Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu mě mrzí, že si recenzi nemohu přečíst bez spoilerů. Takto jsem musel skončit hned u druhého odstavce. Možná by stálo za úvahu na to alespoň upozornit, nemyslím že je nezbytné napsat hned všechny podrobnosti. *13*
    • Recenze číst vždycky až po dohrání. Stará zkušenost. Nejen na games, ono to prostě nejde, psát o něčem a nic o tom nenapsat.
      • Kápo a nemajú byť recenzie na to aby si ľudia rozmysleli jednú vec a to či dať prachy na daný produkt alebo nie ?
        • MrSanta
          To už neplatí. Teď jsou recenze od toho, aby byl článek, autor za něj dostal honorář a neumřel hlady. Aspoň na některých webech *3*
          • To ma pobavilo. *1*
  • Přidám také svoji kapku do "rozvášněné" diskuse co se tu semlela :D ... záměrně ne jako reakci, protože threadů se stejnou "hádkou" je tu víc. A záměrně se vyhnu škatulkovám zmíněných pojmů.

Ať už stažitelnému obsahu budeme říkat jakkoliv.

Myslím, že jak to dělá CDP Red u Witchera, nebo From Soft u svých her, tak bych byl i spokojen kdyby to dělali všichni, U Witchera dali všechny drobné blbiny (reskiny, nové účesy, nové questy) zdarma, a pak rozšíření s obsahem na X hodin za lidovou cenu. Nebo u her od From Software bývá většinou jedno (nebo malý počet - 3 u Dark Souls 2) podobně rozsáhlých rozšíření a žádný "balast" okolo. Nemám nejmenší problém si takové rozšíření koupit.

Oproti tomu, jak to dělají jiní vydavatelé, viz třebas zmíněné prameny, kde každý stažitelný obsah byl poměrně drahý a dost z nich mělo hodnotu 0 .... jako třebas "Witch Hunt" atd. Jistě, Awakening byl kvalitní stažitelný obsah, ale v úplně jiné cenové kategorii - porovnaje 30h za 40 doláčů vs cca 10h za 10 doláčů, dá se tak říct že poměrově cena za čas si tyhle stažitelné obsahy nemají moc co vytýkat.Věršinou si všichni nechají zaplatit "bobek" zlatem, jako třebas ždímačka u posledního Mortal Kombatu, kde chtějí cca +/- 150 kč za reskin postavy atp, nemluvě o těch kde se dá opakovaně dokupovat balíčky nějaké virtuální měny díky které se dá urychlit přístup k věcem které se dají otevřít hraním ... a to u AAA her s vysokou počáteční cenovkou, z toho je mi úplně šoufl ... mrkám na vás ... nový Metal Geare a Destiny. Tak by se dalo pokračovat dál ...

Ve světle těchto "počinů" je stažitelný obsah jako je Heart of Stone ještě jeden z toho mála dobrých stažitelných obsahů.
    • MrSanta
      Destiny ne. Tam je speciální měna tejden a slouží pouze k nákupu emotů. Nic urychlovat nebude a nebude dávat žádnou výbavu.
  • Tak ona i redakce ve Fight Clubu se jednohlasně shodla, že je to PR, že ano? Takže Veskoslave? Redakci taky nevěříš?
    • Veskoslav
      A? Když se redakce shodne, tak je to něco směrodatného? Ta redakce, která tu nechává řádit cenzora, dala HOMAM 7/10 a v novém Levelu 8/10 a že je to skvělá kombinace III. dílu a předchozích dílů? Ta radakce, která odmítá řešit nefunkční prvek vlastního webu? To je jako něco směrodatného, že redakce řekne, že je to PR? *7* Myslel jsem, že jsi chytřejší. Já tomu klidně budu říkat Rozšíření a ne Datadisk, když tvá duše chytne klid...
      • co znamená to PR?
        • del0
          Public Relations, marketingový termín. Jedná se o budování vztahů s veřejností / zákazníky / okolím firmy / whatever. Různé tiskové prohlášení, společenské akce, sponzorování, zapůjčování produktů atd.
  • Germánský hnuse... vím že si naklikáváš... chci mít 200 mínusů, a presto... :D

a tady je motivace... nikdy nebyla lepší hra než Zaklínač 3 :D
    • a kolik už jsi těch her odehrál? Já hraju hry od 80. let (ještě na PMD 85 a Atari ST) a zcela vážně tvrdím, že ta hra má spoustu vážných designových chyb. Z mého pohledu obrovský krok zpět oproti atmosférickému a vydařenému Witcherovi 1.
      • Drizzte neotravuj, já chci svoje mínusy... :D jinak palec nahoru, taky jsem začínal na Atárku a Slušovické PMDčko jsem taky potkal... :)
      • Veskoslav
        Drizz a flash. Taková dvojice "milovníků" Zaklínače. Něco jako militantní vegani, co hlásají zabíjení zvířat je vražda a pak díky jejich zásahu zemřou desítky zvířat.

A her jsem odehrál stovky, dohrál kolem 400 her za herní "život", což je cca 23 let. A přesto si myslím, že nemám takový rozhled, abych si hrál na "soudce" jako ty. Mimochodem raději se neptám, co považuješ za kvalitní RPG poslední dekády. Protože jestli z tebe vypadne DA2 například, tam pak mluv něco o chybách Zaklínač 3.
        • Muzu videt jak si to pocitas? Ja hraju od poloviny 90 let a nemam vubec paru kolik her sem dohral.
        • já nevím kolik her jsem odehrál, 400 ani možná ne. Na gymplu jsem moc nehrál, na výšce trochu, a teď jsem se k tomu vrátil. Snažil jsem se ale odehrát všechny dobře hodnocení RPG co vycházely v průběhu let. A witcher 3 není uplně špatná hra - 8.5/10 - ale na špičku v žánru jí toho spousta chybí. Z mého pohledu je nevětší nedostatek nezajímavý a nekonečně natahovaný příběh. Ale o tom se můžem hádat do nekonečna, koneckonců to není matematika, ale dojmy a názory. Každopádně kdybych se měl nyní znovu rozhodnout, jestli ještě jednou obětuju 100 hodin čistého času na hraní Witchera, tak bych do toho nešel.
          • Pak stejně nemůžu pochopit, jak si u toho těch 100 hodin mohl vydržet. To jenom z důvodu aby si pak psal do diskuzí jaká to byla ztráta času? Přece jenom za 100 hodin se dá stihnout spousta věcí a malý výběr her dneska rozhodně není... To mi prostě hlava nebere.
          • Veskoslav
            Počkej Drizzi, 8,5/10 je skvělá hra ale:) Jinak osobně já třeba W3 dohraji další datadisk a někdy za pár let si to znovu dám znova. I když je to podle mě špička, co se týče RPG žánrů, tak rozhodně nejsem takový, že dohraji a jedu znova. To by mě nebavilo a příběh bych měl pořád v hlavě:)
            • Veskoslav
              To jsem nikdy nepochopil. Přiznám se, že jedinou sérii, co jsem projel více jak dvakrát je ME série a to jenom proto, že jsem pokaždé jel jinou milostnou linii:) Samozřjmě pak vyjímky jako Warcraft 3, kdy mám kampaň asi 5 krát projetou. Ale když hraji hru, tak si ji snažím vychutnat. Stejně tak posledního Wolfa například. Skvělá hra na první projetí bezmála 25 hodin. A až minulý měsíc jsem to rozehrál podruhé. Kamarád, to je jiný level, jede snad po 5565655 Torment a stále jej baví. Diablo 3 tu taky jezdím stále dokola, ale to neberu jako klasickou hru, spíše něco jako CS. Takže osobně neberu kvalitu hru podle toho, kolikrát ji dojedu:)
            • jenže tady už máš rozdíl oproti hrát jako Baldurs Gate, které někteří hráli 10x dokola. Tam jsou totiž uplně jiné možnosti role-playingu - každá třída se hraje uplně jinak, vyžaduje jinou taktiku, má jiné dialogy, pokaždé můžeš vzít jiné společníky, můžeš hrát za různé přesvědčení atd. Máš tam různé obtížnosti a ty nejtěžší obtížnosti vyžadují dokonalé zvládnutí DnD pravidel a taktiky soubojů.
              RPG hry devolvují. Právě proto jsem vděčný za PoE nebo Age of Decadence. Mainstreamový proud mně nějak přestává oslovovat.
              Přesto dám ale nejspíš šanci Mass Effect 4 i Cyberpunku 2077 - sci-fi mám totiž mnohem raději než fantasy.
        • takze kdybys hral uz jako nemluvne odehral bys 20 her rocne. Coz asi tezko, takze to spsi vypada ze jsi odehral 40 her za rok..kdyz bys zacal nekdy když ti bylo 10-12 let. Asi hrajes speedruny nebo do toho pocitas falshovky na dve hodiny, jinak nevim.
          • Veskoslav
            Ne nepočítám. Takže letos, co jsem hrál a dohrál. Kromě práce, rodiny a té srandy, co si říká sociální život:

Watch Dogs, Unity, AoE II (základní kampaň), AoM, Mad Max, Warcraft 3+Frozen Throne, Starcraft II HoTS (datadisk na 100% ještě letos také), dodělal jsem maximální levely v Guild Wars 2/Wildstar, dojel jsem znovu KOTOR 1+2 (na tablet je to skvělé), Armikrog (zklamání), Dex (po posledním patchi už paráda), Ori and the Blind Forest a Pillars of Eternity.

K tomu pár hodin Dota, D3, CS: GO, PlanetSide 2 či Hearstone. Týdně mám cca 20 hodin nahraných. Hraji po večerech, protože zaprvé trpím nespavostí a za druhé čekám, až drahá polovička usne. Samozřejmě jsou týdny, kdy nehraji vůbec. Je to o čase a jak si jej rozvrhneš. Navíc některé hry jsem hrál na tabletech, protože co cestou do práce dělat.
            • No ty tvoje bludy za to taky stojí mistře flashi...
            • No vida i del se zapojil, to by nebylo ono kdyby se neprisral s tema svojema bludama. *1*
            • del0
              Zabalil bych to. Hádat se s flashem je jako plavat na místě v hovn3ch ( hlavně to nezkoušet přes logiku, to je úplný konec :o] ). Nelze brát vážně člověka, který o Skyrimu prohlásil, že je to revoluční hra a že kvalita každé hry je přímo úměrná nákladům. Následně ti řekne, že tě vezme do hospody a tam ti to vysvětlí. Jeho argumentace je zřejmě tak sofistikovaná, že funguje jenom v hospodě.
            • Veskoslav
              Jsem blbý, bohužel....

150 her? Flashi, došlo tvé hlavičce to, že každý rok se to od sebe liší? Jeden rok to může být 15 a druhý třeba 50?....A jdu ven, měl by jsi jít taky, takže vypni Skyrim a hurá do světa.
            • Tak jsme radi ze mas plodny život, ale porad to nejak hapruje, je to mozna 20 her..ale rozhodne ne 40. takze se domluvime, ze jsi spis dohral tak kolem 100-150 her a pujdem si každý po svým..co ty na to? :)

PS: porad to je slusnej výsledek, takze bych to radil moji nabidku prijmout, preci jen hadat se tu další dve hodiny je dost kontraproduktivni.
            • homeles8
              nechápu že se tady na ty lidi nevysereš a furt jim něco dokazuješ. Ty jsi pro mě nejvíc v pohodě uživatel, ale tak trochu v tomhle ohledu blbej, no :) To že se tu skoro všichni do tebe naváží je ale známka toho, že tady jsou skoro všichni uživatelé úplně vypatlaní a ne že ty jsi nejdivnější.
  • Draken69CZ
    *3*
  • Ty vole. Me se libi jak Flash nadava na Polaky a Fanboys Kids od Witchera. Ale ze se sam chova jako naprosto zaslepeny fanousek Skyrimu, to asi jeho bystre hlavince uniklo.

Vidim že i ve zdejsi diskuzi funguje hodnotici prvek naprosto skvele :-D
    • myslis ze zaslepeny fanoušek by napsal ze Skyrim rozhodne nepovazuje za nejlepší hru? Pac ja to tady kousek dal napsal, ale z mojeho pohledu je lepsi nez W3. Sposuta fam o Skyrimu vznika z neznalosti od lidi kteří se nedostali dal jak do první vesnice, a jelikož tady na games po vavrove clanku je modni plivat na skyrim tak se toho radi ucastni.
      • Draken69CZ
        Jen taková technická co v tom článku od pana Vávry není pravda?
        • homeles8
          On napsal že něco v tom článku pana Vávry o Skyrimu není pravda?
          • Draken69CZ
            Píše něco o plivání, ale pokud je to všechno jen o tom že někdo poukázal na skutečné chyby v jeho oblíbené hře a on to není schopný přijmout tak je to celkem dětinské kopání kolem, ale o tom tu psát nechci.
            • homeles8
              flash: já vím že by to šlo, nicméně by to mělo stejnou hodnotu, jako Vávrovo 100 důvodů proti.

Draken: Moc nechápu, co přesně tě urazilo, opravdu se chováš jako slečna, co se špatně vyspala :-)
            • A ty Drakene se nepotento, nebud slecinka *1*
            • ja se o obsahu clanku bavit ani neminim, jen se staci zamyslet proc vavra při prezentacích svoji nove hry tak často cituje Skyrim. Vis ono by se dalo docela dost dobře naspat i clanek 100 duvodu co je na Skyrimu dobře, a vavrovo neustale pripomonani skyrimu ohledne jeho hry inteligentnímu napovi mnohe. Mam dojem ze Dan by mozna byl ted radsi kdyby ten clanek nikdy nenapsal.
            • Draken69CZ
              Nevím co vám je jen jsem se zeptal tak mě nemusíte hned urážet, ale pokud nemáte nic věcného k debatě tak vám asi už nic jiného nezbývá tak vám děkuji za váš čas a už se běžte trefovat do někoho jiného.
            • homeles8
              flash: v článku je opravdu všechno pravda. A já jsem hrál Skyrim 88 hodin a stejně jsem prošel drtivou většinu, nechápu moc tvůj koment. Zřejmě má stejnej smysl, jako původní Drakenova otázka.... *10*
            • homeles8
              Kdybys měl rád ženu (sestra, matka, přítelkyně, babička, to je jedno) která je tlustá a trochu divná a někdo by o ní napsal, že je debilní píča, přijmul bys to i když je to pravda? Pro mě jsi ten blbej ty, protože jsi zareagoval otázkou, která je úplně mimo, jen aby sis připadal chytře, lépe, nebo tak něco.
            • precti si vavruv clanek, precti si diskuzi k nemu, pak si zahraj aspoň 250 hodin skyrim.. a pak sem prijd házet rozumy, do te doby bych te velmi rad pozadal abys drzel tlamičku.dekuji:)
        • Snad si nemyslis ze tady po 150 ty budu rozebirat šest let starej clanek, mozna sem magor, ale takhle velkej ne. jestli mas zajem procti si dikuzi primo u toho clanku je tam kolem 3500 prispevku, myslim ze si pak udelas obrazek sam.
          • Draken69CZ
            Tak stačilo vypíchnout 2-3 věci.
      • Veskoslav
        Ne, ty jenom meleš něco o tom, že Dragon má 50 hodin herní dobu....
    • Mám pocit, že hráči Zaklínače nechápou psaný text. Takže to vysvětlím za Flashe, divím se, že na vás má ještě nervy. On nikde neobhajuje Skyrim, on reaguje na Veskoslava, který píše o HoS jako o datadisku ze staré školy, na to reaguje Skyrimem, uvádí příklad, že v DLC pro Skyrim, klidně můžeš utopit desítky hodin a Bethesda to nikde neobhajuje jako datadisk. Prostě kod, dostaneš DLC. To je DLC. Takže se trapní fanboys vzpamatujte. Tohle už je vrchol.

CDP samozřejmě to musí zahrát do autu, jelikož si neskutečně nasrali do huby prohlášením, že by DLC měly být zadarmo.
      • Ty jsi prostě tard... Hádáš se o slovíčka a trollíš. To je jediné co tady děláš a co do téhle konverzace přinášíš. Jsi arogantní, zaslepený kvůli slovíčku DLC a pokud se takhle chováš i v reálu...lituji ty, který tě potkají. gg wp
      • Veskoslav
        Protože to Betha jednoduše datadisk nepojmenoval! To je jediný důvod. Nechala tam označení DLC. Protože to kdysi nebylo nic jiného než označení datadisku, který se stahuje digitálně! Mimoto i v tomto datadisku utopíš hodiny. A není to důvod mlít hovadiny o tom, že je to na 30+ hodin, jak to dělá Flash u Dragonu! Navíc Dragon byl dražší a to o 100%.

CDP si nenasralo do huby, to si nasralo pár lidí jako ty, co neumí číst. Od prvního prohlášení bylo jasné, že je rozdělení na Expansion a DLC. To, že to ty, Flash a ten jeden dole nepochopili, nechtějí pochopit či nečetli vyjádření CD Projektu, to je věc druhá....
        • V žádném případě. CDP vydalo prohlášení, že všechny DLC by měly být zadarmo, tímhle zaútočili na všechny placené DLC. Od skinů až po DLC typu Skyrimu, Dragon Age apod. Je to neskonalý PR a jen hlupáci jim na tom skočí.

Že si to pojmenovali datadisk? Pff. Jak píše Flash, v krabici dostaneš kod, takže to splňuje Downloadable content a ne datadisk. CDP si tímhle vyloženě vysrali do huby :)

Mohli bychom diskutovat, co je datadisk a došli by jsme k závěru, že tohle datadisk není. Zahraj si Procitnutí k Pramenům....
          • Jediné co tady předvádíš je demence v akci... jde o to jak lidi chápou pojem DLC a datadisk... Hádáš se kvůli totální kravině... To co CDP projekt vydali rozhodně není to co lidé chápou jako DLC, ale je to datadisk... tak to lidi chápou, protože je to obří spousta obsahu.
            • lol *15* *15* *15* Další fanboyek *15* *15* *15*
          • Veskoslav
            Proboha...chceš mi říct, že HoTS pro Starcraft II není datadisk, protože lze jej zakoupit digitálně? Nebo jaká je podmínka?! To, že není DVD v balení mě naprosto netankuje. Fakt nevím, kam by ho dali, když celý prostor zabírá pěkná krabička na Gwint. Mimochodem takový MGS V tam krabička se hrou obsahuje jenom kód na hru. Žádné DVD se základní hrou! Datadisk=/=fyzické médium, dutohlave.

CDP vydalo prohlášení, že všechny DLC budou zdarma. A všechny DLC jsou zdarma!!! O Expansion tedy po česky Rozšíření/Datadisk byla vždy řeč jako o placeném kontextu! To, že jsi nejspíš stejně blbý jako flash a nechápeš to, fakt nemá smysl cokoliv řešit. Datadisk to nazval český distributor, v zahraničí je to Expansion. Bylo by tvé dušičce lépe, kdyby to Cenega Czech pojmenovala jako rozšíření než jako Datadisk? Můžeš jim napsat na FB, odpovídají téměř okamžitě.
            • Veskoslav
              Není mi ani 30, ale jestli ty jsi flashi starší jak 30, tak to je smutné spíše u tebe než u mě. Mimoto Vy dva jste se prostě rozhodli. Když by to DC pojmenoval DLC, poserete se, že to není zdarma, když to nedají jako DLC, poserete se, že to není DLC. Stojí to 10 euro. Slovy 10 euro. Ostatní vědí, že je to DLC? DLC je jenom forma stahování obsahu do hry. Nic víc. To, že pod pojmem DLC se skrývá prakticky cokoliv od oblečků až po kompletní datadisky, to je věc druhá. S Vámi ztrácet čas skutečně nemá cenu.
            • lidi co basti jejich PR tomu rikaji datadisk, ostatni vedi ze to je DLC. A jinak vesko umis se ohánět oficialnima zvastama jak málokdo, na tom je videt ze vis o zivote kulovy a nebude ti ještě ani 30, mozna bys mel zkusit politiku tam mají tohle tuze radi.
            • ty jsi krásně zpracovaný. Ty v tom nevidíš PR? Naprosto jasné PR. Oni prohlašují, co jim hodí, aby vždy byli za ty úžasné Santa Clausy...

Co jsem koukal, tak tohle jde dohrát klidně za 8 hodin. Datadisk k Pramenům prostě hraješ 30 hodin. Rozšiřuje závěr hry. DLC k Zaklínači nerozšifruje kampaň, je to jen vedlejší quest. Fyzické medium nenajdeš ani u konzolových verzí. Vše napovídá, že je to DLC vydávané jako datadisk. Takže prostě PR.
          • ne, CD Projekt od začátku oznámil, že budou free DLC a placený datadisky
            • jasne a kdyby CDP na zacatku oznamil ze jsi blbec tak to taky bude pravda. jezisi jasne ze to oznamily, dyt oni chteji aby si kazdej myslel ze to jejich dlc je datadisk. Vezou se na vlne odporu lidi k placenym DLC a mistrne toho vyuzivaji...dyt to jejich DLC existuje jen jako download..vis co to znamena?..ze to je DLC ..Downloadable content.
            • nechápeš psaný text nebo co? I když to oznámili, nemají právo napadat všechny DLC. Chápeš? Navíc proč je tam teda ten kod, když je to datadisk? Proč to nesplňuje regule datadisku apod.
  • O Age of decadence jeden malý článek, zato pro datadisk pro W3 se zase hypuje. Fuj. Současné hry mají 2 obrovské problémy, který má společného jmenovatele - prachy:

1. posun her do konzolovitého prostředí - u stříleček to na první pohled nebije do do očí, ale že se tam posouvá i RPG, to je tragédie. Hloupé a jednoduché 5 tlačítkové ovládání jakoukoliv hru úplně zdegeneruje v tupou arkádu "jdi a střílej/mávej mečem" - klik, klik, klik, každá použitelná nebo uchopitelná věc je obrovskou nápovědou a blikáním zdůrazněna, aby ji i ten nejjednoduší pitomeček našel (jak je u konzol běžné), arkád zvěrstva podpořená nápovědou typu "rychle mačkej klávesu" apod. svinstva.
    2. protože přiblbí konzolisti generujou víc zisku, je dost škváry na masírku, jako je tahle. Pak se o zajímavých hrách téměř neví a tlačí se ten konzolový hnus horem spodem.

Ať ale jen nehatuju, tak W3 mohl dopadnout ještě hůř, např. by z něj mohli vyhodit ty osekané rozhovory, ty stejně konzolisty zdržujou od mačkání tlačítek nebo ještě víc omezit na Yes, No, OK. To je to pravé konzolové ořechové, či je nahradit ukecaným povinným společníkem, jako v Metro Last Light, který polopatě vysvětluje kromě ovládání i co se děje v "trávě". Nebo po vzoru Afterfall InSanity omezit boj na 1 klávesu. Ah pardon, to ve W3 skoro je. *1*
    • maros.goc
      povieš mi koľkými tlačidlami sa ovláda Age of Decadence? ;)
    • nejvíc mě baví zohle škatulkování .... viz, zjednodušování kvůli konzolím. Ale k tomu zjednodušování nedochází kvůli konzolím, ale jen a pouze proto, že se snaží u projektů s velkým rozpočtem aby to i zvládl každej casual, aby si to koupilo co nejvíc lidí a měli co nejvyšší výdělky .... na to nemá vliv žádná platforma
    • Pořád můžete vypnout PC a jít hrát třeba šachy, když takovéto hry jsou pro vaší inteligenci až moc "hloupé a primitivní".
      • To taky dělám, ale neskutečně mě s*re, že v recenzích a v poslední době i v diskuzích je hra vychválená do aleluja a po tom, co za ní vyklopím prašule se z toho vyklube konzolová arkáda, ačkoliv to má být hororové postapo nebo RPG.
        • mám to taky tak. Většina těchto hrozně hypovaných AAA her jsou komerční hry pro masy. Naštěstí je dost dobrých her na indie scéně - Pillars of Eternity, Age of Decadence, Lords of Xulima, Undertale.
          A existují prakticky nekonečné možnosti hrát staré hry - třeba na emulátorech konzolí hry jako Phantasy Star I-IV, Earth Bound, Secret of Mana, Ocean of Stars. Existuje spousta výborných indie dungeonů, třeba od Spiderweb software - Avernum 1-4, Geneforge 1-5 atd.
          Výhoda těchto her často je, že člověk na ně nepotřebuje 20 GB na disku.
    • O té hře slyším prvně, vypadá dobře. Snad nebude zabudována. To je častý problém nezávislých her
    • o Zaklínači recenzenti jednoduše píšou hodně protože je baví, stejně jako 92 procent ostatních hráčů... tak nebreč :D
      • Protoze hype kaspare.
        • Hype dela kvalitni hru? :-D posad se chlapce, Watch Dogs ti rekne jednu legendu.
          • Myslim, ze reagujes na neco uplne jinyho nez pisu. Rekni rodicum, at ti to prectou "chlapce".
      • Ale jinak ma o zjednodusovani her pro casualy na konzolich pravdu.
  • Abych zapadl do úrovně zdejší debaty a výkřiků. Tak napiši jednu věc:

Ho(!)no.

Děkuji za pozornost.
  • fallanga
    Souhlasím, že pavouci v lese byly opravdu těžcí. V jeskyni jsem je pomocí Quenu nějak usekal, ale v lese. Sakra, to byl záhul. Už se nemohu dočkat nějakých těch bossů.
    • V lese na nich bol fajn Yrden kde ich spomaloval a nicil ich pavuciny takze ma neuveznili a neutiekli :)
      A do toho Igny ;)
      • fallanga
        Já jsem to řešil pomocí alt. Axie, ale když se kolem mě seběhli, tak jsem neměl čas to použít.
      • Co to je Yrden a Igny?
        • řekl ten co má Ranuncul na profilovce .... chtělo byto zahrátalespoň nějakého Witchera :D
          • sry, měl jsem dočíst reakce do toho bodu, kdy jsi psal, že si děláš srandu :D
        • něco jako kouzla... Igni je oheň, Yrden je takovej kruh okolo tebe co zpomalí vše co do něj vstoupí, duchům zamezi v transformaci atd... každý to kouzlo ma este nekolik levelů kdy každej level dělá něco trochu jinýho
          • Ja vim, delam si srandu :-) Igni na max je celkem pecka a Yrden je nejvhodnejsi na prizraky. Nicmene me ve hre chybi ze treba Ard ma prakticky nulovy vyuziti.
            • to funguje jen na prosťáčky se slabou vůlí
            • co Ard, ale co třeba takové Axii? Geralt je lama, radši týden běhá po blatech, než aby použil Axii na Krvavého Barona.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit