Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedelat ty priblbli rozhovory,a nejezdit na koni kvuli kazdy blbusce na koni tak daleko,a cestovat rozcestnikama,tak je to tunel jako krava.Proste udelat mapu rozhazet ukoli na mapicku a z otaznickama,to by slo i linearne.Stejne se mouzu bavit jen s urcitejma osobama.ne s kazdym.
    • kennyB
      Tohle jsem nějak nepochopil...
      • píše jako dobytek, ale má pravdu. Jestli jsem pochopil, tak kritizuje, že je to lineární koridor při řešení questů, což je pravda. Pořád tě navigují červené stopy po uzoučkém koridoru.
        • kennyB
          To snad nemůže ani vadit, ne??? To je jako kritizovat v GTA to, že tě při jízdě v autě omezuje silnice lemovaná zábradlím.
          • mně to vadí, je to plivnutí pořádnému level-desingu do ksichtu...
    • V tvém případě by bylo jistě užitečnější, kdybys místo cválání na virtuální Klepně zjišťoval, co je to shoda podmětu s přísudkem.
  • pro me zabugovana hra roku,aspon co se ps4 tyce.Mam uroven 34,a brez ty bugy to bylo utrpeni,straceli se mi zluty puntiky na mape,zidle letajci ve vzduchu,propady do textur,diky nim nemohu zk zakazku,nejhledanejsi na skellinge,kde vlkodlak nejde zabit,a pochvili se propadne do textur,A u zberacske vyzvi,mi to neukaze zlute puntiky na mape,mam najit 7 nakresu vybaveni medveda mam4 ze 7,puntiky zmizi z mapi,a nepomaha ani rezet ps4.TAK hold musim jit primo Na pripravu na bitvu,setkat se s Avallachem na lodi.
    • Mám nahráno 110 hodin a bug jsem potkal jen jediný - nefunkční steam achievementy. Na jinej jsem nenarazil.
    • To bude rukama. I tvoje schopnosti psat jsou naprosto bezkonkurencni.
      • To nebude rukama,to bude chyba hry.Nemam duvod lhat,byl bych rad,aby to opravili,abych ty ukoli mohl dokoncit.
  • ZapojKabel
    Za mně je to hra roku (asi pro více lidí) na první gameplay mám 137 hodin a ted jedu NG+.
    Určitou roli v tom taky hraje fakt, že zaklínač je pro mě srdcová hra. Pamatuju si když jsem začal číst ságu o zaklínači tak jsem si říkal jaká by to byla bomba kdyby to někdo udělal ve stylu morrowindu a ikdyž poláci totalně zkurvily ten seriál tak tohle se jim povedlo. Chyby tam jsou ale upřímně když vás ta hra baví tak to ani nevnímáte.
    P.S. Přidal bych tam grupe sex s Yen, Triss, Shani a Horstem Fuchsem *16*
  • To sa tu dnes zliezli vsetci zakomplexovani minusovaci noliferi? :D Niektori jedinci v diskusii vazne potrebuju ustavnu liecbu! :D
    • nebo ženskou
      • ženská tě zničí, nebud zlomyslnej
  • Mě baví jak někteří mají tolik elánu a času se hádat kvůli úplne pi**vině ať už z jedné nebo druhé strany. To opravdu nemáte na práci či zábavu nic lepšího?
    • A divíš se?Vždyť tady chodí povětšinou děti školního věku a ty kromě školy nemají většinou žádné povinnosti a málo které chodí do práce ,tak mají celý den na to, aby se ve zdejších diskuzích mentálně vyzvracely.
      • tak třeba takovej flash tvrdí že je mu přes 30 a přitom neni schopnej dát dohromady jednu rozumnou větu, věk asi nebude všechno
        • Hele nebud drzej spratku *1*
      • Vojta_Ilavsky
        Jsem ve třeťáku na střední a tyhle potřeby nemám. Jenom mě nas*alo tvoje bagatelizovaní.
  • Proč se tady pořád objevuje tolik hejtů na Witchera? To nemáte na práci nic lepšího, než pořád všude komentovat hru která vás nebaví? Rád bych si tady přečetl nějaký dojmy, názory a ne ubrečený kecy. Zajímalo by mě, jestli aspoň půlka z vás, co tady má pořád s něčím problém tu hru vůbec hrála. Že by snad čecháčskovkej komplex, kdy lidi urážej něco, co mají ostatní rádi? Samozřejmě, že to neni bezchybná hra, ale která je, že jo. Srovnáváte to tady s hrama se světem 20x menším a a herní dobou do 30 hodin.
    • já jsem tu hru dohrál do konce, dal jsem jí něco přes 100 hodin čistého času. A jsem k ní kritický, což se tobě jako fanboyovi nejspíš nelíbí. Co bys tady chtěl číst? Samé pochvalné názory a komentáře o tom, jak je Witcher 3 skvělý? Nebo tady rozebírat spoilery?
      • Mas celkem rozumny nazory.
        Ja mam ve hre 130 hodin, v zivote sem do singl hry vic casu nenarval, takze to mluvi samo o sobe.
        Ale chyby vidim, stvou me a prehlizet je nehodlam.
        Hlavni zapory sou, nezive a spatne fungujici svet (kdyz NPC rve jake ma hlad a pritom ma v baraku 10 chlebu pusobi to vic nez divne)
        Stve me i to jak je hra lehka a vubec se zjednodusil system crafteni, sve me UI a ovladani Geraltha.
        Ve finale ale hromadu chyb takhle velke hre se skvelym pribehem (ikdyz konec je natahovana patlanina) su schopne odpustit.
        Na 9/10 to neni a hra roku to pro me taky nebude ale 8/10 je zaslouzenech ahre sedi.
        • Jo 130hodim,kdyz kvuli kazdymu ukolu jedes jak mag.15min na koni.Pouzivam rozcestniky,jako u tunelovich her,a nedelat tak debilni ukoli jako to divadlo,tak za 16h dohrano.Jako rozsekat tam nakou priseru nou problem,neni to bloodborne.Ukoli,nepratele stupidni,jen grafika famozni.Proto rpg uz nikdy.
        • v podstatě souhlasím až na ten příběh, ten bych nenazval skvělým. Geralt si celou dobu hraje na detektiva v tom, že hledá nějaké pohřešované osoby, je to nekonečně natahované. K tomu je potřeba ještě přimíchat stovky vedlejších repetitivních questů o hledání stop v trávě.
          Skvělý příběh měl KOTOR nebo i Mass Effect, The Longest Journey, ale toto podle mně ne.
          • No me ty detektivni pasaze zas az tak nevadili, a treba linka s Baronem ta je uplne bozi a hned tak na nu nezapomenu. Pribeh je natahovane posledni par hodin a to me taky dost stvalo.
            Zase musis vzit v uvahu ze udelat fungujici a smysluplne pribeh v takhle velke hre neni jednoduchy a myslim ze se to povedlo vic nez dobre.
      • Chápu, říkám, že to není hra bez chyb. Kůň občas na přesdržku, někdy opravdu nereálný situace (když v Novigradu rozsekám pár witch hunterů a lidi kolem toho souboje procházej jak kdyby se nechumelilo, atd, atd...), ale pořád je to jedna z těch nejlepších her posledních pár let.

Co bych tady chtěl vidět? Chtěl bych třeba vědět, jak se ostatním líbí ten datadisk, jak dlouho ho hráli, jestli i vedlejší Q jsou dobrý, zda-li poměr cena/zábava je dobrej, atd. Ne pořád číst nějaký dohady.
        • Lukass
          Tak za 300 kila dostanes 10-15 hodin, tady neni moc o cem se bavit.
    • Ristoro
      Já bych řekl, že to je jeden zdegenerovaný jedinec, který mění IP adresy a minusuje, co se dá :D.
    • Pisat nieco inteligentne na games.cz do diskusie je hadzanie periel sviniam...doslovne...ale taka zumpa, ako je z toho teraz, to nebola nikdy. Fakt hnus.
  • Vazena redakcia games.cz, mily cenzor. 202 minusov pri jednom komente - to ako vazne?
  • úvodní obrázek: Geralt vs 4 klony Dana Vávry
    • :D

Dana bych očekával jako záporáka spíš v dalším díle The Elder Scrolls...
  • to je hrozne sa tu prescrulovat k nejakym normalnym nazorom citam tu ako sa nejaky super naklikavaci raduju z toho ze si naklikali a nic konstruktivvne sa v diskusii nedozviem a ked hej tak medzi 200 prispevkami stravim hodinu redakcia by to mala riesit
    • tak je jasný, že aby se to dalo řešit, museli by celý systém diskuze překopat, resp sehnat někoho kdo napíše nový skript na kterém to poběží, protože tenhle zdědili ješte po Jaydeem a kýho čerta jim do toho zaklel, no a to asi nikdo z redakce nezvládne a jinak to bude stát prachy a nejsem si úplně jistý, jestli by to předplatitelský program Games úplné pokryl *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší