Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lepší kvalita:

http *3* //2i.cz/2i/i/51111f6c/821f64246b88aa2f464a21011928a69a/861e0d27f4.f.jpg
    • Opravený link: http *3* //www.imghosting.cz/images/89witcher_3.jpg
  • Fallon
    Skvelé správy. Open world fantasy RPG je jak šafranu a zaklínač rozhodne na otvorený svet predpoklady má.

Jediné čoho sa bojím je story, to sa v otvorenom svete rozpráva dosť ošemetne a potom z tých screenov sa obávam ,že tam začnú moc ťahať veci z kníh. Tie sú síce super ale po posledné 2 hry ich viac menej ignorovali a dávať ich do hry(alebo aspoň do zásadnejšej role) by tých čo nemali s nimi tú česť(zvlásť na západe) by akurát vyvolávalo zmätky.

Nechcem teraz znieť ako hater/troll ale napr. taká Ciri(potenciálne prítomná na prvom obrázku) bola v knihách strašne nesympatická postava. Ako charakter pôsobila kostrbato keďže Sapkáč ju hádzal z jedne role do druhej(najskôr vyslovene decko, potom tvrdá banditka...) a zakončil to tím ,že z nej vyslovene spravil akési božstvo. Takáto postava ,dovolím si povedať, vyslovene bez konca kraja bola už v knihách ako päsť na oko. Iné postavy mali jasne daný rozmer, niekde začínali inde končili, lenže to sa na Ciri nejak nevzťahovalo.

Hry sa doteraz držali vcelku rozumne pri zemi a ak neplánujú túto postavu zásadne zmeniť zase by bola len ako päsť na oko. Samozrejme len za predpokladu ,že sa vôbec objaví inak ako by som nič nepovedal(nenapísal).
    • Viktor_H
      Mně naopak přišla Ciri napsaná velice dobře (puberťák). Nesympatická občas byla, ale Sapkowski ji dokázal vtisknout lidskej rozměr, jelikož za maskou arogantního spratka to byla citlivá a hodná dívka a fakt jsem ji přál, aby je tam všechny nakopala do prd*le a měla pokoj.

BTW, celkově jsem toho názoru, že Sapkowski umí ženské postavy celkem dobře.
    • Suhlasím s mishom,vztah k postavam je subjektivny,mne sice chybaju docitat uz len dve knihy,ale Ciri mam osobne ,ako postavu,velmi rad,neviem preco.Preto som aj dufal,a dufam,ze bude zakomponovana do dalsieho dielu hry.

Rovnako ako ty,aj ja mam trochu obavy z otvoreneho sveta a rozpravania pribehu,ale verim ze oni sa s tym nejako popasuju.

No a k teme,hrozne sa tesim,len to cakanie do 2014 ...
    • misho8723
      Tak ale to je subjektívne - ja osobne mám veľmi rád Ciri.. takisto ako Zoltana alebo Marigolda, ale poznám dosť ľudí, ktorí ich neznášajú
      • vlastik.plaminek
        Kdo může nesnášet Zoltana nabo Marigolda? Ještě řekni, že znáš někoho, kdo nemá rád Maršálka Dudu.
      • Moja osobná skúsenosť je,že kopa ludí tie postavy nemá rada,lebo nedokážu uniesť to,že niesu ani jedna taký ten klasický jednorozmeroví hrdinský typ. Pre mňa je presne toto to čo na Sapkowskom diele milujem.
        • Myslím, že jsi to řekl naprosto přesně. Ciri bych ve hře bral, i když je pravda, že už v prvním Zaklínači jsme vlastně "místo" ní měli Alvina - tj. dítě s magickými schopnostmi, kolem kterého se "otáčí" celý příběh.
    • rhaegar
      Ta postava na obrázku má stříbrné vlasy čili není jisté, že je to Ciri -ta přece měla popelavé vlasy.
      • USER47
        Mám dojem, že ke konci jí nějak zbělaly:).
  • kostejnesmrtelny
    He, shodou okolností zrovna louskám znovu po letech zaklínačskou ságu a nedá mi to abych tady neventiloval svůj nejčerstvější dojem: Co sakra Geralt celou tu dobu na Yennefer viděl? Podle dosavadního líčení je to panovačná, mstivá, zamindrákovaná mrcha která s ním zachází jak s kusem hadru a ani se moc neobtěžuje předstírat opak *16*. Jediná pasáž, kde se tomu popisu jakžtakž vymyká je výchova Ciri v Ellanderu, ale tím to hasne.

Jestli ve W3 dostanu na výběr mezi Yen a Triss, nebude to moc dlouhý přemejšlení. *10*
    • Viktor_H
      Lásce neporučíš! *1*
    • Všem, kdo nechápou postavu Yennefer a co na ní Zaklínač viděl, doporučuji vygooglit si heslo "femme fatale". Zjistíte, že se jedná o literární stálici, která má přesně ty charakteristiky, o kterých píše Kostěj. Na jedné straně krásu a uhrančivou přitažlivost, na druhé straně naprosto nepoužitelnou osobnost, přelétavost, povrchnost, nevyzpytatelnost atd. Právě ta kombinace muže nakonec často zničí. Psáno nejen klasiky, ale i životem *3*
    • ales.smutny
      "Co sakra Geralt celou tu dobu na Yennefer viděl?"

Jak to bylo? Ta balada o dvou ňadrech, myslím ze Zlatého draka?:)
      • "Chystám se složit baladu o dvou bílých kozičkách. Prosím, neruště mě."
        Totálně priceless hláška :D
      • Ani to nie.Aby ju zachránil použil svoje posledné prianie na džina a to bolo,že bude sňou naveky zviazaný,alebo niečo vtom zmysle a džin ju musel nechať tak a zmyznúť. Je to v poviedkach.
        • Magister_Peditum
          Džin musel nejen zmizet, ale udělat ještě "něco", pokud si dobře vzpomínám. *15*
        • ales.smutny
          Kdyby zmizet, pokud si to dobře pamatuju, tak by ten džin byl šťastný za to, kdyby měl jen zmizet...;)

(ale to celé je vtip, prostě to je holt jemu imponující nezávislá ženská a taková ta femme fatale, která se neustále vrací ať chce nebo ne)
    • misho8723
      Ja mám rád Yennefer :) Vďaka hrám zase mi prirástla k srdcu Triss (aj keď v dvojke mi chýbala Shani)... ale ak v trojke sa dostane na možnosť výberu, tak si vyberiem Yennefer
      • shmeck
        Kam se vůbec poděla Shani? Pokud si dobře vzpomínám, tak o ní ve dvojce nebylo nic řečenýho, nebo ne?
        • misho8723
          V Rozšírenej edícii Z2 ak mal človek savy z jednotky a ak nechal Alvina u nej, tak v denníku sa mu objavila táto správa:
          "Some of you have surely heard the rumors about the relationship that bloomed between the young medic Shani and Geralt. I hasten to inform you that they are all true. I consider Shani a friend both true and old. We go back to the days when I lectured in minstrelsy at Oxenfurt University, and I was the one to introduce her to the witcher. Upon Geralt's return to the living, they were reunited in Vizima, where the red-haired medic competed with Triss Merigold for Geralt's heart. She emerged victorious from the rivalry. The flame of their romance blazed bright, but it burned out quickly.
          Though a very young woman, Shani proved more mature than the witcher, who had always found relationships puzzling and difficult. Geralt would dodge his obligations towards her, preferring instead to pursue the missions King Foltest assigned him. The medic quickly realized this flour would yield no bread. She had a serious conversation with the witcher, and they parted amicably. Shani accepted an offer to teach at Oxenfurt and left for that city, whereas Geralt followed Foltest to the lands of the La Valettes. After splitting with Shani, the witcher needed comforting and quickly found solace in Triss Merigold's arms."
          • shmeck
            Moc díky za info :) . Měl jsem na začátku dvojky pocit, že mě CD Projekt oblbnul, když jsem se najednou probudil vedle Triss. Žil jsem v bludu :D
    • nemal na výber, bolo to jeho posledné prianie *4*
  • 95martin
    já se strašně těším až to vyjde, ale mám stech z tak velké rozlohy chápu, že CD projekt chce hru posunout dál, ale bojím se, že z ní bude druhý Skyrim. Přece jenom lehká koridovorost mi ke hře skvěle pasovala. Tak snad mě kluci z CD projektu mile překvapí. *3*
  • Leonidasss
    Zaklínače 2 jsem vyhrál tady na games.cz, tak doufám, že bude soutěž i o trojku. *1*
  • Co říct hra roku 2014.
  • smejki
    Su nervózní, ale když i Obsidiani dokázali hned napoprvý udělat lepší open-world než Bethesda, tak to snad daj i Poláci.
  • Cypri
    Must have! *14*

Jen doufám, že to nějak nepokazí tím otevřeným světem. Dá se na tom dost zlámat vaz. Věřím ale, že kluci polský to daj.
  • To vypadá na RPG roku. Minimálně... Těším se.
  • Tohle je asi nejlepší zpráva den před zkouškou.Taková vlna radosti dokáže nabudit.Díky moc.Zas podrttim z geraltem moře svinuch :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit