Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trochu nevyvazena sestava, s takovym diskem se expedovala spis 286, no a ta ramka o vic jak 10 let po ni

mival jsem ji se 4MB, kdo mel par tisic nazbyt s 8 *5*
  • Asharak
    Zkusil bych to, nikde nejsou žádné informace o podobné sestavě sorry *9*
  • Ahoj mam PC 386sx, 512mb ram a 20MB HDD myslite , ze mi to pojede?
  • Asharak
    Nekupoval bych ho na ten ntb. Zatím vypadá jako dost špatná volba. 20fps vyždímaných prej
  • To je právě vono: PCčkář nemusí utíkat kupovat originální krabičku k nějakýmu spocenýmu redneck prodavači do JRC, ale může si jí koupit přes jakoukoliv digitální distribuci, kterou uzná za vhodnou. Být nucen kupovat hry v kamených obchodech? Stay pleb lol
  • ahoj, můžete mi prosím říci, jestli mám nárok si Zaklínače 3 vůbec zahrát, když mám v počítači:
    CPU: Intel core I3 1.7GHz
    GPU: GeForce 820M
    RAM: 8GB
    Rozjedu spoustu zajímavých her, z těch novějších i AC: Unity, ale zajímalo by mě jak jsem na tom ohledně zaklínače.
    Děkuji za odpověď *3*
  • Asharak
    Double post noob :(
  • Asharak
    Nevím, radši bych ještě prosil aby to nakreslil :/
  • Ted uz je ti konecne rozumet :-).
  • Uz jsem si to koupil v jrc za 1799,- tak to snad bude lepsi nez skyrim za tu zidovskou cenu
  • Tak znova: Ja mit recept na zakladni verzi, ja nevyrobit. Pak ziskat recept na lepsi verzi, ten prepsat zakladni recept. Ja ted nevyrobit ani zakladni verzi ani vylepsenou. Tak to byt spravne?
  • Pretoze to konzola neumoznuje.
  • Boze ty jsi zviratko
  • Švédi umí taky své = DICE. *3* A co teprve Američani = třeba Bethesda. *15*
  • No vsak musis niekde ziskat recept na ten povodny lektvar najskor :)
  • Tome vy jste ale úplně vedle. Je mi úplně jedno jak se mluvilo v 15. století v Polsku, Zaklináč se odehrává ve 13 století a rozhodně se neodehrává v Polsku. Je to alternativní fantasy, která se inspirovalo celou středověkou Evropou, takže že je autor z Polska, je mi u prdelee. Ty si to hraj třeba v Sanskrtu, hlavně pokud se budeš cítít jako levičáckej hipster a budeš si myslel, že z toho naučít kváknout něco polsky. Enjoy...
  • Krescz
    ano a bude to sláva...:D
  • Princ bolesti to vystihl. Přesně jako u dvou předchozích dílů. Vždycky jsem to přesně takhle řešil a to jsem měl konfiguraci 2x lepší než doporučovanou. Poláci uměj dělat rozbitý hry no. Už jenom Rusáci jsou v tomhle horší
  • Asharak
    Proč by tam taky měli být takoví divní lidé žejo.
  • frag.ment
    No mezi "tvoji partu" naštěstí určitě nepatřím :-O

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit