Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dohrano na pc, velmi dobre rpg, 10 si zaslouzi urcite, a stoprocentne si ho strihnu jeste jednou, penez nelituji ani nahodou. ( Stve me ze nerozjedu 1. win 7 64bit, nikde nemuzu najit patch 1.5. kousne se mi celej komp kdyz to ukladam anebo bodovy svetla prosvitaj celou scenou i kdyz by mela byt ukryta treba za nejakym objektem, grafika gtx 590 nema nekdo podobny problem, upozornuji ze mam originalku rozsirenou edici), diky za odpoved.
    • Patch 1.5 mas tady http://www.thewitcher.com/the-witcher/1/updates/ nebo tady http://www.patches-scrolls.de/the_witcher.php
      Jinak Zaklinac 1 jede na W7 64bit naprosto bez problemu!! A ty problemy se svetlem muze spusobovat i DUALNI grafika GTX590!!
    • Cypri
      dohrál jsem to když to vyšlo, kupoval jsem to v obchodě klasickou verzi. Na comgad jsem dostal nějakou premium este k tomu. S timhle problémem co máš jsem se nesetkal a mám taky Win7 64. GTX 465.

Tady bude chyba jinde. zkus promáznout a nainstalovat znova ovladače/hru/možná máš zas*anej počítač, třeba reinstall winu. Ja takovouhle eskapádu dělám co dva roky. Buď se něco odse*e nebo prostě chci načisto komp.
  • Osobně jsem ještě 2 nehrál, čekal jsme na tuhle edici pro Pc. Teď ale už vyšla a jsem velmi zvědavý, snad následuje Zaklínače 1 a knížní předlouhy, ty neměly chybu.

No a jestli to dobře chápu hodně lidí si tu stěžuje na krátkost ( i když oproti jiným hrám mi to připadá dlouhé, njn doba se mění). Ale zase 2. polovina říka že to vybízí ke znovu hraní. Tím by se to snad mělo vynulovat. No osobně nemůžu posoudit, už se moc těším.
  • vyměním Darksiders za Mass Effect 3- DONT FEED THE TROLL
  • Zaklinace miluji. Knizni sagu i hry(ktere v podstate beru jako pokracovani knih). Ale nikdy jsem si nezvykl na herni interface teto serie. Je to des. Boj je taky des. Lootovani je neco neskutecneho(zminuje to vubec nejaka recenze? Cekat po kazdem zabiti x vterin nez muzete vybrat loot,to je neskutecna otrava).
    Ale i tak si tech 9/10 zaslouzi. Obzvlaste kdyz dnesni ''rpg'' paskvily ala Bioware dostavaji stejne hodnoceni.
    Jak to vypada s tretim dilem? Je v planu?
  • Umaroth
    Už jsem to rozehrál, a na televizi s uhloprickou 102 cm to je fakt zážitek, kterej me posílá do kolen ! Hrál jsem první díl na PC a druhému jsem se záměrně vyhnul (na PC) a počkal jsem si na xbox verzi a vubec toho nelituji *3*
    • prudislav
      já si to pěkně koupil na PC a záměrně čekal na rozšířenou a konečně si to pořádně užiju :-D
  • Mám jeden takový problém. Tak trochu jsem ztratil CD key a ne a ne ho najít. Tak vás prosím pomoc. Předem DÍKY.
  • Nůdá, proč se tohle vlastně recenzuje, není to snad stejné jako PC verze? Navíc po roce... stačí napsat jako u všechn jiných her "recenze platí pro všechny platformy" *6*
    • Tady se musím zastat redakce. V případě Zaklínače vznikal port na X360 až po úspěchu na PC, takže se dlouho nejednalo (alespoň veřejně) o multiplatformovou hru. Navíc do X360 verze se promítly zkušenosti a úpravy PC verze. Takže si nemyslím že se jedná o duplicitní recenzi Zaklínače 2, ale v podstatě o hodnocení "Zaklínače 2.25", i když název zůstal stejný.
    • calwin
      že si tu ten príspevok dal len z toho dôvodu aby si bol niečim zaujímavý a špačkoval na každú volovinu čo ti zíde na um? ;)
    • sleepless
      Jak sis "jiste" vsiml, protoze jsi to cetl, tak onu hlasku "recenze plati..." jsme zmenili. Uz delsi dobu jsme rikali, ze to je renonc, ktery nakonec neplnil to, co jsme si na zacatku mysleli, ze plnit bude. Porad plati, ze v pripade multiplatformovek budeme vetsinou recenzovat jen jednu verzi, idealne PC verzi. Pokud se nam vsak dostane do rukou i druha verze a bude duvod a cas ji zrecenzovat, tak to udelame.
    • Trol.diskuzni
      Chápu - kdyby to bylo více NUDE, tak by to taková NUDA nebyla... *5*
    • Hlavně že když se udělá nějaká recenze jen na konzolové vydání tak tady hromada PC hráčů nadává kde jako že je pc recenze a chtěj aby se dodelala *1*
      • Ano, protože při konverzi z konzole na PC se dá sprasit spousta věcí (většinou tomu tak je), v opačném směru ale málokdy.
  • oproti dark souls je ale zaklinac cajicek pro holky, myslim v obtiznosti... Pro pripadny rypaly se me zaklinac 2 hral dobre, ale dark souls je masterpiece, tohle jen dobre rpg...
    • Nejen souboje delaji rpg *3*
  • fuj to je ale tlustá ropucha ten assassin, jak se muze pohybovat tak rychle když je tak tlustej? *8*
    • ten je tlustej asi jako Terry Crews.. :D nemluvě o tom, že je to fantasy a jedná se o zaklínače, který se předtím nadopoval určitě nějákým lektvarem, takže by mohl být klidně i baletka
      • k čemu mu jsou svaly? v žadnem rpg nedavaš roguovi strength ale jenom obratnost a to je taky to co ve video použil, neporazil je hrubou silou. takže ty svaly ma jenom pro pubertaky. mimochodem dobry jak je všechny porazil pritom ten mag mel hodne rychly reflexy. treba ho mohl umsažit tim firebalem když se uhybal tomu šipu *11*
        • Hairy_Ass
          1. Je to fantasy.
          2. Ten trailer byl dělaný na efekt.
          3. Je to fantasy.
          *4*
          • no prave když to bylo pro efekt tak tohle je kontraproduktivni protože to vyznelo trapne. No ale zrejme tady lide co pišou v zivote nebyli v telocvicne nebo alespon na ulici a nevideli svalnateho chlapa
            • Dont feed the troll!
            • Viem,že si iba trol,ale Zaklínač nieje chlap.Nieje to dokonca ani človek. Dokonca jeho kategoria nespadá do žiadnej zapadnej fantsy ani deskovej západnej hry. Sapkowski vymyslel vlastnú kategoriu. Keby tvorca Letha chcel aby mal štyry ruky tak by ich mal,keby chcel aby mal dve hlavy tak ich tiež mohol mať. Tak tu radšej zbytečne netroluj.
            • 2drasťa ok ode me maš plus a už to nebudu resit *4*
        • jenze to neni roguna ani assassin, je to zaklinac...to ze si vybral build se silou misto obratnosti, kterou stejne ziska kdyz vychlasta elixir, je jeho vec ;]
          • hele nechci se tady hadat, ja jenom tvrdim ze takove svaly nemaji ani marinaci z warhammeru 40k, ani jay cuttler, neni to fyziologicke. Navic když si vybral build se silou, tak proč na ne nevytahl sekyru.
            • Cahir
              Jeho vizáž má v příběhu svůj důvod. Jeho vzhled z něj v očích ostatních dělal tupou gorilu, a proto ho podceňovali. Jenže Leto má pod čepicí (pod pleší) a všechny je přechc*l.

S tím, že v reálu by byl neohrabanej souhlasím, to musí uznat každý, kdo se věnuje/sleduje třeba bojové sporty. ALE: 1) je to zmutovanej Zaklínač, takže je rychlejší, hbitější atd. než normální člověk (i přes ty boule) 2) je to fantasy. Myslím, že v porovnání s "železnejma plavkama", do kterých se odívají ženské bojovnice v jiných titulech, je tohle ještě odpustitelné.
            • jednak je to mutant, druhak se pekne blbe plave s nejakou obourucni sekerou a tretiak, ikdyz ma svaly jak Hulk, tak neznamena, ze nemuze byt rychly jako blesk = mutace, elixiry atd...proste to moc rozebiras, vyvojari chteli mit nejakeho zaklinace proti Geraltovi, ktery by nevypadal jako 99% ostatnich zaklinacu, kanonu to myslim nejak extra neodporuje a clovek si ho aspon ve videu nesplete s nekym jinym ;]
            • Zaklinac je mutant.
    • pac je zmutovanej ;]
    • Cahir
      Tak ten opravdu není tlustej. *1*
      • tak nevypada ani jay cuttler
  • Zaklinac 2 je dobra hra, ale co mi vadi, je ze v soubojich nelze ustupovat dozadu nebo stranou, krouzit kolem protivnika a zaroven bojovat. Musi se pouzivat ty podivne parakotouly, coz mi na zaklinace porad nejak nesedi. Nevzpominam si, ze by v knizkach Geralt bojoval tak, ze meta kotrmelce kolem protivniku jak pominuty. Vam ostatnim to nevadi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit