Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2: Vrahové králů - recenze X360 verze
16.4.2012 | Aleš Smutný
211 příspěvků
-
No jo, konzole a gamepad jsou na bojovky proste lepsi.
-
-
Ty voe, jejdásku... Na BOJOVKY (Mortal Kombat) možná, ale ne na RPGčka!
-
-
Neni rpg jako rpg. A rpg zalozena na akcnim bojovem systemu (amalur, dark souls, zaklinac 2) jsou svou hratelnosti v podstate bojovky.
-
-
To je asi tak zjevné, jako tvrdit, že auto a volant jsou do auta prostě nejlepší... *5*
Aha, už sis to opravil, nicméně Zaklínače 2 bych za bojovku nepovažoval, protože zrovna souboje jsou ve hře tím nejslabším prvkem (kouzlo téhle hry stojí na něčem jiném). -
-
Proč to každý říká? V čem přesně ti vadí? Mně přijdou dost dobré. Možná, že ze začátku je těch kotoulů trochu moc, ale s přibývajícími schopnostmi a možnostmi z toho alespoň pro mě byla extáze.
-
-
-
PS: Prečo na gog nie je Drakan? *7*
-
-
to by byla krása...
-
-
V téhle hře jdou skutečně poznat důsledky vašich činů, celá druhá kapitola změněna na základě jediného rozhodnutí, kam se na to hrabe Mass Effect s Dragon Age.
Zaklínač by měl dostat 10/10 když tolik dostal i zabugovaný Skyrim *7* -
-
Přesně tak. Odemě +1
Ale zase, je úplně jedno jestli dostal u recenzentů 9 nebo 10.
Největší síla je v lidech když svým přátelům řeknou "Hej, tohle je pecka hra, kup jí, nestahuj, jsou to dobře investovaný prachy, do skvěle vytvrořený hry. Hraje se to tak a tak a příběh je naprosto epickej..."
Tohle když mi někdo řekne tak může bejt hodnocení jakýkoliv.
Minimálně mě to donutí si to stáhnout a zkusit jestli je to pravda, pokud to do dvou hodin nevypnu tak to mažu a kupuju, pokud vypnu tak to mažu a kašlu na to.
Yeeeah I am the biggest pirate ever and blah blah!!!... protože jsem si to stáhl než jsem si koupil třeba nějakou kravinu co? (zaklínač ne, ten šel z obchodu rovnou, byla jasná koupě, a spousta dalších)
-
-
Má niekto link čo tam bude na PC iné? Hral som to as 2 mesiace dozadu, ale vo videách vidím prd, jediné čo som si všimol je zajac v lese, ale čo ešte? PS: Svoj originál nemám nikde zaregistrovaný, stačí mať účet na gog a číslo krabice?
-
-
PS: Tak na gog už ju mám, pomohol ten lin dole:
http://diskuse.tiscali.cz/redir?url=http%3A%2F%2Fwww.gog.com%2Fen%2Fwitcher2%2Fbackup%2F&hashId=8d5b37604048ce55e9db978dee77c9c6
-
-
Šlo na tom gogu z tý krabicovky aktivovat? Mě to píše že mám špatnej key ale přitom mám prostě svůj originál koupenej z obchodu. Konec prostě...
-
-
Me to slo naprosto bez problemu!
-
-
to jsme šťasstněj ty jo ... zas akorat problemy s tim. Nic nemuze fungovat jak má...
-
-
Zadával som číslo z manuálu, hodilo mi to chybu na 1-I
-
-
LOOOOL ono to fakt nebylo I ale 1 :D Přitom bych dal ruku do ohně za to že to je prostě písmeno I.
Díky
-
-
-
-
-
Takže to máme jednu krabicovou verzi koupenou v den vydání,poté mi to nedalo,protože mám rád sbírání achievementů zakoupil jsem i steam verzi,kluci a holky z CD projektu mě(nám) věnovali backup na GOG.com, no a zítra ještě Xboxová a dílo bude dokonáno:-)
-
-
tobě to šlo na tom gogu z tý krabicovky aktivovat? Mě to píše že mám špatnej key ale přitom mám prostě svůj originál koupenej z obchodu. Konec prostě...
-
-
Jo úplně vpohodě,možná to je přetížené,mě zas patcher hlásí error a nejsem sám..
-
-
ok. dík no. Mam zas smulu prostě. Estli me ta smula nepusti tak tu maturu nedám fakt....
-
-
-
-
Nevím já osobně zaklínače 2 nerozjedu, ale z toho co sem hrál u kámoše mě to bavilo víc než skyrim. Jak tady někdo psal že po aplikování modů do skyrimu to je hra na úrovni, tak když si hru koupím tak očekávám že bude vyladěná při vydání. Ne že sy koupím hru a pak strávím hodiny hledáním modů aby mě to bavilo. Skyrim sem hrál asi dvanáct hodin a po prvních pěti hodinách kdy mě hra nadchla sem se pomalu začínal nudit. Teď hraju Z1 a po deseti hodinách pro mě má hra pořád své osobité kouzlo. Je to můj názor nikomu ho nenutím, ale pokud hra vypadá úžasně bez modů a přitom se i skvěle hraje tak si zaslouží 10. Navíc pokud se o ni tvůrci starají tak jek to dělá CD Projekt tak je to úžasné. A ne to že Bethesda vydá patch kterej opraví pár věcí, ale naučí draky lítat pozadu. Tak kde to sme, nevím příjde mě to šáhlý.
-
ak mass effect dostal 10 , toto by malo mat 11 lebo obe hry su suprove ci emocne tak pribehovo a dokonca xboxova verzia priniesla nejake nove pridavky , a aj tak ma 9 ... ale nepozera sa na cisla samozrejme :) plus sa tvorcovia snazili robit xbox verziu a nekaslali na nu ako ine trapne firmy , preto si cd project zasluzi aj 100€ keby stal zaklinac 3 napriklad, kazdy cent im dat lebo robia od srdca
-
tuhle hru neznam ale pri tom traileru jak tam ten nafouklej tučňák s 40 kilo nadváhy tančil jak baletka jsem se musel smát *1* nevím asi to chteli udelat cool že byl ten assassin tak svalnaatej ale "trochu" to prepískli
-
-
Kdyby na tebe vletěl, tak by ses nesmál - na to vem jed!!
-
-
Stále ale nechápem, prečo Zaklínač 2 dostáva, áno, vysoké hodnotenia, ale pre pár chýb horšie hodnotenia ako iné západné RPGčka.. však dostal aj menej 10 alebo 9 ako Dragon Age 2.. mne fakt nejde o čísielka na konci recenzií, však ja by som bol rád, keby ani neexistovali - stačili by len záverečné hodnotenia a odporúčania, ale ide o to, že nanešťastie sa herný biznis práve tými čísielkami zaoberá a ich nasleduje.. čiže ja by som bol radšej za RPG hry ako Zaklínač alebo Dark Souls, ale herní manažéri budú radšej produkovať a podporovať, síce kvalitné hry ako Skyrim, ale stále je to len štýl jednoduchších a masovejších RPGčiek.. zatiaľ čo napríklad bugy pri Skyrime sa berú ako humorné a bezproblémové (napriek tomu, že vďaka nim hlúpo zomriem, stratím savy, questy mi nefungujú alebo postavy sa správajú nanajvýš hlúpo), tak hádam pri každej recenzii Zaklínača 2 som natrafil nato, ako každý poukazuje na jeho chyby, bugy (pritom ja sám som nenašiel hádam ani jeden, bez klamania), tak sa proste nemôže dať Z2 hodnotenie lepšie ako 8 alebo 9..
To, že poznám ľudí, ktorí Skyrim prestali hrať, lebo povedali, že také hrozné ovládanie na myši a klávesnici nečakali (a až po aplikovaní viacerých módov sa k nemu vrátili naspäť) a pritom Z2 mne osobne sa hral úplne v poriadku ako na myši + klávesnici, takisto aj na gamepade (aj keď som si zvolil nakoniec radšej kombináciu M+K, predsa je to prirodzenejšia kombinácia ako gamepad a nemal som žiadne problémy s ovládaním ako recenzent), takisto inventár Z2 síce nie je dokonalý, ale nemal som s ním problémy, zatiaľ čo inventár v Skyrime je fakt otrasný teda..
Takisto mi vadí, ak v recenziách je spomínané napríklad to, že Z2 je krátka hra (píšu väčšinou okolo 25 hodín), pritom nespomínajú, že aké veľké dôsledky na vývoj príbehu a hry majú hráčove rozhodnutia a že hráč musí prinajmenšom hru dokončiť 2x, aby pochopil príbehu a aby videl väčšinu z toho, čo mu hra ponúka.. no a hlavne pre mňa je Z2 špička v RPG žánri preto, aké má rozvinuté a zábavné nielen hlavné questy, ale aj vedľajšie (Skyrim na začiatku hráča okúzli a ja sám som bol očarený polárnou žiarou, obrami, mamutmi, mestami, architektúrou, prírodou, atď. lenže po pár hodinách chce človek aj plniť questy a tam ma Skyrim fakt sklamal a po pár hodinách ma prestal baviť dokonale, ale dakedy sa hádam k nemu vrátim :) ).. a inakšie obtiažnosť mi nikdy neprišla v dvojke ako nefér alebo brutálna (v prologu som na 1x zomrel asi 5x a preto som nechápal ľudí, čo nadávali na fórach hlavne na čast s drakom, pričom tá pasáž bola úplne triviálna a aj jednoduchá - minule som to pochopil, keď som videl video, v ktorom hráč hral túto EE edíciu Xboxovej verzie a hneď v tutoriáli mu trvalo pár minút pokým pochopil ako má spraviť protiútok :D ).. pre mňa je Z2, napriek trochu horšej atmosféry a horšieho OST oproti jednotke, stále najlepšie RPG posledných rokov
P.S. Inakšie Skyrim som kvôli tomu porovnával, lebo to bolo v poslednej dobe najviac populárne a najviac vyhypované RPGčko, nie preto lebo by to bola zlá hra ...
P.S.S. a po polnoci sa ide dosťahovať posledný súbor EE :) -
-
Inakšie, ak ešte niekto nevie, už sa dá pre majiteľov krabicovej verzie Z2, stiahnuť z GOG.com digitálna verzia hry spolu so všetkými bonusmi
-
-
Muzes napsat postup jak na to? S GOG sem jeste vubec nepracoval.
-
-
budeš si musieť vytvoriť profil na gog.com.. keď to budeš mať, tak pôjdeš sem : http://www.gog.com/en/witcher2/backup/ a tam zadáš svoj klúč ku Zaklínačovi 2.. potom hru budeš mať na svojej virtuálnej políčke a keď klikneš na ňu, tak sa ti otvorí okno a ty si vybreš čo si chceš posťahovať (buď celú hru, alebo všetky bonusy pokope alebo jednotlivo)
-
-
Poradí mi někdo, zda půjde aktivovat na gogu i rozšířená edice? Taky zda bude možno aktivovat na gogu i první díl?
-
-
Tak samozrejme, Rozšírená edícia sa dá odomknúť na gog.. o prvom dieli ale neviem
-
to by mě taky zajímalo.... zkouším to tam nějak najít, ale zatím bez úspěchu....
Taky bych si takhle rád aktivoval i první díl a odstahoval tam ty bonusy co tam k ní mají....
-
-
heeej.... díky moc... toto je super... už to valím taky....
tomudle se fakt říká skvělá péče o zákazníky.... díky ti ještě jendou...
A samozřejmě velký dík CD projekt.... -
Diky moc, uz ho mam na GOG taky *1*
-
-
Parada, byla tam PE a uz je tam EE takze CDPR forever *1*
-
Inakšie odporúčam ísť teraz si sťahovať Z2, lebo nahodili EE aj s bonusmi (komix, artbook s pridanými stranami, Triss v Playboyi, atď)
-
-
-
-
-
Suhlasim so vsetkym a hlavne s tym M+K na zaklinaca 2 je uplne v pohode a vobec nieje nemotorne a nepresne ako vela ludi hovori. Asi neviete hrat alebo ja neviem co ale nemal som absolutne ziadny problem s hranim na M+K.
Inac k Skyrimu: ano ma vela chyb ale jedno obrovske plus ich vsetky vyluci a to su mod tools. Malo hier v dnesnej dobe ma nastroje na upravu hry. Skyrim s modmi je naozaj sperk. Ovela lepsie UI, grafika fakt prekrasna, textury konecne hodne PC atd atd...vzdy to ostane skyrim ale ak si tam hodite zakladne mody tak je to min 150% lepsi pozitok z hry voci retail box verzii. -
-
Je blbost říkat že hra je dobrá protože má mod tools. Hra je hra a mód je mód.
-
-
A představ si, že Grygar dal zrovna Skyrimu desítku s tím, že "v ní vidí obrovský modderský potenciál a tedy dává deset, protože si je jist, že hráči hru dotvoří k dokonalosti"... WTF, pane Grygare?
-
-
Taky si říkám WTF, když v podcastu komentoval bugy skyrimu. Hele je to bethesda, je to TES takže to ty bugy omlouva a je to v pohode i to ze to bylo zabugovane na ps3 a x360 (ps3 zamrzala - nehratelne, x360 to shazovalo - nehratelne) a verdikt 10/10...COME ON !!!
-
Mně se ta desítka nelíbí z vícero důvodu. Už jen kvůli guildovním misím. Za cech zlodějů jsme neustále čekal kdy příjde nějaká pořídná zlodějina a vono tam jde jen o to prosekat se dungem, něco najít a jít zpátky... A hlavní dějová linka... to je největší zklamání.
PS: nejsem hater, jen nemám rád hry zupě jak benda kamení... -
Hraci hru dotvori *1* Si Bethesda udelala s lidi Betatestery *11*
-
-
Howard, potažmo celá Bethesda, mají veliký talent na oblbování hráčů. Jsou v podstatě opakem Bioware - ty něco řeknou a komunita se chytá za hlavu, Howard něco řekne a všichni se můžou posr*t. A tohle já prostě nechápu. Howard: "Máme tady novou AI! Jmenuje se Radiant AI! Wauuuu, všichni se posaděj na prd*l. Když s někým mluvíte, rozhovory probíhaj v reálným čase! A všichni zase tlamy až na podlaze. A takhle to pokračuje se všema fičurama, 99% komunity je z toho úplně odvařená, ale když se nad tím pak zamyslíš, zjistíš, že jde o totální prkotiny a hlavně o záležitosti, které obsahuje pod jiným jménem každá druhá hra. Skyrim se oproti Oblivionu změnil jen minimálně, což znamená, že se změnil minimálně oproti Morrowindu. A to byly hry, který rozhodně nebyly vrcholem v rámci žánru - bylo a je ještě hodně co vylepšovat. Ale z nějakýho důvodu Howard všechny přesvědčil, že Skyrim je Best Game Eva...
-
Já už jsem to též psal v jednom příspěvku, že lidi z nexus komunity makají roky jak barevní a Howard si pak nakluše na nějakou konferenci s tím, že "ON udělal best gejm eva". Supr systém...
-
-
-
-
Samozrejme, módy od ľudí vie veľa hier vylepšiť, ale ide o to, že prečo v recenziách dostávala hra samé absolútne hodnotenia, pričom hádam každý vie, že tá hra má fakt veľa nedostatkov vo svojej vanila verzii
-
-
Prave preto treba aby cisla zanikli a hodnotilo sa len slovne. Cisla su mor recenzii a aj celkovo maju obrovsky negativny dopad na herny priemysel.
-
-
Číselné hodnocení je jediný nediskutovatelný element každé recenze, vše ostatní velmi silně podléhá osobní interpretaci čtenáře...
-
-
Není, ale odpovím zítra :-) Jdeme koukat na Hru o Trůny...
-
-
-
-
-