Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2: Vrahové králů - recenze X360 verze
16.4.2012 | Aleš Smutný
211 příspěvků
-
A to číslo není subjektivní? Hodnotí stejný člověk co píše recenze. Právě to číslo se dá krásně zmanipulovat. Už mnohokrát jsem si říkal jak ta hra mohla dostat takové hodnocení, když to podle textu vypadá na úplně jinou známku. Prvotním účelem recenze je říct čtenářovi o čem ta hra je, jak se asi hraje atd. A právě jak sám píšeš - recenze podléhá interpretaci čtenáře. A od toho přece ta recenze je - aby si čtenář udělal obrázek o hře. Čísílka jsou dobrá akorát tak pro vydavatele, aby se mohli vytahovat v trailerech a měli co lepit na krabičky. Čtenář podle čísla nepozná jaká hra je. To pozná v textu.
-
http://www.thewitcher.com/forum/arena/index.php
*3* -
Ak máš originálku, musíš si vytvoriť profil na witcher.com a tam si budeš uploadovať svoje skóre
-
Dotaz k arene. K cemu to je? Nikde jsem nenasel maximalni dosazene score z mych minulych zapasu. Bez prekonavani rekordu je to k nicemu.
-
Vím, že se to sem moc nehodí, ale už nevím kde se zeptat.... koupil jsem si Zaklínače 2 Rozšířenou edici na PC a chci to hrát na notebooku s AMD Athlon 64 M320, 4GB RAM, ATI Mobility Radeon HD 5145. Vím, že to neni nic moc, ale viděl jsem i horší sestavy na kterých to běželo dobře, u mě je to téměř nehratelné... může někdo poradit prosím? *9*
-
Chtěl jsem se zeptat ten novy 4 hodinový bonusový obsah je různě či v třetí kapitole? Já jen že bych načetl nějaký save a podíval se o čem to je :-)
-
Co pro tebe znamená „technická stránka“, že jsem tak smělý?
-
no to by ma tiez zaujimalo. Mam specialnu ediciu a rozmyslam,ze si to zahram este raz. S insou dejovou liniou. Lenze by som chcel k tomu tento novy obsach. V com sa to vsetko lisi??? chcel by som,aby bol do toho zakomponovany ten novy obsach. bude to dostupne k stiahnutiu? dik
-
Když si to koupíš, tak tě i za ten příspěvek pochválím. *3*
-
Nejen souboje delaji rpg *3*
-
Já si myslím, že nějaký objektivní verdikt nejde vyjádřit v jednom čísle a obzvlášť, když se to týká recenze. Samozřejmě je rozdíl, když hra je na 9 a dostane 6, ale hádat se kvůli jednomu stupni mi přijde takové přehnané. To, že je to důležité pro metacritic je ale problém těch, kteří se podle toho řídí (herní průmysl jako takový) ale recenzent přece nemůže říct - "no tak hele ale můj kolega dal támhle tomu destítku, takže já bych tomu asi taky měl dát desítku, i když já to tak necítím". A jestli si někdo myslí, že známkování ve škole, nebo vlastně známkování/hodnocení pouhým číslem čehokoliv nějak pojednává o kvalitě dané věci/člověka tak je trošku naivní..
-
Nazdar panove mam dotaz.
Jde uz ted stahnout ten novej obsah zdarma?
A ma se pred tim instalovat patch 1.2?
Predem diky za odpoved. -
jak to bude s podporou gamepadu u pc verze? vím že u normální edice sem musel použít nějaký prográmek a nebylo to ono. Jinak recenzi sem nečetl celou ale zajímalo by mě jestli si myslíte že se hru vyplatí projet znova? je tam dost nového obsahu?
-
Graficky, příběhově, výpravou, obsahem, technicky celkově a vším tím ostatním je Skyrim podřadný W2. Skyrim, narozdíl od Witchera, nebyl vydaný s půlkou obsahu, protože hráči si zbytek prostě vytvoří, vubec ne. Ale ano, autoři Games.cz mají pravdu, Witcher 2 si zaslouží 9/10 jak na PC, tak na konzoli.
-
Artura Šteindla na tebe
-
Kvalita zdejších textů odpovídá zpěvu Ivetky Bartošové :D Kakání vedle kakání a sem tam nějaká ta výjímka :-)
-
Zaklinac 2 je dobra hra, ale co mi vadi, je ze v soubojich nelze ustupovat dozadu nebo stranou, krouzit kolem protivnika a zaroven bojovat. Musi se pouzivat ty podivne parakotouly, coz mi na zaklinace porad nejak nesedi. Nevzpominam si, ze by v knizkach Geralt bojoval tak, ze meta kotrmelce kolem protivniku jak pominuty. Vam ostatnim to nevadi?
-
oproti dark souls je ale zaklinac cajicek pro holky, myslim v obtiznosti... Pro pripadny rypaly se me zaklinac 2 hral dobre, ale dark souls je masterpiece, tohle jen dobre rpg...
-
Vidíš, já to teď dohrál na Dark difficulty a jediná situace kdy jsem potřeboval cokoliv jiného než Quen byl první souboj s Lethem.
Což mě mimochodem kapku naštvalo. Čekal jsem že ta obtížnost bude někde jinde než zvýšení % u dmg. Například nové ability u nepřátel, nové typy .. Asi chci moc. -
To, že se to nelíbí tobě ještě neznamená, že je to nekvalitní. Pokud sis vytvořil nějakou šablonu "objektivity", tak na svém subjektivním hodnocení. *1* Rád by jí teda viděl tu šablonu/vzorec, a aby byla opravdu co nejmémě subjektivní, tak vytvořenou více lidma. Ono totiž v tomhle hrozném světě není nic ideální...objektivně. Znám dost profíků z jiných oborů a nedokážou být zcela nestraní a jsou to velice schopní lidé ve svém oboru, a při nejmenším od jednoho mi bylo jasně řečeno, že to nejde.