Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozeram, ze par uchylakov dokaze stravit cely den naklikavanim minusiek...hosici, vy ste tragedi... :DDD...a a gamesom nerozumiem, preco stale ostava pri tomto anonymnom systeme, to vam ten hnoj v diskusiach vazne nevadi?
    • Veskoslav
      Redakci je to vesele jedno, spíš ti tento příspěvek smázne cenzor. Tady zaprvé nesmíš na něco upozornit a za druhé čekat, že redakce něco udělá. Nejspíš jim je to zvesela jedno a současný bordel jim vyhovuje.
      • Ještě si zapoměl, že nesmíš používat slovo konzolista jinak ti smažou příspěvek a zabanujou tě.
        • Akoze mne je uplne u prDelle, ci je niekto konzolista, ci pcckar, ale tieto neustale polemiky o h@vne su neskutocne...bud sa tu niekto taha za ciciny kvoli nejakym hram, momentalne W3 vs. DS je uplny hit hodny Slager TV, alebo sa tu zasa nadrapuju PC vs. konzole...vysledkom je jedna obrovska zumpa, kde kazdy pokus o rozumnu diskusiu skonci s hlasnym zblnknutim a naslednym vystreknutim mnozstva h@vien...a to vsetko s pozehnanim redakcie, co je najsmutnejsie.
    • MrSanta
      Nevadí. Diskuze plné hádek vedou ke zvyšování návštěvnosti webu. A větší návštěvnost vede k větším příjmům za reklamu. Jednoduché.
  • Neslibovali nahodou v tomhle DLC novy prostredi?
    • To má být až v Blood and wine.
    • Ne.
  • Tady není o čem, nejlepší příběhové RPG za poslední dobu. Jakékoliv nové úkoly a obsah je dar z nebes. Díky bratrům z polska máme hru, která se silně opírá o slovanské kořeny. V dnešní době plné germánských a asijských hnusů je to naprostý unikát. Ať žijou slovanské národy!
    • Paul_cz
      Poláci jedou. Dying Light je druhá nejlepší hra roku, Witcher 3 první. K tomu Ethan Carter, This War is Mine a tuna dalších skvělých her. Kéž by se takhle rozjel herní development i u nás. Snad aspoň to Kingdom Come nezklame.
      • Dying Light??? Bez urazky ale to mas hodne nizky naroky, ta hra mela potencial ale totalne to zabila nulova fyzika a interaktivita prostredi, gameplay v noci byl ale vic nez solidni. Pokud tohle nekomu staci do top 3 za rok, pak se nemuzem divit jak hry dneska vypadaji.
        • Paul_cz
          Mám rád když někdo napíše "bez urážky" a pak na to naváže něčím co znamená urážku. Znáš tu o Dude Lebowskym ?
          https://31.media.tumblr.com/55d170c898b240783dc332124bbd197d/tumblr_inline_n4foafra0C1sew80h.jpg

Nemám nutkání nikoho přesvědčovat (ani urážet), každej má rád něco jinýho a je mi jedno co si o tý hře (nebo kterýkoliv jiný) myslíš.
          • Vidíš flashíku? Jde to i takhle a ani ze sebe nemusíš dělat "experta" co sežral Todovo h*vno. *2*
            • To je sice hezký, že si se prihlasil i na mobilu, ale jak si to pobral tak ze myslím tebe když píšu "flashíku" a reaguju na Dentona to opravdu nevím. *7*

(Ne za flashe tě nepovažuj.)
            • Uz sem se prihlasil i na mobilu aby tady nekteri jedinci netrpeli schizofreni
          • Urazit sem te nechtel. Proste nekomu staci min, a nekdo se s malem nespokoji.
            Muzes teda napsat co je na Dying Light tak uzasnyho.
            Podle me letos az na Zaklinace a Project Cars nevysla popradna hra. Jenom tuna prumeru.
            • Paul: Tak mas celkem pravdu, ale pro me je to proste malo. Kdybych mohl urvat kapotu od auta a prepulit snou zombika a podobny veci tak sme uplne nekde jinde. Takhle je to po case stereotipni nuda bez napadu.
            • Paul_cz
              Mě na Dying Light příjemně překvapilo několik věcí - hlavně ta fůze soubojí a parkouru se povedla, v DL je samotný pohyb hrozně zábavná věc. Pak to má skvělou atmosféru a v druhé části (Old Town) i velmi povedené sidequesty. Slums jsou taky dobrý, ale tam se příliš soustředili na "wacky" typ questů a podivné postavy. Taky to má fantastickej co-op, a zároveň i singl mě bavil. Prostě supr hra. Ale to neznamená že se musí (nebo může) líbit každému.
  • Veskoslav
    No hlavně, bossové fakt dali zahulit na tu vyšší obtížnost. Příběhově opět špica, jak se říká. Postavy neobyklé a opět jsem nepřeskakoval rozhovory, jak je u některých konkurenčních her zvykem. Pochválit opět musím dabing (hraji v té polské verzi, ale věřím, že i anglický bude stejně dobrý) Za tu cenu maximální spokojenost. A ty karty, co k tomu byly, tak návykovka:)

