Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 vyjde na X360 a na PC dostane nové účesy
2.6.2011 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Pravým tlačítkem myši klikni na daný skill, mutovat jdou jen některé tak zkoušej.
-
proc by ne, naprosta vetsina lidi nema PC aby to hrala se zapnutym ultra nastavenim, navic stejny engine neznamena, ze hra nemuze vypadat jeste mnohem lip
-
a bacha na to...jak jednou zmutujes, tak uz to nejde prepsat treba nalezenym silnejsim mutagenem
-
Tak to mě nenapadlo :) Já jsem pořád aktivoval ten zaklínačskej medajlon a taky jsem ho tak našel ;)
-
Po celkově změně konceptu AW, si mužou políbit pr...
-
a máš ho tam
-
Medituj, jdi na obrazovku charakteru, najdi vlastnost, co jde zmutovat a vyber si mutagen. Aneb vse je napsano v manualu.
-
Vypij kočku a jdi po krvavejch stopách ;)
-
Ja porad nemuzu prijit na to jak mam pouzit mutagen..
-
Ludia mam ulohu preteky s casom.Mam najst Cedrika kde je,Ja ho nemozem najst.
-
Dík ted jsem toho trpaslíka našel :-)
-
In Flotsam, in Chapter 1 of the game, these services are available from the antique book dealer Einar Gausel. In Chapter 2, look either for Sambor in Henselt’s Camp or for Felicia Cori in Vergen. This apprentice sorceress also provides hairstyling services in Loc Muinne, in Chapter 3 of the game.
-
Jména ti z hlavy neřeknu, ale v každým aktu je jeden kadeřník
-
Kde se mění ty vlasy?
-
Jojo iksboks ye neylepsy jdy sy u ney vystrykat
-
GOG dela konverze na nove operacni systemy, takze ty hry rozjedes bez problemu na vistach a sedmickach
-
Ne každý kdo má xbox má pc na kterém si zahraje nějakou novou hru
-
Mě osobně z RPGček poslední doby bavil akorát Risen... No jo, prostě fanoušek Gothic :-)
-
Tohle asi v nastavení nenajdeš... :) jinak taky bych si dokázal představit větší lokace a více vedlejších úkolů
-
Já si nemyslím, že je to nějaký pravidlo...