-
Diky, to me uniklo :)
-
psali to v bleskovce, někdy zítra :-)
-
No jo, filtry jsou paráda, ale to není vše, co mi leze na nervy: Štve mě i třeba to, jak v jedničce moc pěkně ošetřili, žes nemohl po kapsách tahat 10 mečů. Proč se ve dvojce rozhodli pro typicky konzoloidní inventář, tuplem když to je IMO jedna z těch věcí, která by pro konzoli a pro PC šla udělat odlišně pokud s tou konzolovou verzí do budoucna tak počítají, tak to klidně mohli nechat jak to bylo v jedničce, možná s přidáním váhových omezení a více kategorií.
-
On má v lecčems pravdu. Třeba na "junk" filter není a prodávat ho musíte ze záložky "all" Dál třeba nechápu proč sou recepty a craft vůbec v inventáři. Jednodušší by bylo aby tam byly jen ty coi máte vácekrát a aby obchodníci prodávali jen ty co nemáte. Je v tom zbytečně zmatek.
-
Hra vypada suprove, uz ted me mrzi, ze me tenhle mesic na nej nezbyly penize :( Holt, kdo si pocka, ten se docka...
Mel bych dotaz, ktery nepřímo souvisy s touto hrou: kdy bude vyhlaseni te souteze o 3 originalky Zaklinace, mys a GK? -
Hrál jsi Albion? Planescape/Albion/Fallout 1+2 jsou dle mého špička původních PCRPG, dokonce lepší než baldury.
-
K tomu inventáři jenom doporučim používat ty filtry, jsou poměrně logický a dost to pomáhá.
Jinak souhlas *4* -
Ti šetrnější čekají, jak dopadne soutěž.
-
Kolem wsad je prostě mnohem víc lehce dosažitelných kláves. Vím, že se na šipkách hrálo a hrát dá, ale s příchodem multiplayerových her a nutnosti rychloých reakcí se většina hráčů přesunula na wsad.
-
Zaklínač 2 je to nejkrásnější, co můj počítač na minimální detajly kdy vyrenderoval :D
Sere mě tam jen pár věcí: Jak od jedničky změnili kostkový poker, změna systému inventáře, který je teď neuvěřitelně nepřehledný a absence jídla/vody/alkoholu.
Kromě toho je Zaklínač 2 neuvěřitelně dobré RPG. Není to to nejlepší, co jsem kdy hrál, ale nové RPGčka drtí jako nic - designéři si se světem děsně vyhráli, psaní je o úroveň výš jak v jedničce, soubojový systém je jak zábavný, tak výzvou (já vím, že na něj lidi nadávají, ale mě fakt pekelně baví).
Co se mě týče, drtí Dragon Age, drtí Mass Effect, drtí .... No drtí toho fakt hodně :D Jen by konečně mohlo přijít příběhové RPG, co překoná Planescape: Torment :D -
hra je dobra (po odohrani celeho piatku :), som internatista :D ), graficky je to parada, ale najviac ma NASRALA "misia" hned na zaciatku co utoci ten drak na hrad, ktorej zaciatok som musel ist asi 20x, pretoze prebehnut z tej prvej drevenej budky v ktorej sme sa vseci schovavali pred drakom bolo skoro nemozne, vyckal som si na moment ked odlietavat chrbtom ku mne, vybehnem a zrazu pomne chrli ohen, bud som rovno zomrel alebo mi ostalo 0,5 cm zdravia, som m yslel ze rozbijem klavesnicu *10* *10* *10*
-
Bojování s mečem je nic moc. Ale combat systém jako celek s pastmi/bombami/znameními mi přišel dobrej. Obecně mínus za boj s mečem a velké plus za obtížnost.
-
Ad Hráč (omezenej počet reakcí je na vztek):
Mám C2D 3GHz, ATI HD 4870, 4GB RAM a jedu na High s vypnutým AA, framerate nespadl pod 30 FPS, a vypadá to naprosto božsky.
Problém bude někde jinde, hošíku... -
Je pravda, že vesnická pole z jedničky tam už nejsou, ale třeba act 2 je takový travnatý skalnatý. Prostě je hned poznat, že to není americké RPG ač už si českou vesnici nepředstavíš.
-
to by si měl spíš ty své tvrzení dokázat *4*
-
Abyste mě pochopili, já tu hru vůbec nekritizuju, naopak je to můj osobní kandidát na RPG roku, ale prostě mě jen zajímalo jestli se tento malý neduh dá nějak odstranit, ale pomáhá mi už jen to, že vím, že nejsem jediný *3*
-
QTE se dají vypnout v menu, až na fist fights.
-
Ja hraji jen na sipkach. Cely svuj herni zivot na PC. (Na Didaktiku Gama to byly klavesy OPQAM ).
A vazne nevim proc by mely byt sipky nejaky problem. -
Není to tak. Počkej až dorazíš do Flotsamu. Prolog je jen takovej...no, prolog *3* , jak po stránce prostředí, tak hratelnostní.
-
1 - Ta hra má naprosto úžasnou grafiku a přesto ji dle gog forums rozjedou lidi na 8800 grafikách na cca 25-30 fps. Máš prostě něco se systémem, nebo nesplňuješ minimální hardware.
2 - Tady je to určitě chyba, ale v patchi mají tohle opravit. Nicméně bych si být tebou zvykl na wsad, máš kolem mnohem víc použitelných tlačítek. Jak chceš v boji měnit meče, runy, bomby. blokovat a používat runy/bomby? To fakt zvládáš u šipek?
3 - jednoznačná chyba