Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém dvojky nebyl v obtížnosti, ale v naprosto nedostatečném a prakticky neexistujícím tutoriálu, plus několika problémech s bojem, kdy vlastně ultimátní způsob jak bojovat začínal vždy Quenem (i po nerfu). Takže za mě nemusí nutně snižovat obtížnost, ale úvod by měl být k hráčům o něco přátelštější.
  • Mno Dragon Age mam rozjete :D ale bohuzel jsem ho nejak odsunul a ted se jede BG:EE v multaku :D
  • Tjn, jen se stoupajicim cislem se to nekdy horsilo :( k nasi smule. Jinak obdobne bychom mohli pridat TES serii i kdyz nevim, zda se s timto da srovnavat. Jelikoz TES jako takova je dost volna a kudy se dostanes na konec a hlavne, kdy (jestli vubec), si urcoval hrac sam. :)
  • tell me more about your addiction.. *6*
  • Tak v tom mas asi pravdu, na druhou stranu z jeho pohledu to mohlo byt reseno updatem clanku :) Ale ve vysledku si myslim, ze je to uplne jedno. Informaci to dalo a diskuze okolo toho je.. :P
  • Ja teda nevim, ale me se prave zdalo, ze ve dvojce ty prechody mezi kapitolama delali zasadni rozhodnut, at jsi na jedne nebo na druhe strane. A kdyz uz nic jineho, tak jsem mel opravdu pocit, ze jsem svym rozhodnutim neco zpusobil. Rozpracovat do vice moznosti, coz asi chteji a mit volnost jako ve skyrimu a bylo by to suprove. :)
  • Nah, thanks but I'd rather do meth
  • cituji: "36 endings means two tertiary choices and two binary choices. Do math" ...
  • Jak to tak vidím, si lampa =D. TÍm že si nepřečteš knížky, pak hezky projedeš 1 a 2 a až PAK si dáš trojku, ochudíš se o jedno z nejlepších fantasy. Ale chápu, zase že to není každého šálek.
  • ja jsem tedy autora te knihy dohledal celkem snadno, je to cesky autor a ta knizka je vazne moc dobra
  • MidnighT91
    Jde přece čistě o tu možnost, že kdykoli si to budete chtít v budoucnu zahrát, tak se vždy dá dopracovat k jinému výsledku.
  • fallanga
    Ale nepřeháněj *1*
  • Jak jinak :D a ještě bych k tomu přihodil Garry's incident, to je taky hra pro labužníky
  • Než stihneš dohrát všechny příběhové konce, tak vyjde remake série na PS 10 a Xbox Seven *1* (a samozřejmě i na mobilní zařízení, jako je iPhone 18S)
  • Sice tady ten člověk píše, že to není od Sapkowskiho, ale jen s jeho souhlasem, ale taky tomu moc nevěřim
  • Kozy
    Taky to tak mám, jakmile jednou dohraju singl tak už tu hru většinou nezapnu, na alternativní rozhodnutí se podívám na youtube.
  • Ty "jisté důvody"...nejsou náhodou finanční? *15*
  • Magister_Peditum
    Zelený konec byla jasná prohra. V podstatě se o to samé celou dobu snažili Reapeři. Zajímalo by mě, co by se stalo, až se zase někde vyvine organický život. *15*
  • fallanga
    Ano, ale teoreticky je to dost dlouhá doba *6*
  • Myslím, že dohrát všechny konce budou chtít jen opravdoví fajnšmekři, protože co se nám tím počtem konců snaží vývojáři říct je spíš, že ikdyž těch opravdu odlišných konců bude dost pomálu (to berte s rezervou), tak v těch ostatních se promítnou různá menší rozhodnutí "posbíraná" v celé trilogii, aby to nedopadlo jako v Efektu masa, kde jsem si připadal jako idiot, když jsem před vydáním trojky otočil oba dva předchozí díly jen aby se mi mohly importovat savy...a nakonec zjistil, že to bylo celkem jedno.
    EDIT: Jestli se potvrdí moje teorie, nezapomeň do kalkulace připočítat i dohrání všech alternativ prvního i druhého dílu *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit