Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Beztak id*ot.
  • Nebo LA Noire, nebo God Of War, Infamous, Killzone, Gears of War 2 - 3, nový Mortal Kombat, Little Big World... Právě v těchto situacích konzolistům docela závidim *4*
  • To je sice možný. Ale normální nebude...
  • batfilt ye pro noobi XDXDXD jedyne na xboksu se ukaze pravey skyll
  • Ne. Jen chce před ostatními zcela úmyslně zesměšnit xbox hráče pařící Black Ops. Beztak pc fanda Battlefieldu. :)
  • ya drogi nepotrebuy mam prece svuy xboks na kterem muzu hrat neylepsy hri v neylepsy kvalyte prestan uz závydet XDXDXDXDXD
  • Paráda!!! Přeji jim ať to má velkou poptávku a ty dlc a patche tak to vážně potěší - Prostě borci!!!!!
  • já tam vidím i měkký i :)
  • seš blbej, nebo jen sjetej ??
  • Erien
    pro xbawgz: Tobě nefunguje i?
  • ya se ucym na xboksu nyc yneho neporebujy yednou budu snyperem dyky cal dutty blak cops v nejvisy kvalte na xboksu.
  • Raději se běž učit
  • hmm to bude pycovyna nebude to kvalytny yako exklusyvny hra na xboks protoze to predelavay z pc a nebude tam neylepsy grafyka y ovladany yako na ekxlusyvne xboks hre.
    Radejy sy pockam na gers o war 3 a zahrayu jsy hru v neyvisy kvalite na xbosku 360
  • od zacatku jsem tvrdil, ze je to ovladani konzoloidni a vsichni se mi smali... hmm.. a mame to tu... RIP zaklinaci... ale ja proste konzole nerad a tahle hra si to u mne podelala jen po prvnich par minutach...
  • kostejnesmrtelny
    OMG OMG Dungeon Keeper! Jo!!!

(ještě štěstí, že to není dvojka, to už bych asi proskočil stropem *1* )
  • Vyšel Dungeon Keeper, Privateer a Ultima Underworld 1+2 ... bomba
  • ucho
    já bych bral Crusadera :) což je vcelku pravděpodobné, že bude...
  • Mopped
    Klidně, ale až po Albionu a Dungeon Masteru.:)
  • xolevle
    pevne doufam v prvni dily need for speed na GOG! A jeste Theme Park World.
  • ja bych teda chtel jmenovat chtel bych prubnout kill zone a l.a. noir a GT5 s Forzou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit