Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2: Vrahové králů - recenze X360 verze
16.4.2012 | Aleš Smutný
211 příspěvků
-
doufám, že enhanced edice pro PC překope ten divný inventář, protože se to na gamepadu nedá ovládat. Rovněž doufám, že bude trochu lepší optimalizace
-
Ano v deniku prave vedeni neni, protoze neni dokonceny*1* Ja prave narazim na toto! je to ta dvojka!!
http://thewitcher.sk/dalsi-pridavek-pro-zaklinace-2-je-na-ceste/ -
hry nemají vyjma pár jmen s knihami vůbec nic společného. Sapokowski se k tomu jenom připsal jménem, aby udělal reklamu. Nechápu, jak to můžete srovnávat. Asi jste četli něco úplně jiného.
-
Ten "quest" spočíval jen v tom, že si od nich dostal mutagen. V deníku to jako úkol není vedený, tak si spíš počkej až se Geralt vrátí v nějakém další díle do Wyzimy *3*
-
Často slýchávám, že není třeba znát knižní ságu či první díl. S tím nesouhlasím, hru nedoporučuji, pokud to neznáš. Celý ten zážitek je pak prostě někde úplně jinde.
-
Nevi nekdo jestly vte Enhanced Edici bude dokonceny ten ukol, ktery sa prijal ve Flotsamu? Byly to ti dva podivini(vedci) a chtely souhlas k nejakym testum na Geraltovi nebo tak neco. Sem prave nekde cet ze to ma byt mozna pridano v nejakem patchy.
-
Som si preloadol EE na PC pred par dnami. Zajtra sa paří znova!
-
Doporucuju pokud je moznost prvni zahrat prvni dil!!
-
Doufám, že hra mě nezklame, moc se těším, nikdy jsem to nehrál, ani jedničku. Zezačátku se mi podle ukázet atd vždycky líbil Assassin, hrál jsem nedávno Relevation ale moc mě to nechytlo ... nebavilo mě chodit po stejných místech pořád dokola, doufám, že tady je to víc levelové jakoby pořád dopředu nebo někam. A ne chodit 100x přes celý Constantinopolis tam a zpátky, to omrzí časem ..
-
Geralt, který se stranil lidem a který brouzdal krajem, z něhož už téměř vymizela stvoření chaosu zas jednou bude muset zachránit svět a pobít regiment oblud z pekla.
-
Pecka, máme předobjednáno, zítra doma :)