. konzoloiidni nesmysl :-(
  • jsou lidi, kterym to vadi... ja si na konzolovitost stezoval uz kdyz jsem to videl u kolegy... kdyz mi to ted dal do ruky tak mne to odradilo jeste vice.. sama videa, nuceni "delat vec tak, jak ji zamyslel pan designer" a podobne - pro mne tahle hra ztratila veskere kouzlo. pokud mne to dovede do scriptovaneho utoku, kde ale nejsem schopny hru ovlivnit jinak nez bezduchym mackanim leveho tlacitka mysi a oceavanim vyhry s pravdepodobnosti 50/50, tak at jdou do haje... zadna sance rozmyslit se jestli pujdu tam nebo nekam jinam, naprosta linearita.. a nezachrani to ani Triss, kterou nektere teenagery navnadi na zacatku:-( pro mne 5/10...
  • Sem hrál zatím jen letmo,ale celkem mě překvapilo jak moc je ze hry cítit její konzolový původ,hra sice vyšla pouze na pc,ale mnoha prvky,halvně ovládáním je ryze konzolová.Ne že by mě to nějak zvlášt štvalo,hrát s gamepadem jsem zvyklý jen mě to překvapilo.Quick time eventy,minihry s rychlým makáním tlačítka a hlavně to ovládání.Styl soubojů a celkové rozehrání je vyloženě "gamepadovské",souboje na myš a klávesnici prostě stavěny nejsou.Možná by to mohlo být zaviněno tím že snad vývojáři u dvojky navázovali na technologie a postupy jež byli vyvýjeny pro nikdy nevydený konzolový port prvního dílu zaklínače.Eště víc mě ale překvapuje že to očividně nikomu nevadí,narozdíl od třeba druhého dílu crysisu,na který kvuli tomu mnoho lidí nadávalo.Možná kdyby byla hra vydaná na vícero platforem ve stejnou dobu tak se má situace jinak...
  • no jen ze s toho nepozer
  • Já jsem mu chtěl dát plusko a pak pod to napsat: Archivment unlocked, first suported troll.
  • Hanzales
    Cekas reakce? Doufam, ze krom teto se zadne nedockas *3*
  • Hele, nekaž mi to když jsem to ještě nehrál, jo? *1*
  • Reklamy na druhý díl jsou lákavé a bombastické. Nové bude toto a vylepšené bude tamto... třeba já bych přivítal ovládání na které jsem zvyklý. Ani ta vulgarita a sex mi v jedničce nevadily, protože to bylo něco co bych od doby kterou hra popisuje čekal. Zahrát si nový příběh by bylo lákavé ale... po první díle který byl tak skvěle nadabován hrát dvojku jen s českými texty a navíc za takové peníze? No promiňte ale to si svůj vynikající dojem z prvního dílu dvojkou ničit nebudu a investovat do hardwaru který zvládne náročnější hru se mi v takové situaci taky neoplatí.
  • Takova kravina *12* *12* Us aby vyslo nove cod *5* *5* *8*
  • Hanzales
    Nee dekuji co? :) "Nee dekuji, slozite" ? Nebo, "Nee dekuji, neni to muj salek kavy, radsi mam sci-fi z budoucnosti nebo hry ze soucasnosti" ? Neni jsme tady zadni jasnovidci *3*
  • Hanzales
    Ja jsem jeden z tech, kteri jednicku taky miluji, ale jaksi ji jeste nedohrali uplne. Nicmene ted toho lituju. Nejake naznaky tam samo jsou, na zacatku hry hlavne na konec prvniho dilu. Nejsem si ale jist, neb konec prvniho dilu zatim taky tak uplne neznam :) Doporucuji zahrat prvni dil, dnes uz je za pakatel nadherna edice s patchema. Do te doby se vyladi dvojka a budes to mit dokonaly od zacatku az do konce *3*
  • Hanzales
    "kobzool"...to je jedna z nejveselejsich prihod z akce "chata". Kamarad, ktrery to zdycky zarizoval uz tady bohuzel neni. Byl genialni a mohl mi ted opravit zuby. Nikdy na nej nezapomenu.
    Nicmene v hospode kousek dole sedaval deda. Zdycky neco zadrmolil, pak vyprskl a rekl kobzool" Tak me napadlo, jestli taky nejsi z one chaty, kde se vzdy nehorazne hresilo a kalilo ? :) Prinejmensim mi ta prezdivka privodila vzpominky na dokonale akce typu chata.... (srry za OT)
  • Super diky moc *5*
  • Ja jsem chtel ty hre dat aspon 9 z 10, ale po dohrani jsem silne rozhorcen.
    Hra je to skvela, zabavna a pohlti vas. Jenze posledni ani ne tretina hry...skoro konec je opravdu trapnost sama. Nehral jsem hru s horsim koncem.. Delka hry je kratka na rpg! Obtiznost tu vynahrazuje obsah. Ja jsem tak na*****j, ze ani nevim jak to popsat. Jednicka byla skvela a troufnu si rict i opolovinu delsi. Ja jsem pritom velkej fanda zaklinace, ale zaver 2jk je opravdu mizernej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit