Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já se přiznám, že jsem Z2 dojel jenom jednou. Ne z nutnosti, ale protože jsem ze začátku tak umíral, že jsem to rozkouskoval tak, že jsem to jel skoro rok. Jediná hra, kde je více konců a dojel jsem ji, je první Stalker. Tam ty konce byly epické. Kdyby to bylo podobným způsobem řešeno i u 3. dílu, tak bych se vůbec nezlobil.
  • Stylistika se dá omluvit, když je náplň smysluplná, takže je to v pohodě :D každopádně taky doufám, že bude nějaká motivace to hrát dál a bude vidět, že je tam nějakej dopad na herní svět. K tomu příkladu skyrimu bych přidal ještě mass effect, kde to co jsem udělal mi na konci bylo k ničemu a měl jsem stejnej konecj jako kámoš co hrá l jako uplnej záporák třeba
  • gothic měl jen jeden ale ty cesty, kterými k němu člověk došel....
  • kurde sorry za mou strašnou stylistiku...
  • dvě věci. strašně se těším na to, až otevřený svět bude reagovat na to, co udělám. to mi ve skyrim úplně chybělo a odradilo mě to od hraní vedlejších linek a i po zabití anduina. druhak doufám, že ten dojít ke konci nebude možné ošidit. dívat se na speedruny skyrim mě děsně irituje. obdivuju týpky, že na to přindou, ale ukazuje to zbytečnost lvlování a vlastně všeho. prostě od zaklínače chci, aby to, co dělám v průběhu hry, bylo viditelné v příběhu, abych byl odměněn za hraní. abych za těch 120 hodin ten svět nějak změnil a abych za nových 120 hodinách nového hraní změnil svět zas jinak...
  • Keyz
    Podle toho co je v Levelu se vytáhli dost.
  • Na druhou stranu se zatím vůbec nevytáhli...
  • ucho
    jo, to je zase fajn, že je tady ta možnost. na druhou stranu bych byl ze špatnýho konce trochu zklamanej.
  • Určitě to vymyslí nějak víc stylověji *4*
  • Každopádně doufám, že to nebude formou tý hrozný slideshow jako ve falloutu
  • Už dříve bylo řečeno, že budou 3 velké odlišné konce a 36 rozdílných stavů světa.
  • Dle mě to bude něco jako ve stylu Fallout New Vegas. Čili závěrečné shrnutí-tam tomu jste pomohl, toho jste zabil, takže spíš variace na pár větších konců, ale i tak je to super. *3*
  • Proklínám zkouškový, nebejt školy, tak už rozjíždim novou hru v zaklínačovi :D
  • Ono je otázka čo niekto považuje za rozdielne konce. Rozhodne ich bolo viacej a reflektujúcich hráčove rozhodnutia než v akejkoľvek hre od Biowar a Beteshdy.
  • Keyz
    Jn. Právě proto si jedu vlastní cestu ale rád bych viděl ostatní. Hrát to 16 znova nechci. I když jsem to hrál více krát.
  • Lawliet
    Všechno se musí brát s rezervou, ale i tak to je skvělé číslo na dělení. :-)
  • Zle rozmýšľaš. To je na Zaklínačovi krásne, že nikdy úplne dopredu nevieš čo tvoje rozhodnutie znamená a že niaky obyčajný Zaklínač nemá moc meniť celý svet,len sa občas niekde pripletie a ovplyvní smer akým sa to bude uberať dosť často tak ako ani sám nechcel. Nikdy totiž nemôžeš predpokladať čo urobí protivník.
  • Miserius
    Nejde o to zkoušet konce, ale že tam je možnost něco pokazit a pak na to doplatit... Líbí se mi že to prostě nečeká až udělám vše jak má byt abych mel happy end...
  • Erien
    Ono to nebude zase tak horké, asi jako konce u dvojky. Taky mělo být X konců a ve skutečnosti se to lišilo jen velmi málo. Každopádně se těším :).
  • Keyz
    Zajímavý. Ve dvojce jsem monstrům nepřál v 1 ano. Nenašel jsem tak silný důvod k tomu abych se vykašlal na práci zaklínače (za prachy zbavovat lidi problémů s monstry).

Jsem opravu zvědav na dopady do 3. Podle mě to bude minimálně protože, by to nešlo jinak dobře udělat. Vlastně ve 2 šlo mít naprosto rozbitý server a nepřítel by ho měl zabrat lehce anebo naopak silný server.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit