Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2: Vrahové králů - recenze X360 verze
16.4.2012 | Aleš Smutný
211 příspěvků
-
Šlo na tom gogu z tý krabicovky aktivovat? Mě to píše že mám špatnej key ale přitom mám prostě svůj originál koupenej z obchodu. Konec prostě...
-
-
Me to slo naprosto bez problemu!
-
-
to jsme šťasstněj ty jo ... zas akorat problemy s tim. Nic nemuze fungovat jak má...
-
-
Zadával som číslo z manuálu, hodilo mi to chybu na 1-I
-
-
LOOOOL ono to fakt nebylo I ale 1 :D Přitom bych dal ruku do ohně za to že to je prostě písmeno I.
Díky
-
-
-
-
-
Geralt, který se stranil lidem a který brouzdal krajem, z něhož už téměř vymizela stvoření chaosu zas jednou bude muset zachránit svět a pobít regiment oblud z pekla.
-
jak to bude s podporou gamepadu u pc verze? vím že u normální edice sem musel použít nějaký prográmek a nebylo to ono. Jinak recenzi sem nečetl celou ale zajímalo by mě jestli si myslíte že se hru vyplatí projet znova? je tam dost nového obsahu?
-
Doufám, že hra mě nezklame, moc se těším, nikdy jsem to nehrál, ani jedničku. Zezačátku se mi podle ukázet atd vždycky líbil Assassin, hrál jsem nedávno Relevation ale moc mě to nechytlo ... nebavilo mě chodit po stejných místech pořád dokola, doufám, že tady je to víc levelové jakoby pořád dopředu nebo někam. A ne chodit 100x přes celý Constantinopolis tam a zpátky, to omrzí časem ..
-
-
Často slýchávám, že není třeba znát knižní ságu či první díl. S tím nesouhlasím, hru nedoporučuji, pokud to neznáš. Celý ten zážitek je pak prostě někde úplně jinde.
-
-
Já si myslím, že jde si hru vychutnat i bez znalosti knih. Jasně, bude to chudší, ale to holt bude vždycky u adaptací či spíše pokračování. Na druhou stranu, ten příběh je dost unikátní sám o sobě, aby upoutal. Jediný efekt bude možné přehlcení hráče informacemi, protože se nebude nacházet na už známém písečku. Ale holt... s tím už nikdo nic neudělá :)
-
hry nemají vyjma pár jmen s knihami vůbec nic společného. Sapokowski se k tomu jenom připsal jménem, aby udělal reklamu. Nechápu, jak to můžete srovnávat. Asi jste četli něco úplně jiného.
-
-
Musím nesouhlasit! Především v pozdějších částech hry se dost odkazuje právě na postavy ale zejména na události (bitvy atd.), které byly v knihách popsány a díky jejich znalosti jsem se do hry dokázal dokonale ponořit a na cokoliv přišla řeč jsem znal a věděl o čem se mluví. Například "trable s trolem" je jeden z úkolů, kde je jen minimalistická zmínka o událostech z knih, ale i tato trocha udělala svět uvěřitelnější. Znát knihy pro tuto hru znamená vstoupit do známého světa a prožít si v něm dlší z příběhů.
-
Hru si rozhodně užiješ i tak, o tom žádná. Pravdou však zůstává, že poté, co jsem se konečně prochroustal první polovinou knižní ságy včetně povídkových knih (na druhou polovinu zatím není čas), jsem prvního Wiedźmina schválně rozehrál znovu a najednou jsem pochopil, o kolik jsem toho přišel a kolik práce a nápadů a ctění předlohy ze strany tvůrců mi vlastně uniklo. Až teď doopravdy vidím, jaké dílo mám před sebou.
-
No, s knižní předlohou má sice společných jenom pár jmen, ale znalost knih zrovna tady posunuje zážitek z celý hry na úplně jinej level, protože svět Zaklínače z popisků v deníku (byť skvěle napsaných) prostě nedoceníš tak, jako když máš knihy přečtený...
-
Podle mě teda těch pár jmen docela dost dobře utváří zážitek na úplně jiné úrovni, než bez nich :) Když jsem hrál Witchera poprvé a měl jsem přečtených jen pár knih a né všech sedm, pochopil jsem jen nějaké narážky a u dalších jsem dost tápal, když jsem si ale doplnil "vzdělání" a nakoukl do mapy v Městské čtvrťi a uviděl nápis: Schuttenbachovo zlatnictví, dost jsem se zasmál při vzpomínce na povídku: Něco končí, něco začíná *1* *1*
-
-
-
Doporucuju pokud je moznost prvni zahrat prvni dil!!
-
-
Má niekto link čo tam bude na PC iné? Hral som to as 2 mesiace dozadu, ale vo videách vidím prd, jediné čo som si všimol je zajac v lese, ale čo ešte? PS: Svoj originál nemám nikde zaregistrovaný, stačí mať účet na gog a číslo krabice?
-
-
PS: Tak na gog už ju mám, pomohol ten lin dole:
http://diskuse.tiscali.cz/redir?url=http%3A%2F%2Fwww.gog.com%2Fen%2Fwitcher2%2Fbackup%2F&hashId=8d5b37604048ce55e9db978dee77c9c6
-
-
Nazdar panove mam dotaz.
Jde uz ted stahnout ten novej obsah zdarma?
A ma se pred tim instalovat patch 1.2?
Predem diky za odpoved. -
-
no to by ma tiez zaujimalo. Mam specialnu ediciu a rozmyslam,ze si to zahram este raz. S insou dejovou liniou. Lenze by som chcel k tomu tento novy obsach. V com sa to vsetko lisi??? chcel by som,aby bol do toho zakomponovany ten novy obsach. bude to dostupne k stiahnutiu? dik
-
-
Vše je dostupné ke stáhnutí.
Prostě nainstaluj hru a podívej se jakou máš verzi. No a pak na thewitcher.com v záložce Support najdeš jednotlivé patche, které ti hru povýší až na EE.
Nebo hra má i automatický patcher se mi zdá. -
http://thewitcher.com/enhancededition/ :)
-
-
-
Kvalita zdejších textů odpovídá zpěvu Ivetky Bartošové :D Kakání vedle kakání a sem tam nějaká ta výjímka :-)
-
-
Pokud nechceš aby tvoje komentáře taky automaticky byly pouze "kakání" tak když už tak výjimka a ne výjímka.
-
No ty ta vyjimka rozhodne nejsi *12*
-
Artura Šteindla na tebe
-
-
Chtěl jsem se zeptat ten novy 4 hodinový bonusový obsah je různě či v třetí kapitole? Já jen že bych načetl nějaký save a podíval se o čem to je :-)
-
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jak moc je ve dvojce samostatná a autonomní příběh. První díl jsem nehrál, z daného světa mám "pouze" načtené veškeré knížky, proto by mě zajímalo, jestli si hru i tak užiju... -
-
Řekl bych, že mít načtené knihy je asi mnohem důležitější než mít nahranou původní hru. Na původní hru je tam několik narážek, ale důležitější je asi znát pozadí světa. Bez těch knížek je dvojka skoro poloviční takže jdi do toho *3*
-
-
No jo, konzole a gamepad jsou na bojovky proste lepsi.
-
-
Ty voe, jejdásku... Na BOJOVKY (Mortal Kombat) možná, ale ne na RPGčka!
-
-
Neni rpg jako rpg. A rpg zalozena na akcnim bojovem systemu (amalur, dark souls, zaklinac 2) jsou svou hratelnosti v podstate bojovky.
-
-
To je asi tak zjevné, jako tvrdit, že auto a volant jsou do auta prostě nejlepší... *5*
Aha, už sis to opravil, nicméně Zaklínače 2 bych za bojovku nepovažoval, protože zrovna souboje jsou ve hře tím nejslabším prvkem (kouzlo téhle hry stojí na něčem jiném). -
-
Proč to každý říká? V čem přesně ti vadí? Mně přijdou dost dobré. Možná, že ze začátku je těch kotoulů trochu moc, ale s přibývajícími schopnostmi a možnostmi z toho alespoň pro mě byla extáze.
-
-