-
A co je ta posledni veta kdyz ne flame? Kdyz si odmyslis soubojovy system,jine dialogy a jine levelovani,tak je kazde RPG to same *1*
-
jasně, mě zas nebaví lítat ve střílečkách od bodu A do bodu B, používat 50 zbraní (z nichž je 49 variací na tu první).. a hledat slabinu u bossů (což je z 90% hlava, oko, zadnice). Zaleží co od hry očekáváš. Já se nechodim ztrapňovat jak ty tady pod recenze stříleček, mě nuděj, ale chápu, že některým lidem se líbí a bavěj je... tak je nechávám žít *1*
-
Já jsem si vystačil jen s úskoky. Krytí jsem používal jen proti střelcům, abych je pěně po vzoru jediu odstřeloval.
-
Skvostné to dílko hodné mistrů oboru svého. Oko hráče potěší a ducha občerstvuje. Mistři z Polska podpořit si zaslouží. Ten kdo zlotřile dílo ukrást se pokouší, nechť prašivým Nirgharďanem nazývati po všechny dny života svého bude.
-
Graficky je to nejkrasnejsi RPG. Jmenuj nejake jine povedenejsi? Pokud jde o to rozmazani-jde to vypnout v nastaveni.
Dohral jsi prolog a pustil jsi se do prvni kapitoly? Pokud ne,tak to vubec nema cenu hodnotit.
Ja jsem v prologu na normalni obtiznost umrel tolikrat. co v celem DA2. Pak uz na to clovek ale prijde. -
Jen si ještě odmysli propracovaný svět, hrdinu sympatického až to nepřátele bolí, volby které nejsou jen aby měl člověk lepší pocit...
-
Určitě se shodneme na tom, že Zaklínač 2 není špatná hra, ale podle mě si zaslouží menší hodnocení...určitě nemůžu upřít nějaký ten dobrý příběh a rozhovory, ale soubojový systém, který byl opravdu v jedničce originální a na jedničku provedený tu není, místo toho je to jak už někdo psal, jakási zhovadilost.
Pak tu někdo píše něco o grafice, můžu řícit, že mám high-end počítač, ale nepřijde mi to moc awesome....určitě se autoři snažili, na obrázkách hra vypadá fakt excelentně, ale když se to hýbe? vše je taková rozmáznuté a divné, natožpak když si zapnete bloom efekt, to je hra pak totáln ě nehratelná a i pomalé pohyby myší vám z toho udělaí kolotoč barev a nesmyslů...takže to raději nezkoušejte zapínat, nebo zemřete na epileptický záchvat.
Další fakt je, že mě hra bavila asi pět minut (obrazně), zkusil jsem si i boj a tak :) takových 7 max. 8/10 s odřenýma ušima, a to pořádně ošoupanýma -
Jo.. na šipkách jsem taky začínal.. tak první rok co jsem měl PC. Další roky jsem si začal bindovat hry na numerickou klávesnici, protože přibyla do hodně her myš pro look nahoru a dolu a taktéž potřeba naklánění se a úkroků.. ale asi tak za posledních patnáct let už jedu jen WSAD.. protože k těm úkrokům a nakláněním ti malíček stihne obíhát přez ctrl a shift a palec lítá přez mezerník a zvládne další dvě klávesy.. to ani nemluvím o ukazováčku, který zvádá sousední i horní řadu.. tohle byla hráčská evoluce v ovládání, šipky jsou řekl bych už dávno mrtvý, zkus se taky zapojit, třeba zjistíš jako já že to jde a jde to líp *1*
-
Věc vkusu, řekl bych, mě ovládání docela sedne a v porovnání s jedničkou, kdy potom při správném stylu Geralt prakticky neměl soupeře, jsou ty souboje takový živější (a řekl bych, že na hráče kladou větší nároky, hra fakt není z nejjednodušších).
U rozhovorů se ale moc neshodnem. Zatímco v Mass Effect jsem si nikdy nebyl úplně jistej, co vlastně po odkliknutí příslušné odpovědi řekne, tak tady se dá říct, že obsah odpovědi je opravdu zhruba to, co potom Geralt řekne. (u hry jsem cca někde v polovině) Má tenhle systém do jistý míry svojí logiku - přece jenom, když tam je celej text a člověk si ho musí přečíst před tím, než ho odklikne, tak potom čekat na to, než si postavička odříká to, co vlastně už mám přečtený, vedlo k tomu, že jsem dialogy leckdy odkliknul.
Balisty a podobný věci vcelku souhlas (i když například pěstní souboje mi tak špatný nepřijdou, rozhodně lepší, než v jedničce), ale těchhle vyložene konzolových věcí tam není zase tolik, aby mi to kazilo dobrej dojem ze hry.
Po neslaném nemastném DA2 je to pro mě balzám na duši. -
"Fun" mi prave DAII nabidlo asi dve hodiny. Zbytek spis umorny cekani na neco...cokoli... ..lepsiho?
Teda nepatrim k tem, co kricej jak je to nejvetsi shit, ale zklamani to pro me bylo ohromny. A i kdyby to vazne bylo "for fun", tak to jako nastupce jednicky stejne fungovat nebude. Ta byla celkem temna a jakztakz dospela.
Ale nebudem sklouzavat do dalsich flameu, ze ne? : )
Kdyz si odmyslim soubojovej system a trochu jiny levelovani, tak je Zaklinac a DA prakticky to samy, ne?? -
To obvykle říkají lidi, kteří krytí neumí používat, ve skutečnosti je neuvěřitelně užitečné když víš, jak funguje :D
Krytí saje valor, staminu, jak se to vlastně jmenuje. Čím silnější příchozí útok, tím víc. Schopnost krýt můžeš používat tím víc, čím víc té věci máš a tím efektivnější krytí je - a spotřebu valor na krytí je jeden ze skillů, které si můžeš odemknout už od startu. Já si bez krytí tu hru absolutně neumím představit -
Tak to pozor srovnávat serii Mass Effect se Zaklínačem, by byla velká chyba. Obě jsou od sebe úplně odlišné.
-
Krýt ? Krýt ?!!!!! Krytí je v té hře jen do počtu, naprosto nepoužitelné. Combat systém je příšerný (pokud teda nemáte rádi kitování mobů).
-
Dragon Age 2 a the Witcher 2 to se nedá srovnávat. Obě hry mě skvěle bavili, ale dragon age2 je spíše takové for fun, zatímco v zaklíači je to takové realistické. Jediné realistické fantasy.
-
Takže to co vyšlo je beta verze ?
-
Vlatne takhle nejak asi melo vypadat Dragon Age 2 : )
Po nem jsem si konecne spravil chut. -
Fakt myslite, ze graficky trumfuje Crysis? Teda ne ze by grafika trhala zily, ale ta manie okolo mi prijde dost podivna.
Urcite je to grafika naprosto prvotridni, ale ze by to bylo neco vylozene nevidanyho? To bych nerekl. Nenechavate se spis opit tema (podle me) kycovite prestrelenejma svetelnejma efektama?
I kdyz ale treba co do vzhledu obleceni ma Zaklinac opravdu oproti vetsine her naskok, porad je to za cenu neustalejch zaskubu, nacitani, a vsudypritomny, vsechno jen trosicku vzdalenejsi zahalujici mlhy.
Hra je to krasna, ale ze by se konala nejaka technologicka revoluce?
9/10 urcite zaslouzeny - pro me krasny prekvapeni - kamos mi to musel pomalu vnucovat, at to zaparim nez se vrati ze sluzebky : D
V podstate jediny, co me na ty hre stvalo byly ty zaskuby, dvere, apod., ovladani, a s nim spojenej pohyb po scene. To me tocilo asi nejvic. Je to teda problem ovladani na klavesnici vseobecne, ale tady to je extrem (myslim to, jak se Geralt pohybuje priserne prudce, trhane). O nejaky plynulosti nemuze byt vubec rec - musel jsem se naucit na postavicku vubec necumet, a delat, ze je to FPpohled : D
Jo a lootovaci system - tenhle zpusob me fakt mrzi (podobne to maj Bioware hry). Po nedavnym dohrani FNV me to mrzelo o to vic. Sebrat se da jen pramalo veci, a lootu je celkove dost malo. Kdyz nad tim ted premejslim, tak jsem si mec a brneni vymenil tak 3x za hru.
Nastesti je to tak skvela hra, ze clovek i na podobny chybky rad zapomene ; ) -
Jak to vypadá s FPS a výškou nastavení grafiky? Pokud by to šlo, pošli screen nastavení grafiky :)
-
Chce to pořádný HW jinak si nezaboxujete. Pokud bude hra lagovat, tak nestihnete mačkat klávesy jak hra chce.
-
Pozor trollové. Nekrmit a najít vědmáka.