Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám jeden takový problém. Tak trochu jsem ztratil CD key a ne a ne ho najít. Tak vás prosím pomoc. Předem DÍKY.
  • Pouze dnes je na X360 zlevněný den, kdy Zaklínač 2 stojí 150,- Kč !!!!!!! *14* *14*
  • Presne tak. Naprosto nerozumim kontrastu hodnoceni Zaklinac 2 a Skyrim (myslim, ze vychazeli docela blizko sebe, tak se srovnani primo nabizi).

Skyrim se na konci hrani pribehove uplne rozpadne a co naplat, ze samotna metoda levelovani, potazmo hrani je super, kdyz po zahrani zustava jen rozcarovani a pachut z rozbiteho sveta a rozpadleho pribehu.

Za to druhej Zaklinac, jestli nedostal ultimatni hodnoceni jen kvuli udajne ne 100% odladenemu bojovemu systemu a hledani v inventari hned po vydani, tak je asi neco blbe. Protoze pribeh, postavy, rozhodovani, nasledky, komplexnost sveta je o dimenzi jinde, vys. A po dohrani si proste reknete: "Sakra, to by NECO! Ja chci dalsi dil!"

Osobne jsem, jako obvykle, kupoval hru az z odstupem. A to odladenou, opatchovanou verzi, ktery neni co vytknout.
  • muj mail: Honza.sev@seznam.cz
  • Ahoj rad bych se zeptal jaka je herni doba teto hry?
    Vypada moc dobre a uvazuji nad koupi *3* *1*
    čauko
  • Malleth
    Zaklínač krásně ukazuje jak je většina her dneska nadhodnocená. Vzhledem k tomu, že paskvily jako Dragon Age 2, Mass Effect 3 nebo Skyrim sbíraj osmičky, devítky nebo dokonce desítky by Witcher 2 měl dostat tak 13/10.
  • vyměním Darksiders za Mass Effect 3- DONT FEED THE TROLL
  • Zaklinace miluji. Knizni sagu i hry(ktere v podstate beru jako pokracovani knih). Ale nikdy jsem si nezvykl na herni interface teto serie. Je to des. Boj je taky des. Lootovani je neco neskutecneho(zminuje to vubec nejaka recenze? Cekat po kazdem zabiti x vterin nez muzete vybrat loot,to je neskutecna otrava).
    Ale i tak si tech 9/10 zaslouzi. Obzvlaste kdyz dnesni ''rpg'' paskvily ala Bioware dostavaji stejne hodnoceni.
    Jak to vypada s tretim dilem? Je v planu?
  • nevite nekdo jak aktivovat boxovou verzi na steamu ? ten serial co mam steam nebere ..
  • Milda8
    Řekl bych, že mít načtené knihy je asi mnohem důležitější než mít nahranou původní hru. Na původní hru je tam několik narážek, ale důležitější je asi znát pozadí světa. Bez těch knížek je dvojka skoro poloviční takže jdi do toho *3*
  • Zdravím,
    chtěl bych se zeptat, jak moc je ve dvojce samostatná a autonomní příběh. První díl jsem nehrál, z daného světa mám "pouze" načtené veškeré knížky, proto by mě zajímalo, jestli si hru i tak užiju...
  • Pokud nechceš aby tvoje komentáře taky automaticky byly pouze "kakání" tak když už tak výjimka a ne výjímka.
  • life28
    Zaklínač 2 je o šerme, kto nevie šermovať, používa kotúle
  • No ty ta vyjimka rozhodne nejsi *12*
  • Dik. Originalku sice mam,ale pokud si to nemuzu prohlizet primo ve hre,tak me to nezajima. Hloupe udelane...
  • risa2000
    Bude to spíš reakce na to, co napsal níže/výše Petr (ale z nějakého důvodu na to nejde reagovat). Nemám nic proti tomu, že recenze je subjektivní (minimálně text a závěry z něj plynoucí). Také je mi jasné, že každý recenzent je trochu jiný (má jiný styl, jiné preference, jiné výhrady). Na druhou stranu, výsledná známka by měla podle mého přece jenom hodnocení více "standardizovat" a to i za cenu, že to bude kompromis daný názorem redakce.

Například si strašně rád přečtu recenzi od Lukáše, ale i jako fanoušek DX 1 a hráč DX:HR nesouhlasím s jeho desítkou. Skyrim jsem sice nehrál, ale po přečtení mnoha jiných recenzí a článků bych nejspíš ani s ní nesouhlasil. Takže pro mne osobně, Lukášovy recenze super, ale známka -1/-2 podle případu.

Tím nechci tvrdit, že Zaklínač 2 by měl dostat 10, také tam je pár věcí, které by mohly vadit, ale třeba ve srovnání s tím DX:HR se mi tam nestalo, že bych se začal nudit, nebo si říkal, sakra, zase další "stejný" quest. DX:HR jsem dohrál (stejně jako Missing Link) a nejspíš si ho už znova nezahraji ani si další DLC nekoupím. Což o Zaklínači 2 rozhodně říct nemohu.

Obrana, že známka je také subjektivní a tudíž závisí na autorovi v důsledku spíš škodí. Protože když se podívám na známku, a pak se musím podívat, kdo to napsal, a pak si podle toho odečíst/přičíst nějakou opravu, ztrácí to smysl.
  • nastav vsetko na minimum naintaluj nove drivery a directx. a skus to hrat na DX10
  • Ringwraith
    Vše je dostupné ke stáhnutí.

Prostě nainstaluj hru a podívej se jakou máš verzi. No a pak na thewitcher.com v záložce Support najdeš jednotlivé patche, které ti hru povýší až na EE.

Nebo hra má i automatický patcher se mi zdá.
  • Dont feed the troll!
  • Joha
    http://thewitcher.com/enhancededition/ :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit