Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2: Vrahové králů - recenze X360 verze
16.4.2012 | Aleš Smutný
211 příspěvků
-
doufám, že enhanced edice pro PC překope ten divný inventář, protože se to na gamepadu nedá ovládat. Rovněž doufám, že bude trochu lepší optimalizace
-
-
optimalizace po prvním patchi je víc než užasná, nevim co víc chceš.. snad už jen upgrade hw..
-
-
No me se to na jistych mistech seka na i7 3,9GHz s gtx580. A to jsem ani nezatrhnul tu nextgen moznost.
-
-
-
nevite nekdo jak aktivovat boxovou verzi na steamu ? ten serial co mam steam nebere ..
-
No konečně se tvůrci dočkají taky nějákých pořádných tržeb, které si zaslouží už od prvního dílu.
-
-
Když si to koupíš, tak tě i za ten příspěvek pochválím. *3*
-
Lol tak zrovna na X-boxe hráči kradnú ako straky *2*
-
-
i kdyby řádově víc kradli, tak násobně víc kupují
-
jj asi tak o 90% min jako na PC kde si kazda lama dnes uz sosne hned druhy den vse na torrentu. Jednodussi to nikdy nebylo :) Pro kopirovani na xbox potrebujes flash a vedet jak vypalovat a na jaka media, proto je pirateni napr. na tom xboxu ne tak rozsirene.
Se porad nehadejte jak fracci PC vS konzole proboha. Tyhle komenty nepisou hraci ale decka :)
Co pak..? budete nadavat ze konzole sou 3x vykonnejsi ?:D *1* joke. -
-
Tohle si vyřiď s mAserem...
-
-
dneska maser zitra 10 dalsich... porad dokola. a specialne tady.
-
-
-
-
Provokace? Snaž se víc...
-
Kdyby si CDPR Zalkinacem pro PC nevydelal, tak by verze pro X360 vubec nevznikla! Dokonce to rikaly i sami vyvojari. *1*
-
-
a to něco popírá? Ten port už tolik peněz nestál a najednou můžou vkročit na trh, který je zatraceně velký.
-
-
No to sa uvidi. CDP sami vyhlasili, ze su s predajmi PC verzie spokojni, takze si sem mozes pisat co len chces... Dolezite je, ze vyvojari su spokojni, cokolvek co sa na Xboxe neupirati bude pre nich len bonus. :-P
-
-
Ahoj rad bych se zeptal jaka je herni doba teto hry?
Vypada moc dobre a uvazuji nad koupi *3* *1*
čauko -
-
muj mail: Honza.sev@seznam.cz
-
-
Pouze dnes je na X360 zlevněný den, kdy Zaklínač 2 stojí 150,- Kč !!!!!!! *14* *14*
-
Zaklínač je pro malý parchanty, normální člověk se tomu vyhne na sto yardů...
-
-
miliardů -_-
-
ty by ses mel vyhejbat na 100 yardu vsem, nez ti nekdo rozdupne mozek, ty "yarde."
-
Sam si parchant *12*
-
-
dneska jsem to rozehral na PC a po prvni vzpomince (z utoku a setkani s drakem) mi to neprijde jako nejaka extra hra. spis takova rubacka...no uvidi se... *5*
-
-
Nojo, Jindra zase piratil a po 20 minutach hrani ho uz svrbi delete.
-
-
Možná trochu offtopic, ale vzpomínám si, jak tady kdysi někdo chtěl, abychom mu někdo poslali Deus Ex na mail (cracklý). *1*
-
-
Začátek je rubačka, ale příchodem do vesnice se z toho stává konverzačka, kde musíš být pořád ve střehu, kde co řekneš, jak zareaguješ a kam půjdeš. Když budeš málo iniciativní, můžeš přijít třeba i o půlku veldejších questů.
-
-
Dotaz k arene. K cemu to je? Nikde jsem nenasel maximalni dosazene score z mych minulych zapasu. Bez prekonavani rekordu je to k nicemu.
-
-
http://www.thewitcher.com/forum/arena/index.php
*3* -
Ak máš originálku, musíš si vytvoriť profil na witcher.com a tam si budeš uploadovať svoje skóre
-
-
Dik. Originalku sice mam,ale pokud si to nemuzu prohlizet primo ve hre,tak me to nezajima. Hloupe udelane...
-
-
-
Nedohrano stejne jako Skyrim nebo Oblivion ...
Duvod - SPATNY combat system. -
-
Zaklínač 2 je o šerme, kto nevie šermovať, používa kotúle
-
Řekl bych, že soubojový systém Z2 je někde mezi základním jako u Skyrimu a sofistikovaným z Dark Souls.Nedoladěnost vidím taky v tom, že na vyšších levelech se z toho stává klick-fest. Znamení jsou dobrá a s odlišným účinkem. Omezení soubojového systému je samotný zaklínač co by lehkooděnec s mečem. Ještě by to měli kluci polský poladit, ale jsou na dobrý cestě. Rozhodně pro mě lepší než to co bylo v jednotce.
-
Souhlas, taky jsem zaklínače vypnul po pár hodinách... skákat neustále kotouly v boji působilo trošku divně a dost mi to vadilo, nehledně na tu největší překážku a to byly dokončovací údery v podání filmových scén.. to nenávidim nejvíc.. Škoda, zaklínač jedna byla dokonalá hra.
-
-
zaklínač 1 byl dokonalá hra s jeho QTE/time-precision soubojovým systémem? to jako fakt? klikni, když se mečík rozsvítí a neztratíš kombo? no já nevím.
-
-
Proti gustu ziadny disputat, ale podla mna mal Zaklinac 1 priserny subojovy system a 2 zasa perfektny. Kotul v boji je normalna vec, sem tam. Nie ze sa bojovnik kotula ako telocviku. Takze tie pouzivam zriedka, len ked je to nevyhnutne. A tie dokoncovacie cutsceny su pecka :)
-
-
no však píšu, že souboje v Z1 jsou imho horší.
-
ty dokončovací cutscény někomu sednou někomu ne.. Mě vadí tenhle styl dokončovaček, pokud jsem vytřženej jakoby ze hry a přepne to do filmovýho modu, to nemám rád.. Mám rád, když dokončovačku udělá normálně plynule mimo filmovou scénu.. Jako to bylo v jedničce, to bylo super..
-
-
no nevim jestly je lepsi mackat jedno tlacitko jak zbesily, tam aspon byly ruzne druhy komb,stylu boje a stridani mecu behem boje.
-
-
Aj v zaklinacovi 2 sa daju kombinovat 2 styly. Aj mece - ty si to nehral?!?!
-
-
Uch, oprava - to, že jsem nechápal, proč všichni té hře vytýkají souboje, tam samozřejmě nemá být, to si protiřečí s tím, co píšu dál, to mělo být k té celkově "clumsy" hře :-) To je tak, když, se po napsání překopává text a nedává pozor...
-
smejki - je pravda, že je tady víc možností, ale nemyslím si, že je nutné je kombinovat. Úplně všechny souboje ve hře bez výjimky jsem bez větších potíží prošel tak, že jsem nahodil Quen, sekal a uhýbal kotouly. Bavím se teda o normální obtížnosti. Ono celkově v té hře jsou tuny lektvarů, předmětů apod., ale přijde mi, že je to trochu zbytečné a není třeba to moc řešit. Navíc jsem osobně necítil moc motivaci nějak hlouběji prožívat RPG prvky té hry, protože to příběhově buduje velmi hektickou filmovou atmosféru, že "na takové věci není čas" (i když samozřejmě vím, že když během úkolu "doběhni za XYZ než ho zabijou" strávím rok pobíháním po světě a sbíráním železa na trochu lepší meč, tak se nic nestane). U prvního dílu mi to přišlo jinak, možná že ve dvojce na hard to je taky trochu jinak.
BTW v jedničce mi ten systém soubojů přišel po chvilce zvykání ok a nikdy jsem nechápal, proč jej všichni té hře tak vytýkají (+ celkově nechápu, proč má doteď ejen "na západě" pověst "clumsy" hry, ale to už je do jiného threadu), samozřejmě nemám problém pochopit, že to hodně lidem nesedne. -
Z1 jsem hrál a podle mě je ten systém nudný, monotónní a primitivní až běda. Ještě že byly souboje docela rychlé.
naopak na Z2 se mi líbí možnosti všech kombinací boje, které je navíc nutno využívat. líbí se mi, že se musím snažit něco dělat, ne jen sledovat ikonku meče. Líbí se mi, že když budu stát před nepřítelem jako tvrdý Y a sekat, tak velmi pravděpodobně dostanu na prrdel.
Ze stylů v Z1 bych zas nějakou úžasnou fičuru nedělal. Je styl neúčinný? klikni na ikonku. Běhá tam toho víc? klikni na jinou ikonku. souboj byl jinak úplně stejný. -
no podle mě lepší dynamické tupé klikání, než nedynamické tupé klikání a soustředit se na ten mečík, či v těžší obtížnosti to odhadovat..
-
Hral, vzdyt to je taky reakce na smejky, kteremu se ten styl nelibi a asi ma rad jen tupe mackani(G3 atd..)
-
-
-
-
kotouly clovek dela do te doby, nez se to nauci
-
-
Mne sa v Zaklinacovi 2 bojovy system naopak velmi pacil. Klasika, lahky utok, tazky utok, krytie, protider a kotul. A aka hra podla teba dobry bojovy system? Batman tipujem :)
-
-
Two Worlds 2, Dark Messiah, Mount and Blade. Nerikam, ze jsou to nejak super combat systemy, ale udrzeli me u hry az do konce(s vyjimkou M&B ktery se snad ani dohrat neda). V pripade Witchera me combat system po chvili omrzel.
-
Dark Souls prece.
-
-
-
tuhle hru neznam ale pri tom traileru jak tam ten nafouklej tučňák s 40 kilo nadváhy tančil jak baletka jsem se musel smát *1* nevím asi to chteli udelat cool že byl ten assassin tak svalnaatej ale "trochu" to prepískli
-
-
Kdyby na tebe vletěl, tak by ses nesmál - na to vem jed!!
-