Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč lidem nedochází, že každý majitel Xboxu má zároveň i PC...

Zaklínače už jsem na něm dohrál a možná koupim na Xbox, abych podpořil vývojáře.
  • Whisp
    Ešte nikdy nevznikla hra, ktorá by sa páčila všetkým, rovnako nemôže každého baviť RPG *3* .
  • Odulin
    Ale joo, jen si taky Xsáci šmákněte. Stojí to za to *3*
  • kostejnesmrtelny
    Originálky neoriginálky, DK2 se mi prostě na Vistách nedaří rozchodit, furt to padá :-(
  • v poradku sem an tom stejne *3*
  • LOL, tie kontextové reklamy čo to tu hádže... Rovno nad tvojim príspevkom mám "Krásne vlasy s Nivea: O Vaše vlasy dbáme už 100 rokov. Oslávte s nami významné výročie!" *1*
  • Mo trojku si jeste pockas. Pocitam ze budou nejmin dva placene datadisky a par DLC zdarma(aby se nereklo). Byli by sami proti sobe,kdyby nevyuzili tenhle engine a hned se pustili do dalsiho. A treti dil delat ve stejne grafice? Tomu sam neveris...
  • Mňa by potešilo, keby som si mohol nastaviť menej koridorovosti, viacej lokácií a viacej questov.
    Ale inak je to špičková hra.
  • Doufam jenom, ze Zaklinac 3 nebude multiplatformni titul, tzn ze PCckari nedostanou odupanou verzi s low res texturama, castym nahravanim atd.
  • Normalni provokater a vy mu na to vsichni skocite. Nechapu proc.
    Myslim ze muze byt spokojeny. Dosahl vse, ceho chtel.
  • Spades
    Prosím ó mocné games.cz adminy... ZABANUJTE TOHOTO KRIPLA!!!
  • Spades
    Spíš tim zesměšnuje CoD hatery, bo se chová jako ret*rd...
  • jooo jenom nove vlasy. Hloupost,ale nektere to mozna potesi. Me by potesilo moznost nastavit si velikost pismen,protoze jsou ve hre strasne mala...
  • Amylee.Anderson
    Joooo nový vlasy :D
  • Kamo ty mas dost *1*
  • Dungeon Keeper 1,2 mam originalky tak to ma nebere ale ultima ma potesila
  • Myslím že já jsem to tvrdil jako první,na druhou s tím nemám zas až tak velký problém,gamepad je stejnak pro hry(vyjma fps) vhodnější...
  • Alan Wake, Heavy Rain a Limbo! *3*
  • Black_Hand
    a ten ma navic na novych zelezech trochu problemy a dosbox ho neutahne nijak zvlast.
  • Erien
    no fakt, že jo. :) Takže je to jen další blb.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit