-
Vsak texty staci bohate a to uz je v originalnim nastaveni hry ta cestina ?
-
Veškeré texty jsou v cz.
-
prelozene su texty, dabing ne
-
nevite zda je tato skvela hra v cestine ?
-
Stěžovat si na soubojovej system je jako stěžovat si na soubojovej system v gothicu. člověk se to musí naučit a konzolové mi to vubec nepřipadá. Ani jinak osekané.
-
Quen?
-
Může to být i dnes, pokud vím psali, že do neděle večer, což obvykle znamená v neděli večer, ale třeba to bude dřív :)
-
PS: Jinak Albion zkus i dnes. Takový pocit z prozkoumávání neznámých světů a kultur jsem od té doby nezažil.
-
Já bych neřekl, že Bioware produkují béčkové tituly. Dokonce bych řekl, že produkují hodně dobré hry, jen už to není ten původní žánr, který jsme tak milovali. Ale třeba Mass Effect 1+2 jsou excelentní hry.
-
však já sem to nemyslel zle... dělal sem si srandu... *3*
-
Spíš jde o to, že ti ve dvojce dají tvoji naprosto fantastickou výstroj, kterou jsi drtil absolutně cokoli na konci jedničky, a na začátku dvojky to má staty průměrných zbraní. Mohli ti je aspoň pro prolog nechat tak šíleně silné a pak ti je hra mohla vzít, příběhově k tomu příležitost rozhodně měla
-
A cos čekal, že budeš mít nejlepší vybavení hned ze začátku? :-) Zaklínač chce trošku trpělivosti, ale když se do toho dostaneš, královsky se bavíš.
-
jestlize mas cca 19-22fps musis odinstalovat 3d vision ke geforce. mel sem ten samej problem. pac sem mel starsi verzi. Dalsi vec ktera ti muze drzet framerate na stejnem je UBERSAMPLIN(po cesky nejlepsi) to je treba dat na OFF pac ani na core i5 @3.6ghz 8gb ram ssd disk a gtx580 to neni plynule.
-
Se zaklínačem dvojkou mám pár problémů. Jsem sice na začátku, ale porád si říkám, taková jednička mě vtáhla do hraní o trochu víc a navíc mi přišlo, že celkové ovládání mi přišlo uživatelsky mnohem přívětivější. Nemusel jsem si na to extra zvykat páč to bylo intuitivní a dá se říct i standardní.
Další, co mě trochu naštvalo, že jsem hru začal jakoby od posledního save z jedničky. Kvůli tomu jsem měl na začátku dvě zbroje, dva stříbrné a dva normální meče. To by mi zas tolik nevadilo, ale když se mi pak střibrnej meč zasekl v drakovi a já si měl pomocí nějakýho úkolu sehnat novej, nebylo to potřeba, protože jsem měl druhej záložní od jezerní paní. Taky havranova zbroj, která měla být něco jako nejlepší zbor na světě je teď jen průměrná zbroj. -
stejně jsi přihmouřil to oko málo, přístě se polepši!
-
z alibonem sem se nesetkal ale souhlasim s tim ze F a F2 patri k topce. Osobne radsi preferuji i styl BG nez planescape tohle uz bylo na me moc ukecane a hlavne sem tam nemohl hrat za sveho paladina:P i ve falloutu sem mohl jako soucast bratrstva kazdopadne je smutne kde drivejsi velke firmy typy black isle, bioware aspol tedka prodoukuji ve sve podstate orpoti dobe minule beckove tituly black isel uz teda neprodukuje nic :}. Jeste ze porad existuji vyvojari kteri si dovoli to co autori zaklinace. ja jim moc dekuju a poslal sem jim pres 2k za sberatelskou. A pkud vydaji v podobnem duchu trojku muzou se opet na me penizky spolehnout. Navic si jich vazim za exkluzivitu na PC + ze konecne je to hra ktera je i narocna na HW a neni tolik ovlivnena dnes jiz slabsim konzolovym HW
-
Pro ty co mají problémy s FPS a mají NVIDII.
1. Nainstalujte si poslední beta ovladače grafické karty. 275.27
2. Odinstalujte si (třeba přes ovladací panely) "3D vision" součást těchto ovladačů.
Už to sice hodně lidí psalo, ale třeba to tu ještě někdo neví. Hodně to pomáhá. -
Fakt? wow, tak to nevim kde je chyba u me... mam to same, akorat 8800GT, ale grafikou to neni, protoze jsem si od kamarada pujcil 560Ti a nejelo to o nic rychleji... procesor? Mam C2D 2,13Ghz pretaktle na 3,0Ghz a jede mi to na nejnizsi detaily a jsem rad, ze jsem rad... je to hratelne, ale obcas uz je to pekna slideshow, kde je chyba?
-
Nevidim rozdil mezi High/Ultra to je kapku nedomakany... jinak cert vem grafiku hra jako takova pecka :P
-
Albion je parádní, ale nehrál jsem ho moc - tak nějak jsem se do té hry nebyl schopný dostat ať už to bylo z jakéhokoli důvodu. Spíš u mě do té trojice patří Betrayal at Krondor :D