-
Pro mě tento rok D3 a za nízkou cenu jsem koupil Quest for Glory 1-5 na GOGu, jinak mě za tím nic neláká. Loni to zase byly za plnou Heroes a zlevněně přes léto Portal 2.
-
Ty možná hraješ jednu hru do roka, ale kdybych měl já platit za všechny hry co jsem hrál za rok 2011 a půlku 2012, tak bych se bez problémů přehoupl přes částku 70 000 (přeci jen jsem nehrál jenom hry VYDANÉ roku 2011), což představuje cca 50 áčkovejch her. Z toho si podle mě peníze zasloužili asi tak 3 - Portal 2, Shogun 2, Zaklínač 2 + všechny indie hry co jsem si koupil...tam mě nezklamala ani jedna. Není to pro mě sice žádná obhajoba, ale dokud se vydavatelé nenaučí (znovu) vydávat dema atd., tak si můžou trhnout nohou :-). Jenom hlupák by kupoval zajíce v pytli.
-
To přece není ochrana, to je feature!
-
Tak letos: Max Payne, GW 2, Sc HoN, Diablo III, ME 3 atd.:)
-
A to je bohužel (díky bohu) naprostá pravda. Pokud mi hra nestoji za to, abych si ji zakoupil, nestojí ani za můj čas....letos jsem ještě nekoupil hru žádnou, a mimo Torchlight 2 asi ani nekoupím. Možná překvapí nějaká nezávislá :)
-
Za plnou cenu k tomu není důvod - více jak jedna opravdu kvalitní hra (subjektivně) ročně nevychází.
-
Tak pokud kupuješ jednu hru ročně, tak máš pravdu. Ale zkus jich kupovat více.
-
Mag*r to možná je, ale s tím sponzoringem má pravdu. Jsem zvědavej, co se bude pirátit, až se vydavatelé rozhodnout do všeho rvát podobnou ochranu jako má Diablo 3 nebo přestanou na PC vydávat úplně.
-
prej o slave a o tom byt nejlepsi ... koukam, ze ani po pomalu 15 letech svet absolutne netusi, co to ta warezova scena je :D ale hlavne, ze s tim hosi bojuji ... pritom ani nevedi s cim ;)
-
Jdu si pro mínusy:-) To, stahování na zkoušku je přeci hloupost. 99% pirátů si tu hru už nikdy nekoupí. A otázka financí? Řekl bych, že koupit jednu hru do roka za plnou cenu by mi bohatě stačilo a jestli ani tu tisícovku nenašetřim, tak asi budu myslet na něco úplně jiného než na hraní. Každý nemůže mít všechno, tak to prostě chodí...
-
hra, kterou muzes stahnout od vyvojare nepotrebuje vydavatele, takze zrovna EA by se to asi moc nelibilo.*3*
Ale nekjakej indie vyvojar by to klidne zkusit mohl... -
Těší mě, pane Mentálně nedostatečný, jméno mé Lumpy.
-
No tak, budli mudli, zalez mámě pod sukni, nebo se pocíkáš zase.
-
Maaaaaagooooor.
-
Jebnout Tě lopatou po hlavě.
-
Ani ti trolové namají bohužel úroveň:(
-
copak bys rád, primitívku?
-
Musel jsem ti dát plusko *4* Škoda že tihle němci nemůžou dělat to co by chtěli a místo toho dělají online diablovku. Teď bych jim zaplatil rovnou.
-
zaklínač je srdcovka... vôbec ma nemrzelo za to dať peniaze... aj knihy mám :)))
-
trolololololo