A dvojice Drizz a Flash. No divil bych se kdyby se tady ti dva neukázali. Článek o Z3=100% účast těchto dvou. Jeden šílený milovník Skyrimu a druhý Drizz? Jeho chorobná potřeba neustále dokola "řvát", jak je Zaklínač 3 nudný a hloupý už dosáhla stupně Jack verze 2.0. Ostatně člověk, co hraje 100 hodin hru, která je dle jeho slov nudná, tak to je hodně na palici. Lidi, pochopte, že prostě jste v menšině ohledně Z3 a ani klikfest nefunkčního systému +- Vám v tom nepomůže a neutvrdí, že nejste menšina, co se týče názoru na Z3. Od recenzí až po hráče, tak to všechno je proti Vám. Smiřte se s tím a nelozte neustále někam, kde Vás to očividně naprosto nebaví. Hrejte si Skyrim či něco jiného. A zbylým 90% lidí, kteří Z3 považují za skvělou hru, dejte už pokoj s tím omýláním Vašich "názorů".

P.S: A stejně jsem ji přejel jak parní válec, protože jsem musel srovnat, která má nejhezčí prsa *1*
    • Stve te to hodne ze někdo ma jinej názor? Navíc ja nikdy o W3 nerekl ze to je spatna hra, docela me bavila, ale ma svoje mouchy které me dost vadily, proste je dokazu priznat a nestavim si vzdusne zamky zpoza růžových brejli. Skutecne bys tomu dal 10/10? Zamysli se a uvidíš ze nedal. Skutecne jsi po 100 hodinách hry nadsene prolezal každý kout hry? Nadsene sbiral všechno to harampadi k nicemu, nebo jsi se uz ani nekoukal co jsi kde nasel protože to bylo jedno? Byl jsi nadsen když jsi narazil na úkol pro lvl 6 když uz jsi mel level 18? mel jsi radost když ti z bosse vypadl mec který byl o 50% horsi nez mec co uz mas 20 hodin hrani? Nebo mas na tech růžových brejlich tak tlusty skla ze to nevidíš?
      Ten svet co ma W3 je sice moc peknej, ale ta hra ho vůbec nepotrebuje, krome otazniku se v nem nic nedeje, nemá vůbec zadnej smysl se jit podivat třeba tamhle na louku u vody protože tam krome topivcu nic zajímavého nebude, jen krasna kulisa.

No..stacilo..proste polaci se mají ještě hodne co ucit.

PS: Skyrim mam rad, ale rozhodne ho nepovazuju za nejlepší hru na svete..tohle místo patri uplne jiné hre:)
      • Reakce přímo k tomu, co napsal Flash. Pouze k tomuto jednomu postu a k ničemu dalšímu. Například já, když jsem tu hru hrál poprvé a podruhé, prolézal jsem každý kout a každé zákoutí a bral jsem fakt všechen odpad, rozbíjel na materiál a craftil a užíval si ty možnosti, které jsou na dnešní hry naddimenzované. Byl jsem rád Zaklínač, užíval jsem si každý boj, na předposlední obtížnost to občas i pěkně bolelo,........ prostě jsem nad tím napoprvé strávil asi 160 hodin hraní. Na podruhé asi 110 hodin a na po třetí asi 80. Na počtvrté jsem nepřešel přes úvodní lokaci, na pátý pokus jsem došel do hospody a teď to hraju znova a už jsem splnil misi s trpaslíkem - minulá týden a od té doby jsem to nepustil. Tak a teď proč to píšu tak zdlouhavě...? Protože máš víceméně pravdu co se chyb ve hře týče, prakticky vše co jsi v tomto postu popsal tam opravdu je a prakticky je to všechno tak zbytečné, jak píšeš, jenže i tak je to hra, která prostě nemá konkurenci a to podotýkám, že na Skyrimu mám aktuálně 1673 odehraných hodin!! A taky je fakt, že někomu prostě zrovna tyto nedostatky na poprvé a třeba na podruhé nebo po třetí prostě vadit nemusí a zkrátka si jen užívá to, že je zaklínač a že ty všechny lowlevel úkoly a lowlevel questy prostě našel, zatímco jiní ne. Takže ano, i přes chyby, které jsi popsal a s kterými souhlasím, dal bych 10/10 i dnes
        • Ja bych mu dal 8/10. A mimochodem jsi to napsal pekne, jsem rad ze ti nemusim odpovídat ve stylu hodpodske rvacky:)

Pro Vesku - myslim ze nebudu daleko od pravdy když reknu ze je realna sance ze budu starsi nez tvůj otec, takze bez s tema kacerama nekam a bud rad ze mi nemusíš vykat :)
      • Veskoslav
        Proč kecáš? Svět je mnohem živější než v mrtvém Skyrimu...Mám ti připomenou diskuzi, kdy sis pomalu cvrnkal do gatí ohledně "živého" světa ve Skyrimu? Ty jsi známý tím, jak neustále máš potřebu v každé diskuzi neustále mlít o tom, jak si Zaklínač 3 nezalouží, jak se mají učit atd. Stále dokola a dokola už od vydání. Ty nejsi pokažený gramofon, ty jsi hloupý walkman, co má zatavenou pásku v přehrávání.

A růžové brýle máš ty. A na zaklínače sis pro jistotu vzal brýle, kde je tak černé sklo, že i černá díra se stydí před jejich čerností.....Prostě nikoho nezajímají ty tvoje hlody, které už píšeš po 1589594864684168546846...Pořád dokola to samé.

Mimochodem sám si mlel něco o tom, že si u Skyrimu obhájíš 10/10. Jo, takže pár důvodů, proč to tak nikdy nebude:1. Tvé činy nikdy neovlivní tvé okolí. Je jedno, jak se chováš, jak rozhoduješ v úkolech. Skyrim má dvě linie, které jsou silně koridorové. Příběh je mnohem debilnější než v Z3, tam je jenom jsi vyvolený, pobij draky, zachraň svět. Klišé jako pra*e. To je první mínus, kdy Skyrim nemůže dosta 10/10. Už jenom tak důležité rozhodnuté Bouřné hávy vs Císařství a naprosto to nemá vliv na hru jako takovou....
        2. Hra byla zabugovanější než Z3 a MGS V dohromady. Některé bugy nejsou opravené doteď.
        3. Stěžuješ si na systém lootu ve hře Zaklínač 3. Skyrim je 100krát horší. Tam najít něco použitelného, to dřív se naučí Ježíš měnit vodu v pivo.
        4. Nudné, stále dokola se opakující úkoly, kdy i ty v Z3 vypadají oproti tomu jako sbírka pořádné fantasy.
        5. Debilní systém kouzel, debilní systém inventáře, debilní systém vedlejších úkolů; Pokud tě tedy budu parafrázovat, tak Skyrim kromě objevování stále dokola stejných lokací, stejných nepřátel, tak mapa je prázdná a města mrtvá. Jo hlavní město a je tam slovy 50 NPC, které opakují stále dokola naučené fráze. Ale ty samozřejmě budeš mlít něco o živém městě, událostech, co ovlivňují okolí a jiné bla bla kecy ala Skyrim 10/10 a já si to obhájím. Takže je fakt směšné, jak tu meleš něco o růžovkách na očích, když ty sis je pro změnu zalil do betonu a natřel na růžovo.
        • *7*

Tvoje herni neznalost a snaha tvarit se tomu tak není je dojemna.
          • Veskoslav
            Já hrál hry, když jsi ještě tahal kačera či se flákal na houbách....Mám prakticky všechny významnější RPG dohrané a projeté. Od prvních Baldur až po DA:I, který jsem dojel minulý měsíc.

Ty jsi evidentně tak zaslepený, že kdyby se vedle tebe postavil slepý člověk, tak by zvolala aleluja, já vidím....
          • A taky je vtipny ze k tomu abys obhajil W3 potrebujes porovnávat se Skyrimem. Vsimni si ze ja ho do toho vůbec nemotam, proste se mas ještě hodne co o hrach ucit:)
  • Kumpán? Opravdu? http://ssjc.ujc.cas.cz/search.php?hledej=Hledat&heslo=kump%C3%A1n&sti=EMPTY&where=full_text&hsubstr=no To tam opravdu nemáte někoho, kdo to po vás alespoň jednou přečte?
    • milos.bohonek
      Jenže on to kumpán doopravdy je, víc než padouch. Svým způsobem... nechci spoilovat.
  • MidnighT91
    Běží vám někomu nexus?
  • risa2000
    Z recenze jsem úplně nepochopil, jak to teda vlastně začne a jestli se pak dá během hraní DLC normálně cestovat po celém světě, jak to bylo možné u hlavních questů ve vlastní hře. Mám sice dohranou hlavní linii, ale říkal jsem si, že bych se ještě podíval do Skellige a nerad bych o to přišel tím, že si spustím DLC. Teda, abych byl přesný, počítám, že cestovat se asi dá, ale jestli spuštění toho DLC nějak třeba neomezí, nebo nezruší, to co tam ještě zůstalo po hlavní hře nesplněné?
    • Veskoslav
      Zcela normálně se můžeš pohybovat, plnit si další úkoly atd. Jinak nezruší ti to, co nemáš splněné a nezrušilo ti to plnění hlavní dějové linie. Minimum pro tento quest je pak level 30. Doplňuje jej pár vedlejších úkolů.
      • risa2000
        Díky za info! *4*
      • Je smutné, že ti tyhle ignoranti tady dávají dislike jen kvůli tomu, že někomu poradíš... Smutné jací volové se tady vyskytují :D
  • Zrovna jsem datáč dohrál, bylo to super... slibovali 10 hodin obsahu... mě to zabralo i s vedlejšíma úkolama nějakých 15-16 hodin, a musim říct že jsem se opravdu dobře bavil... souboje s bosama mi přišli trochu tužší než v původní hře...
    A teď zase pár měsíců klid, než vyjde druhý datadisk... Stejně pokaždé když se k Zaklínači vrátim tak mě nepřestává facinovat velikost světa a míra detailu do která je hra propracovaná...

btw všichni ty hatetři co tu jsou, co chcete víc? které fantasy RPG je lepší než Zaklínač? pobavte mě prosím... :D jo a Skyrim rovnou vypusťě, ten se nečape po žádné stránce... Planescape Torment? když vyšel byl boží, patřila mu sláva a nepopiratelně kraloval, ale přiznejme si smutný fakt, dnes už je to nostalgií opředená minulost...
    • Ristoro
      Žádné fantasy RPG není lepší než Zaklínač. Nechápu jak dokázali udělat tak obrovský svět s tak vynikajícím příběhem a postavami. A co mi přijde na té hře snad nejlepší je fakt, že téměř jakýkoliv sidequest dosahuje kvalit hlavní příběhové linky v jakékoliv jiné RPG hře.
    • Po strance zabavy a hratelnosti bych ti tady mohl vyjmenovat tolik her které jsou zabavnejsi nez W3 ze by se sem nevesly. W3 ma spickovy postavy a narativni část, zbytek je prumer.
    • del0
      V určitých aspektech (příběh, lore, možnosti roleplayingu) Planescape kraluje dodnes a s nostalgií nebo s tím, že je ta hra stará, to nemá nic společného. Samozřejmě, najde se pár hlupáků, kteří si myslí, že když našroubují slovíčko nostalgie na cokoliv, co je staré, tak tím automaticky degradují kvalitu a tím pádem nemá smysl srovnávat s tím novým. Někdy mám dokonce pocit, že ani nemají ponětí o významu toho slova.
      • takoví lidé ovšem nostalgii evidentně neznají, kdo si myslí nostalgie má něco degradovat, tak se velice plete, nostalgie je důkazem toho že ta hra byla fakt dobrá a i po mnoha letech na ni rád vzpomínáš... Jednou takhle budeme vzpomínat i na Zaklínače... upřímě, kdybych Zaklánače neměl ještě v živé paměti, asi bych začal hrát rovnou znovu...
  • a uz si tu zase nekdo prodluzuje p3nis klikanim bodiku, bude to nekdo resit a ten stupidni system zrusi/opravi, nebo to zase nechate bejt?
    • https://www.youtube.com/watch?v=Yy8MUnlT9Oo
  • hms, 9/10? za me malo, tohle ma na absolutku, rozhodne se muze zaradit do toho nejlepsiho, co jsem kdy hral, a ze jsem toho hral hodne *3*
    • když si myslis ze W3 je absolutni hra, tak jsi toho zas tolik nehral.
      • Říká člověk co by dal desítku Skyrimu. *15*
        • Hochu nekdy te vezmu nekam do hospody a tu desitku co bych dal Skyrimu ti vysvetlim, pak pujdes domu, hlavu jak patraci balon a v duchu si budes rikat..jo ma pravdu ten kluk flashu. Do te doby drz hubu a krok, protože malo vis:)
          • Jaj... tak tohle je jeden z nejdementnejsich příspěvků co jsem kdy měl tu smůlu videt.
            • Ty ses vuul dele, myslis ze si je tam klikam ja nebo co, muzu za to ze tady nejakej retardd nemá nekoho rad a klika plusy vsem co jdou proti nemu?
            • del0
              To je holt flashík. O to víc dementněji působí, jak má vždycky naklikáno 50 plusek... *15*
          • Ok flashíku, ale do té doby musíš požívat tenhle tag - http://s24.postimg.org/4nqw8giud/bethestard.png

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit