Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jdu si pro mínusy:-) To, stahování na zkoušku je přeci hloupost. 99% pirátů si tu hru už nikdy nekoupí. A otázka financí? Řekl bych, že koupit jednu hru do roka za plnou cenu by mi bohatě stačilo a jestli ani tu tisícovku nenašetřim, tak asi budu myslet na něco úplně jiného než na hraní. Každý nemůže mít všechno, tak to prostě chodí...
    • Menttor
      Ty možná hraješ jednu hru do roka, ale kdybych měl já platit za všechny hry co jsem hrál za rok 2011 a půlku 2012, tak bych se bez problémů přehoupl přes částku 70 000 (přeci jen jsem nehrál jenom hry VYDANÉ roku 2011), což představuje cca 50 áčkovejch her. Z toho si podle mě peníze zasloužili asi tak 3 - Portal 2, Shogun 2, Zaklínač 2 + všechny indie hry co jsem si koupil...tam mě nezklamala ani jedna. Není to pro mě sice žádná obhajoba, ale dokud se vydavatelé nenaučí (znovu) vydávat dema atd., tak si můžou trhnout nohou :-). Jenom hlupák by kupoval zajíce v pytli.
      • necudo ze nemas peniaze ked hras 50+ hier rocne. kde na to preboha beries cas
      • smejki
        jen na upřesněnou - ty všechny hry jsi dohrál, nebo jsi je všechny (krom těch tří hodných koupě) po chvíli zahodil s tím, že jsou to blbosti?
        • Menttor
          Řekl bych že ty 3 dohraný zhruba odpovídaj...někde jsem se možná dostal do půlky a zvažoval koupi, ale drtivou většinu jsem po pár hodinách, jak říkáš, zahodil.

Edit: Všechny je dohrát by asi nebylo v mé moci (a u některejch bych na to vážně ani neměl chuť :-D)
          • smejki
            tož to ja. Já jen jestli sis "koupím jen to kvalitní" nepřetransformoval v oblíbené a pokrytecky zhovadilé "koupím jen to nejlepší". Evidentně ne *3*
        • MrSanta
          To by mě taky zajímalo. Jenom instalací a úvodním testováním her musel strávit aspoň 100 hodin. To je moje herní dávka tak na dva měsíce *1*
          • Menttor
            +-100 hodin je moje herni dávka na 2-3 týdny...zhruba. Přes prázdniny jsem to schopnej sfouknout za tejden, ale zase si nemyslete že bych byl nějakej extra nolifer :-D
            • MrSanta
              Budiž ti přáno. Co já bych dal za to mít více času na hraní.
      • OK, já pirátství neodsuzuju, jen se podivuju nad tím alibismem - hru si koupím až po zkoušce pirátské kopie...Proč neříct naplno, že jsem línej za to platit?
        • Menttor
          Já zase nechi pírátství nějak zvlášť obhajovat, ale...hru bych si pořídil klidně po zkoušce dema, jenže těch vychází k poměru k hrám minimum :). Hry nejsou jako PC komponenty, kde se mužeš orientovat podle recenzí...když si kupuješ auto, tak máš taky zkušební jídy, abys věděl "jestli ti sedne". Jsou prostě argumenty pro i proti (ovšem argumenty PRO by se daly narozdil od těch PROTI lehce smazat), nemá smysl se v tom pitvat.
          • True true
    • Veskoslav
      Tak pokud kupuješ jednu hru ročně, tak máš pravdu. Ale zkus jich kupovat více.
      • Za plnou cenu k tomu není důvod - více jak jedna opravdu kvalitní hra (subjektivně) ročně nevychází.
        • Víc než jedna hra ročně nevychází?!
          Jen tak z hlavy si vzpomenu že v 2011 vyšlo Dead Space 2, Crysis 2, Witcher 2, Deus Ex: HR, Portal 2, Skyrim, Battlefield 3, Batman...

Kvalitní hra vychází průměrně každý měsíc.
          Tuplnem v době prázdnin a vánoc.
        • Veskoslav
          Tak letos: Max Payne, GW 2, Sc HoN, Diablo III, ME 3 atd.:)
          • Pro mě tento rok D3 a za nízkou cenu jsem koupil Quest for Glory 1-5 na GOGu, jinak mě za tím nic neláká. Loni to zase byly za plnou Heroes a zlevněně přes léto Portal 2.
            • Veskoslav
              Já letos Diablo III, ME 3. A možná MP 3 a určitě nový Sc. Ale jinak taky nic.
        • A to je bohužel (díky bohu) naprostá pravda. Pokud mi hra nestoji za to, abych si ji zakoupil, nestojí ani za můj čas....letos jsem ještě nekoupil hru žádnou, a mimo Torchlight 2 asi ani nekoupím. Možná překvapí nějaká nezávislá :)
  • prej o slave a o tom byt nejlepsi ... koukam, ze ani po pomalu 15 letech svet absolutne netusi, co to ta warezova scena je :D ale hlavne, ze s tim hosi bojuji ... pritom ani nevedi s cim ;)
  • Pánové nějak obrátili, frajeři z CD Projektu vědi jak si udělat reklamu... Ještě před rokem posílali lidi k soudu... Takže blablabla...
    • Jedine co delali je, ze posilali dopisy s zadosti o zaplaceni pokuty. I kdyby si nezaplatil a slo to k soudu, tak jeste nemaj vyhrano, protoze IP adresa neni prokazatelna. Byla to jen takova vyhruzka aby se nad sebou lidi zamysleli.
  • Ehm nevyšel Zaklínač 2 na GoG později než krabicová verze?
    • Nie. Dokonca sa dal preloadnut niekolko dni pred vydanim mam taky pocit.
  • A jeje, zase ty same hloupe omluvy piratstvi: http://spokojeny.blogspot.com/2011/05/hloupe-omluvy-piratstvi.html
    • Nejde o žádné omluvy a ty si klidně říkej co chceš. Tak hloupý abych cpal někomu peníze do kapes a následně zjistil, že jsem za drahé peníze koupil zajíce v pytli už nikdy nebudu. Už jsem takhle v minulosti přišel o hezkých pár tisíc. Víš co je zajimavé? Zajimavé je, že o pirátsví vždycky nejvíce vyřvávají ti u jejichž produktů se člověk setká s největším počtem problémů.
    • Veskoslav
      Už jsem si myslel, že se náš Lovec pirátů neukáže a neodkáže na svůj naprosto legrační blog:) Škoda no.
    • Trol.diskuzni
      "Je to krádež, špatné a nečestné jednání." - Není to krádež, viz zákon (už to bylo mnohokrát diskutováno)...

"A takovou hru dovede vytvořit jen rozsáhlá skupina specializovaných profesionálů." - Není pravda, herní průmysl je vysoce neefektivní a tedy si herní korporáty dostat přes prsty jen a jen zaslouží (a nejen herní).

"Upozorňuji, že podle základní listiny lidských práv a svobod má každý právo na odměnu za svou práci. Jestliže vědomě a dobrovolně využíváme něčí práce, jsme povini mu za ni poskytnout žádanou odměnu." - Svůj plat však každý dostane... Až případné prémie se ve většině případů odvíjí od prodejů. Uzavírat smlouvu o dílo založenou na prodejích by mohl jen vyložený vývojář-idealista...

"A jaké překvapení, alternativní scéně piráti nijak nepomáhají." - Naprostý nesmysl, který neplatí napříč multimediální zábavou... Existuje tolik webů, které se zabývají propagací komerčně neprofláknutých multimédií (hudba, film, hry...) i na základě stažení a šíření pirátských verzí hry a fungovalo to tak odjakživa i v rámci vypalování CD apod.
      • Krádež je obecný etický pojem, který pojmenovává jeden z druhů zlých činnů. Výklad tohoto pojmu se neopírá o zákon. Zákon si tento pojem půjčuje a pro své potřeby, kdy definuje trestný čin krádeže. Takzě chceš-li slovíčkařit, není to trestný čin krádeže, ale pořád je to krádež. Stejně jako když v obchodě ukradneš rohlík, to je rovněž krádež, ale nikoli trestný čin krádeže.

Herní korporace si možná zaslouží dostat přes prsty, ale nikoli okrádáním.

Zřejmě jsi přehlédl podstatné, ocituji ti to "Jestliže vědomě a dobrovolně využíváme něčí práce, jsme povini mu za ni poskytnout žádanou odměnu."

Ne, platí, že alternativní scéně piráti nijak nepomáhají. Webů může existova kolik chce, ale pomáhají ti, co platí, ne ti co kradou. A pokud to chce dělat čestně, můžeš se zkusit dohodnout o poskytnutí kopie zdarma výměnou za kvalitní propagaci, uvdíš jaký bude o tvé služby zájem. A teď mi řekni, kolik promile pirátů něco takového dělá a jaký to mý význam při 90% pirátství na PC? Koho to oslovuje? A proč mají PC tradičně nejmenší podeje? Fak věříš tomu, že pirátství vývojářům pomáhá?
      • Trol.diskuzni
        "Občas člověk váhá nad nějakým jednáním, zda je správné, nebo nikoli. Existuje taková jednoduchá pomůcka, která to pomůže rozlousknout. Stačí si zkusit představit jak by to dopadlo, kdyby to dělali všichni." - Na to existuje takové krásné přísloví - Všeho s mírou...

"Kdo z vás by chtěl makat několik let bez jakékoli odměny?" - Vždyť oni svůj plat dostávají, zvláště ti, kteří tvoří komerční hry...
  • Nechtěl jsem nic psát protože to vyzní naprosto do prázdna ale co už.
    Takže 1. téma: "Hru jsem stáhl, vyzkoušel a teď rok po tom co vyšla jsem si jí už poctivě koupil" - Really? Nejvíc peněz se samozřejmě vydělá za první měsíc prodeje. V prvním měsíci prodeje se rozhoduje o tom jestli byl titul úspěšný a bude se pokračovat v pracích na dalším pokračování. V prvním měsící se rozhoduje o budoucnosti studia. To, že dnes si tu hru koupíš když spadla z 1099 Kč na 299 Kč je prostě jeden velkej Troll Joke.
    2. téma: "Nechci kupovat zajíce v pytli" - No tak tohle je čistě standartní ospravedlňování a ten jenž tato slova pronáší jim vlastně ani sám nevěří. Podle čeho si vybrat hru? Vezměme třeba Zaklínače 2. Vím o té hře a teď se vydám do světa internetu zjistit, jestli mi to za to stojí. Hra je pokračování (o kvalitě hry může leccos naznačit první díl), má literární předlohu (třeba jste fanoušek) "Hm, tak to vypadá zajímavě, chci vědět víc" - Hle prezentace hry fíha. No atd. atd.
    3. téma: "Koupil jsem už tolik her, jednupřeci můžu oželit" - Rozhodně ano, jsi na tom lépe než většina nicméně to z tebe nedělá morálního posla, který může kázat o tom, že "Já koupil 9999 her a ty určitě ne, takže drž pysk". Ve chvíli kdy budeš používat jen a pouze legální software (tedy i Hry, OS apod.) máš určité morální právo k tomu kázat jiným o zlodějině, nicméně na tebe stejně všichni hodí bobek.

Abych to uzavřel: Krást se nemá ale krade většina z nás. Mě nevadí, že lidi warezí. Mě vadí, že jsou pak schopní jít na diskuse a falešně moralizovat o něčem, v co sami nevěří. Pokud jsi warezil tak nemluv o tom, že stahovači jsou hovádka boží přeci. Prostě si zapni svou ukradenou či legální hru a na všechno ostatní se vy*er :-)
    • x_ander
      No evidentně je tvůj příspěvek reakce i částečně na mě, takže tak:
      To, jestli se o budoucnosti studia rozhoduje první měsíc po vydání hry, mi víceméně může být jedno - buď studio dobrou hru udělá a koupím ji, nebo neudělá a nekoupím, asi nebudu podporovat studio, které dělá hry, které se mi nelíbí. Hru za plnou pálku koupím jen v případě, že mi za to skutečně stojí (a je teď vedlejší, jestli jsem si ji vyzkoušel z pirátské verze, nebo ne).
      Z toho co píšeš, by teoreticky nemělo význam kupovat hry třeba za rok po vydání, když jsou už levné. Wtf? Dám příklad za sebe - na podzim vyšel Batman: Arkham city. Jedničku jsem hrál, bavila mě (originál), dvojka má výborné recenze, takže tu hru chci. Ale nespěchám na ni a koupím ji později (kvůli ceně a kvůli času, který teď nemám). Počkám tedy do podzimu (kdy u nas má vyjít komplet edice se všema DLC), a případně počkám, až cena bude někde u pětistovky (a ne, tuhle hru jsem nestáhl a ani nestáhnu, prostě předpokládám, že mě bude bavit, tak ji koupím rovnou) - takže jen čekám na lepší cenu. A to je špatně?

Ad. zajíc v pytli - za tím si stojím - tvůj uvedený příklad se zaklínačem se prakticky shoduje s mnou popsaným Batmanem. Ale pokud jse o hru s novou značkou, tak si ji prostě chci vyzkoušet (u mě např. první Borderlands)

U mě nejde o žádné falešné moralizování. Kdo chce z principu warezit, tak stejně bude, kdo z principu bude do krve nadávat na piráty, tak stejně bude. Tohle je mi úplně jedno. Já hry poctivě kupuju, za každou dám tolik peněz, kolik mi za to stojí a prostě si ji chci vyzkoušet, když není demo. Thats all.
      • Upřímně nevím na koho všechno to byla reakce, pročetl jsem diskusi a takhle zareagoval.
        Jenže ten příklad s tím Batmanma nesedí na to co jsem se snažil vyjádřit. Pokud člověk jde a na podzim stáhne Batmana, pěkně si ho užije a pak si ho o rok později koupí na steamu za 5 éček tak je to co jsem popisoval. Jasně, určitě ho šlechti koupě té hry ačkoli už pro vydavatele nemá jeho koupě žádný valný význam . Ale mě celkově šlo spíše o princip diskutujících než o produkty a jejich nákupy. Já se nechci dostávat tak daleko abychom se bavili o tom je správné a co je špatné, protože to nikdy neskončí :-D Mě šlo jen a pouze o poukázání na fakt, že člověk který hru stáhl (už mám zakázáno používat slovo ukradl) pak jde a nadává někomu jinému za to, že hru stáhl. To mi přijde jako výsměch :-) That's all
        • x_ander
          No třeba v mojí situaci u toho Batmana rozdíl nevidím - já ho nestáhl a čekám, kdy ho koupím řekněme za tu pětistovku. Kdybych ho už po vydání stáhl a hrál, tak ho stejně koupím, až bude stát pětistovku (a zrovna v tomhle případě to je kvůli DLC - v poslední době pozoruju, že kvůli DLC (jejichž princip mi vadí), je lepší počkat a koupit pak kompletní balík). Výsledek je ten, že u mě, jakožto u zákazníka, to je jedno a vydavatel ode mě uvidí stejné peníze tak jako tak. Jediný rozdíl je, že kdybych si tu stáhl, tak třeba zjistím, že se mi nelíbí a nekoupil bych - což by se stát mohlo, ale pak bych byl nasraný, kdybych toto zjistil po koupi originálky a následně bych třeba vůbec nekoupil další hru stejného studia.

To už sice zabíháme do šílených scénářů :), ale chtěl jsem tím říct, že každý si to v hlavě musí srovnat sám podle sebe. Pravověrný pirát je prostě pirát, s tím nikdo nic neuděláme. Já se za piráta nepovažuju, jen chci vědět do čeho jdu a nikomu nenadávám. No a pak jsou lidi, kteří všechno kupujou jak urvaní a jen na piráty nadávají (tím nemyslím tebe, ale pár takových tu je.. a to mi spíš přijde, že koupí origo za litr, pak zjistí, že ta hra za to nestojí, tak si někde musí vylít zlost:). No prostě každý si to řeší podle sebe no:)
          • Já to chápu. A přesně tak, je to věc každého jak si sám se sebou naloží. Jen k tomu Batmanovi - No ten rozdíl by byl v tom, že by jsi si ho stáhl zahrál sis ho, řekl si že nemá smysl to kupovat, když to nechceš hrát znovu a pak přišel na diskusi kde někdo píše "Stáhl jsem..." a ty na něj zareagoval způsobem "Ty hnusnej piráte". O to jediné mi v šlo, protože podobných debat se tu vede mnoho. A s těmi DLC máš pravdu, oni ti to pak hodí jako GOTY a máš klid :-)
            • x_ander
              Tak to máš samozřejmě pravdu, každopádně ja tohle na fóra nepíšu :) Ale jsou takoví, to je pravda.
    • Možná bys mohl nazývat věci pravými jmény. Porušování autorskžch práv není krádež.
      Učitělka tě taky neobviňuje ze znásilnění, když zapomeneš odevzdat úkol.
      Jestli tomu nerozumíš nebo nedokážeš pochopit rozdíl, radši se do toho nepleť.
      • Já použil prostředky, která zde byly řečeny v diskusi :-) Já to jako krádež vnímám. Pro mě to prostě je stejně jako vzít něco druhému tudíž pro mě je to krádež. Nerozebíráme tu trestní právo :-) Plést se díky bohu můžu kamkoli chci (ještě že tak).
        • Aha, takže pro tebe je kopírování stejné, jako vzít něco druhému.
          A nedošlo ti třeba, že když vemu tobě mobil, tak si o něj nadobro přišel, nejsi schopen s ním disponovat a vznikla ti přesně určitelná škoda?
          Ale když ti zkopíruju tvoje oblíbené CDčko Největší hity Ferdy Mravence, nejen že si toho ani nevšimneš, ale já až zjistím jaké hovadiny posloucháš, okamžitě to smažu a nikdy bych si to sám nekoupil.

Ale na druhou stranu, tvoje učitelka třeba taky vnímá neodevzdání úkolu jako znásilnění...

Holt jsou mezi námi lidi, kteří nejsou schopni rozlišit ani takto kolosální rozdíly.
          • exmaxx
            Ano, malý rozdíl v těch dvou případech je. Ale důležité je, že v obou případech jsi přišel o peníze a o tom to celé je a je jedno, jak se čemu říká.
            • O jaké peníze? Jako že člověk který si hru stáhne by si ji koupil? Na základě čeho tak usuzuješ?
          • Nejspíš proto, že ti nic jiného nezbývá tak slovíčkaříš. Už léta se o warezu mluví jako o krádežích (a vedou se na to stostránkové debaty) tak jsem u toho zůstal. Koneckonců to ani nebyla pointa mého příspěvku, mě osobně je upřímně úplně ukradené kolik kdo čeho kde stáhl.
            • Za kradez to oznacily spolecnosti jako OSA a podobne, ktere se rozhodly vyrazit na krizove vypravy za dobyti jeruzalemu. Samozrejme to je naprosto spatne...viz. prispevky vyse. Tyhle spolecnosti, ktere argumentuji pomoci lzi, paradoxne k mire piratsvi spis prispivaji, co si myslet o spolecnosti, ktera ma nejakym zpusobem dohlizet na dodrzovani zakonu a pritom sama lze ?
            • Ano je to krádež. Nezalekni se těch mínusů *4*
  • Stačilo trochu si počíst a už zase člověk vidí staré známé omlouvání kradení softu.
    Když si vezmu zadarmo něco, za co se platí, tak je to prostě krádež. Jen proto, že se technologie někam posunuly a zboží je i v elektronické podobě, se nic nemění. Pokud není krádež (jak jsem se níže dozvěděl), když si něco zkopíruju, ale danému člověku to nezmyzlo, tak je to uplně stejné, jako ukrást v obchodě jeden rohlík 10 minut před zavíračkou. Rozhodně už nikomu nebude chybět, ale to přeci nemůže být měřítkem krádže, ne?
    A navíc si člověk nekupuje data, ale oprávnění k užívání. Je to jako jít bez dovolení v noci k sousedovi do bazénu a odbýt ho, že mu stejně běží filtrace a že jsem mu nic nesebral.

Jednou jsou zákony nějak postavené a jedná se o výsledek něčí práce, něčí majetek, za jehož používání se platí.
    • Bohužel, právě takhle jednoduchý to taky neni. Málokdo si chce koupit zajíce v pytli, navíc kdy je ten zajíc pekelně drahej. Jedna věc je, když si někdo zásadně hry nekupuje, věc druhá, je když by si někdo další tu hru i koupit chtěl, ale nejprve by jí rád vyzkoušel a poté za ní dal takový obnos, jaký si ta hra zaslouží. Když se pak podíváš na ty ceny dnešních her, tak člověk nestaší koulet očima. A přitom by stačilo, kdyby se vydavatelé nesnažili vybrat kapsy hráčům kde to jen jde...
    • Veskoslav
      Tak ať herní studia vydají dema, vydávají dodělané a funkční hry a pak se o něčem můžeme bavit. Ono to je zloděj křičí chyťte zloděje.
      • Na ps1, ps2 a xbox 360 sa vydavaju dorobene a funkcne hry a pirati a piratilo sa vo velkom...Na ps1 a ps2 sa v obchodoch podpultovo predavali napalene cd...piratenie hier nema nic spolocne s kvalitou hier, je to vec toho, ze niekto moze mat nieco zadarmo, tak ako sa kedysi neskutocne piratilo na ps1 a ps2, tak sa teraz pirati na pc, tak si tie somariny a demach nechaj pre seba, nikdy predtym si nemal tolk informacii o hrach a ako teraz a demo ti je k hovnu, ked hra ma cca 10 hodin a demo bude mat mozno polhodinu, z toho o hre nezistisi nic a co sa tyka hw narokov na hry, na to mas tiez samostatne hw magaziny ktore vzdy recenzuju narocnost novych hier, takze vsetky tvoje trapne vyhovorky pre piratenie som ti vymazal a mozes si ist socka hladat robotu ))
      • Na druhou stranu, nikdo tě nenutí je stahovat nebo kupovat, že...
  • Mě si Zaklínač 1 velmi líbí, pořád jej mám nainstalovaný a pořád jej s přestávkami hraju. V minulosti jsem stahoval pirátské verze her z internetu abych vyskoušel jestli se mi budou líbit a budou se mi dobře hrát. Většinu těch které se mi líbily jsem následně koupil za levnější peníz a vlastním je doma na originálních nosičích. Na Zaklínače 2 bych se možná taky rád podíval, později i zakoupil a možná se někdy v budoucnu rozhodnul i spustit projekt dabingu. Ale nepodívám se na něj a nechci s ním mít nic společného. Ruce pryč... *1*
  • Argumentacia na urovni d.m.nta, je asi jasne, ze clovek, ktory stiahne hru, tak by si ju nekupil, tak ako je jasne, ze clovek, ktory ti ukradne auto, by si ho tiez nekupil, ale ide tu u uslu skodu, ze ak by si tu hru chcel zahrat za normalnych okolnosti...Tak isto, ked do kina pustim na cierno 50 ludi, ak by na ten film prisiel clovek, tak tiez ziadna skoda nevznika, lebo ti ludia by normalne neplatili, strc si tu ebnutu logiku niekam, ked ukradnem z obchodu nejaky tovar, ktory tam stoji mesiac a nie je on ziadny zaujem, tak tiez neurobim ziadnu skodu, lebo by ho nikdy nepredali, ze ty mamlas piratsky...Ste obycajne posrate socky a podla prava je kopirovanie digitalneho diela bez suhlasu autora trestny cin, tak sa strcte niekam hlupaci.

Svet je plny info o hrach ako nikdy predtym, nikdy ste nedostali tolko info o hre v den vydania ako teraz, ci cez recky, videa samotne na youtube kde hry su pomaly cele prejdene a nahrate dokym to u nas oficialne vyjde v EUROPe, tak si svoje blbosti o tom, ze kupujete macku vo vereci nechajte pre seba, niekedy se mali ovela menej infa, jedine zdroje o hrach boli akurat herne papierove casopisy, tak sa niekam strcke vy socky chudobne, na pc mate, ale na hry nie...Vecna to vyhovorka piratov, ked na to nemas, nehraj...Ked nemas na fajcanie a pitie, nefajci a nepi...Najdite si robotu socky.
    • budu ignorovat ten slovni prujem kolem a zamerim se na jednu vec - tenkrat se tem hernim novinarum dalo i verit. Kdyz jsem patnact let zpatky kupoval krabicovky jen podle recenzi, ani jednou jsem se nespalil. Kdyz vidim, co dnes dostava ty devitky a desitky, tak se ptam jestli jsou jeste herni novinari treba, protoze zastavaji spis funkci reklamniho oddeleni pro velky vydavatele. Taky ty hry byly kvalitou nekde jinde. Zadny nesmyslny deleni na causal a hardcore, zadna zbytecna snaha zavdecit se obama skupinam naraz. Kdyz tehdy clovek kupoval hru, taknejak tusil, co dostane, vedel, ze je delana pro nej, protoze hry proste nebyly masova zalezitost a nemusely se prizpusobovat protichudnym potrebam nekolika stran.
    • Teďs to těm sockám natřel. *15*
    • som ta nahlasil za nadavanie

edit : hej a k teme, kazdorocne celosvetovo rastie prijem za predaj hier(mam pocit, ze uz prerastol aj filmovy priemysel), tak uz sa ukludni - softwarovi giganti nekrachuju, hoci sa hry piratia
  • CRYPT
    Priznavam se, ja si hru taktez stahl, vyzkousel a dohral, musim rici ze vicemene ze sklamanim, protoze mne W2 vubec nebavil. Rozhodne bych sel do originalky, kdybych ziral na zaverecne titulky s otevrenou hubou jako u W1 (mimochodem, tu jsem si koupil original), bohuzel 2ka mne krome grafiky absolutne neoslovila. Kazdopadne CDPROJEKTU fandim
    • LOL Ja nedohraju vetsinu her, ktere si koupim a ty mas tu drzost hru dohrat a rict nic moc, nezaplatim? :-)
      • deridon
        všichni tři si zasloužíté pekelné mínusy!!!
    • A taky jsi dohrál ME1, ME2, ME3 do posledního questu a zklamaly tě poslední 2 minuty trojky, jelikož tam u tebe nebyla otevřená huba. Tím pádem asi do originálky taky nepůjdeš.
      • CRYPT
        Musim te zklamat, 1cku i 2ku mam original ty byly super, 3ka byla asi nejslabsi dil z cele serie pro mne, kazdopadne cekam az dovychazi dalsi milion DLCcek, pockam az se udela nejaka super edice cele trilogie, vcetne vsech DLC, v nejake pekne plechove krabicce a pak si to koupim. Nerozumim proc mam minuska, ale se*u na to *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit