-
Už se těším, až to upirátím - uloz.to to jistí... *5*
-
Kupa pirátskej socek kníká jak nemá peníze a že si to jenom "vyzkoušej" a "půjčej" a pak si to koupěj za 199 Kč někdy možná jo, když jim to teda dají rodiče. Každá diskuze o pirátství končí těmahle ubohejma výmluvama. Prostě svět je rozdělenej na socky, co kradou software, a pak lidi jako já, co si ho kupují za desítky tisíc korun ročně - sponzory. Těm byste měli líbat nohy v americkejch keckách, čuráci! At žije USA - a dohody o omezení sockaření SOPA, PIPA A ACTA!
-
-
Maaaaaagooooor.
-
-
Mag*r to možná je, ale s tím sponzoringem má pravdu. Jsem zvědavej, co se bude pirátit, až se vydavatelé rozhodnout do všeho rvát podobnou ochranu jako má Diablo 3 nebo přestanou na PC vydávat úplně.
-
-
nechci mluvit za ostatni, ale treba mne by vazne nevadilo, kdyby aaa vydavatele EA aspol. prestali vydavat na pc. Jediny hry, na ktery se tesim, jsou ty kickstarterovy. Kvalita mainstreamovejch her je zalostna a i kdyby neco dobryho vyslo, tak ja to stejnak nekoupim, dokud budou vsechny tituly mrzacit drm.
-
Pak se oddělí zrno od plev a na trhu zůstanou kvalitky jako Zaklínač :). Už aby to tady bylo. O kvalitní produkt se totiž na trhu nikdo bát nemusí, o ty nekvalitní ošem ano, proto se EA, Ubisoft atd. pirátství bojí jako čert kříže.
-
-
Tomu snad ani nemůžeš věřit? Zrno se možná oddělí, ale většinou vyhrají ty plevy. A několik vyjímek jako Zaklínač to nevytrhne. Největší prodeje mají hry, o kterých se moc jako o kvalitě nemluví. A u kvalitních her už mnohokrát prodeje za mnoho nestály.
Zaklínač se zatím drží, ale zase na druhou stranu, kdyby se třeba 10 % těch upirátěných kopií změnilo na prodané, tak by to CDPRed určitě nevadilo. A navíc u firmy jako jsou oni se dá předpokládat, že by část peněz investovali do dalšího titulu. Ať už do zkvalitnění hry, více obsahu, risk s novou, neznámou značkou, rychlejší vývoj - možností jak ty peníze použít je hodně.
-
-
To přece není ochrana, to je feature!
-
-
Těší mě, pane Mentálně nedostatečný, jméno mé Lumpy.
-
-
Ani ti trolové namají bohužel úroveň:(
-
-
Trolové už nejsou co bývali...
-
-
To mně připomnělo legendární hlášku Ivana Ryndy: "Budoucnost už není co bývala!"
-
-
-
trolololololo
-
-
copak bys rád, primitívku?
-
-
No tak, budli mudli, zalez mámě pod sukni, nebo se pocíkáš zase.
-
Jebnout Tě lopatou po hlavě.
-
-
-