-
Autor tvrdí, že to je legální. A z nějakého důvodu se pod každým článkem o Zaklínači objevuje podobná upoutávka. Jednou jsem si to stáhl, po přečtení první stránky pochopil, že to není Sapkowski, a začal se pídit po tom, kdo to vlastně napsal, což se mi zjistit nepodařilo. Tak jsem to zase smazal. Takže asi tak... jen na vlastní nebezpečí. *3*
-
Zájemcům bych rozhodně doporučil si přečíst napřed knížky od Sapkowského.
-
S tou investicí mám samozřejmě na mysli Rambo: The Video Game (jak jinak) *1*
-
Teď chvíle matematiky. 36 konců a herní doba 100 hodin. Takže kdybych to chtěl projít se všemi konci, tak na tom strávím 3600 hodin což je 150 dní, to je 0,41 roku, což znamená, že na hře strávím necelých 5 měsíců. Takže doufám, že lžou.
-
Héj, tak to vůči komandérovi není fér...zpracování konc(e/ů) bylo opravdu trochu trapné, ale osobně mě zaujal filozofický rozměr finálního rozhodnutí. A to, že to působilo tak nějak "stejně" právě tím zpracováním sice dokazuje to, že průběh celým příběhem a váha rozhodnutí v průběhu Shepovy cesty byly tak nějak nedotažené/nepromyšlené. Na druhou stranu které hře se povedlo zakončení s takovými důsledky pro celé civilizace? Volat po pořádném zpracování konců můžeme jen marně, protože zejména "zelený" konec je něco, co o pár řádů přesahuje naši představivost a zpracování důsledků by bylo v tak malé (ikdyž na herním poli relativně rozlehlé) komunitě vývojářů automaticky považováno za špatné a nedotažené. Tak se dopracovali ke stejnému výsledku i bez té marné snahy...tak to vidím já *1*
-
Hra bude mať 3 rôzne epilógy, takže výrazne odlišné konce budú minimálne 3, takže nie je čoho sa báť si myslím :)
-
Ikdyž mnozí z nás ví co jsou zač tyhle PR bulšity, tak musím uznat, že kdyby byla aspoň polovina pravdou (jak to tak bývá), tak se máme opravdu na co těšit. Jestli máte peníze na jedinou hru a všechny pařby vždycky stahujete, tak snad máte jasno do čeho investovat. Já tedy ano. *3*
-
iba?
-
Ta prohlášení mě vyloženě baví. Možná je to jen vliv PR, který si nechci připustit, ale na třetího Zaklínače se hrozně těším. Dragon Age: Origins jsem dohrál zhruba za 76 hodin. Jestli mi Zaklínač 3 nabídne aspoň těch 76 hodin, budu štěstím bez sebe...a bez kamarádů, protože se na týden zabarikáduju doma a nikam nepůjdu *15*
-
Diky bohu za YT? Ne a co az jednou videa z YT zmizi a nebudou se tam moct postovat... no to budeme v piici seci. *15*
-
36 konců neznamená 36 dohrání. Beztak se to bude lišit v maličkostech jako jestli jste pomohli sedlákovi vyhnat čerta z pole, nebo klekánice unesla o tři děti méně. Každopádně ať to dopadne jakkoliv mám v tuhle hru velkou důvěru a jsem si jist, že nebudu zklamaný.
-
No dvojku, uvidime... proc prednim mohlo by beht az potom treba. To by "jsme" pak mohli projit i 1cku. Kdovi... treba se jeste budu sam divit.
-
Já věřím, že si ji zahraji už zítra <3 Ale ještě přemýšlím mezi Dragon Age: O :/
-
A předním projdem i tu dvojku, co ty na to? *3*
-
Zbytečné ? např. já nahrál Celkově u Zaklínače 1 a 2 okolo 500h herního času a jel jsem některé konce už x krát. právě naopak je to supper. Aspoň budu mít důvod to hrát déle a znovu :) když budu počítat cca 90h herního času než dokončím 1x zaklínače 3 tak mi to jede okolo 3000h celkově a to se mi líbí : *1* *14* *14*
-
Já vždy nejčastěji umírám na low level nekker gangu...
-
ale sdílení odkazu není, ne?
-
Tak podle mě to už je zbytečně přehnané ikdyž si tu hru koupím tak už teď vím, že to nedohraju všechny konce...ale uvidím je na youtube :ú
-
stačí hrát kotoul simulator a je to easy *3* *1*
-
co jsem pochopil tak je to zcela legalni a zdarma