Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevim, ja se na hru opravdu tesil, hned jak byla k predobjednani na gog.com jsem ji predobjednal, ale ted po trech dnech hrani zacinam objevovat spoustu nedostatku. Uz jen to, ze sami autori priznali, ze opravili 10000 chyb o necem svedci.
    Nejvice mne asi stve podpora jen 16:10. Cerne pruhy nahore a dole na jinych rozlisenich? Kde to jsme?? Optimalizace? Nenechte se vysmat. No a pak takove veci, jako ze minimapa nema sever, takze je slusne receno k prdu a spousta dalsich veci, jako totalne neprehledny inventar. A nebo proc se nauceny recept nezapise do knihy, ale musim je VSECHNY tahat s sebou? Hral to vubec nekdo pred vydanim? U mne zatim 8/10, uvidime po patchi.
  • Příznám se že jsem zaklínače házel do jednoho pytle s titulama jako Gothic, pro mě měly tyhle hry vždy docela dobrý námět ale zpracování mě prostě odrazovalo... po tomhle si ale musím pořádně naliskat a konstatovat že Zaklínač 2 je spolu s DA2 (i když jsou odlišné) to nejlepší co může současná RPG scéna nabídnout, souboje v obou hrách jsou výzvou a celkem zábavné, atmosféra skvělá, víc takových prosím! *4*
  • Chtel jsem pockat s dohranim na patch ale nemuzu se udrzet to nepustit!
  • Rozhodne bych hre vytknul mizernou optimalizaci, nemoznost zmenit si ovladani (po sipkach tu brecet nebudu to je zalezitost z dob prehistorika) coz doufam spravi co nevidet patch a problemy s FPS ktery proste nekdy litaj dost dolu (vetsinou mi pomuze restart hry coz neni nijak pohodlny) a to ani nemluvim o tom ze porad porad a porad nejde spustit v rozliseni 2580*1440 ve full screen coz me teda roztaci absolutne nejvic. Taky bych byl pro nejakou ingame napovedu nebo tutorial (ne kazdej zna geraltovi znameni nazpamet). Ja ani netusil jak se poklada past a tim ze si nenastavite klavesy tak jsem si to ani nemohl precist ani tam.

I tak me ale proste zaklinac neuveritelne vtahnul do deje nechal s otevrenou hubou zirat na nahou Triss (sakra ta textura, ten model, to nasviceni a to vsechno pri full frontal nudity az jsem si musel dat nohu pres nohu) a ano grafikou prekonava Crysis s prstem v nose at si rika kdo chce co chce protoze je delana s laskou coz je videt na kazdem kameni, strome, prkne v plote, obleceni, vegetace, animacich vseho (stanu, stromu, lidi, zvirat, potvor).
    Soubojovej system je konecne natolik zabavnej a akcni ze pri nem narozdil od jednicky neusinam ale zaroven je i o dost tezsi se s nim naucit pracovat coz ale neni neco co je na skodu... do souboju bych jeste pridal vic nasili a odseknutejch udu :o)

Zaklinac 2 je pro me zatim hrou roku
  • Až se takhle proklikám celou hrou tak budu mít štěstí ?:p
  • Tak ... Zkus uklikat kohokoli na nejtěžší obtížnost no, co jiného ti k tomu můžu říct :D Jako šlo by to, kdybys tomu věnoval 2 odpoledne a neudělal ani jednu chybu, ale člověk, který má štěstí může vyhrát i proti mistrovi, na tom bych nic ne-RP neviděl
  • hmm ta svinka na konci neviem co tam robi *1*
  • A Zaklinac 2 je moderni nova hra, ktera je lepsi nez kdejake stare hry. Takze mel jiny uzivatel pravdu ne? ;)
  • ma prekvapuje ako vedia tvorcovia hry DOKURVIT hru subojmi s bossmi, prvy boss Karjan a mna ide trafit slak, hodi po mne kamen a kym geralt spravi animaciu spadnutia a zodvihnutia tak on pomne hodi dalsi kamen ktory ma zabije bez toho aby som sa mu mohol uhnut a ktomu PRIJEBANY KONZOLOIDNY checkpointovaci system ma nuti si pozriet tu istu animaciu stokrat - da sa zrusit ale naco ju tam trepu ked to clovek ide odznova *9* , dal som si normal obtiaznost, predchadzajuceho Zaklinaca som presiel tak som si povedal tak v poho, mala by to byt obtiaznost tak akurat, ale prd, ten kto to prejde na Hardcore ci ako sa to vola tak je to macher najvacsieho kalibru *12*
  • Pekne, ale kratke *9* ... tech cca 50 questu zadna slava.
  • Taky souhlasim,i kdyz vek tam taky hraje svou roli...
  • to: Fenixp (nejde už reagovat jinak :))
    plnohodnotné rpg... Nevím co tím myslíš, zkratka rpg ti nedává žádný styl. Klidně můžeš říkat nějaký fpsce rpgčko a nebudu stím mít problém, ale toje OT. Možná jsem to trochu přehnal, ale chtěl jsem tím podotknout, že bys uklikal bez žádného skillu. Téměř kohokoliv. Prostě volností pohybu v souboji zabráníš plnému potenciálu skillů. Taky neobhajuji jedničku měla svoje mouchy obzvlášť v nastavení obtížnosti. Ruku na srdce, kdyby to nebylo plánované pro konzole, tak ten systém je jiný.
  • přesně. takhle "těžké" souboje sem si naposled užil u Gothic 1 a 2 od té doby to bylo jen klikání a to strasně jednoduché. nechápal sem kritiku na ovládání gothiců, bylo to nezvyklé, ale fungovalo to dobře a hráč měl pocit ze souboje
  • Svatá pravda
  • To jo souboje jsou o dost drsnější. Jsem si říkal 3 vojáci to bude pohoda a ono hovňous.I když máte jen silný a slabý útok tak musíš soupeře pořád sledovat. Souboje jsou úžasný a pokaždé je to výzva.
  • Zase neplet jablka s hruskama. Zaklinac je zabijak,zadny bojovy taktik. jeho nejvetsi zbrani jsou elixiry a rychle reakce.
    RPG s taktickymi souboji melo byt podle tvurcu Dragon Age. jak to dopadlo vime vsichni.
    N adruhou stranu ja jsme rad i za hry jako Oblivion(a snad i Skyrim) nebo treba Fallout :New Vegas,ktere mi umoznuji zazit to,co zaklinac nikdy mit nebude-volne prozkoumavani sveta.
    Kazda hra je proste jina a diky za to.
  • Tohle je jeden z nejhorších argumentů jaké jsem kdy viděl na jakékoli RPG. Skilly postavy mají určovat omezení a koleje, po kerých bude postava chodit, NEMAJÍ určovat, že bude dělat všechno za hráče.

Kdybych měl vztáhnout to, co chtějí "skalní RPG fanoušci" na cokoli jiného než boj, tak by chtěli, aby postava vybírala možnosti v rozhovorech podle statů atp. ... NE! O tom RPG není. Soubojový systém je tvrdě založený na skillech, které si vybereš a schopnostech, které si odemkneš, tudíž to je plnohodnotné RPG a - mimochodem - jednička byla o tom, jak umí hráč klikat, dvojka je silně o taktice a plánování.
  • fallout
    Nedávno jsem si stěžoval, že už nejsou hry to co bývali. Jiný uživatel mi na to odpověděl, že hry jsou pořád stejné a lepší, že ta moje nespokojenost je důsledkem vyššího věku a já sem ani neprotestoval. V podstatě sem si říkal, že má asi pravdu. Jenomže teď vyšel Zaklínač 2 a já sem k mému potěšení zjistil, že věkem to není. Zaklínač 2 je pro mě po dlouhých letech jasně nejlepší RPG, které mi svou nenapodobitelnou atmosférou, smyslem pro každý detail, nádhernou grafikou a skvělým příběhem, připomněl staré dobré časy.
  • Akorát je to o skillu hráče, spíš než o skillu postavy. Skill postavy přijde na řadu jako druhý. Což sice u jedničky taky bylo do jisté míry. Nicméně tohle je krok k horšímu. Je to jen o tom jak hráč umí klikat. Kvůli tomu jsem to taky smazal. Asi už nechápu směr novodobých rpg. Kde sou ty časy z Baldurs gate etc... Kde hráč ovlivňoval jen taktiku.
  • No to máš asi pravdu, ale i tak musíš uznat že mass effect je docela pohádka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit