Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 vyjde na X360 a na PC dostane nové účesy
2.6.2011 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Proč lidem nedochází, že každý majitel Xboxu má zároveň i PC...
Zaklínače už jsem na něm dohrál a možná koupim na Xbox, abych podpořil vývojáře. -
Ešte nikdy nevznikla hra, ktorá by sa páčila všetkým, rovnako nemôže každého baviť RPG *3* .
-
Ale joo, jen si taky Xsáci šmákněte. Stojí to za to *3*
-
Originálky neoriginálky, DK2 se mi prostě na Vistách nedaří rozchodit, furt to padá :-(
-
v poradku sem an tom stejne *3*
-
LOL, tie kontextové reklamy čo to tu hádže... Rovno nad tvojim príspevkom mám "Krásne vlasy s Nivea: O Vaše vlasy dbáme už 100 rokov. Oslávte s nami významné výročie!" *1*
-
Mo trojku si jeste pockas. Pocitam ze budou nejmin dva placene datadisky a par DLC zdarma(aby se nereklo). Byli by sami proti sobe,kdyby nevyuzili tenhle engine a hned se pustili do dalsiho. A treti dil delat ve stejne grafice? Tomu sam neveris...
-
Mňa by potešilo, keby som si mohol nastaviť menej koridorovosti, viacej lokácií a viacej questov.
Ale inak je to špičková hra. -
Doufam jenom, ze Zaklinac 3 nebude multiplatformni titul, tzn ze PCckari nedostanou odupanou verzi s low res texturama, castym nahravanim atd.
-
Normalni provokater a vy mu na to vsichni skocite. Nechapu proc.
Myslim ze muze byt spokojeny. Dosahl vse, ceho chtel. -
Prosím ó mocné games.cz adminy... ZABANUJTE TOHOTO KRIPLA!!!
-
Spíš tim zesměšnuje CoD hatery, bo se chová jako ret*rd...
-
jooo jenom nove vlasy. Hloupost,ale nektere to mozna potesi. Me by potesilo moznost nastavit si velikost pismen,protoze jsou ve hre strasne mala...
-
Joooo nový vlasy :D
-
Kamo ty mas dost *1*
-
Dungeon Keeper 1,2 mam originalky tak to ma nebere ale ultima ma potesila
-
Myslím že já jsem to tvrdil jako první,na druhou s tím nemám zas až tak velký problém,gamepad je stejnak pro hry(vyjma fps) vhodnější...
-
Alan Wake, Heavy Rain a Limbo! *3*
-
a ten ma navic na novych zelezech trochu problemy a dosbox ho neutahne nijak zvlast.
-
no fakt, že jo. :) Takže je to jen další blb.