Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně druhý Zaklínač přišel zprzněný kvůli velkému odklonu od knižní série, alespoň co se týče chování některých charakterů či spolků (čarodějky) a realií. Stejně tak se mi nelíbil přehnaně epický příběh v němž byl Geralt středem a hybatelem velkých politických machynací, což odporuje tomu, jak je prezentován v knihách. Přestože jsem ochoten uznat, že k tomu byl několikrát donucen okolnostmi, stále se mi líbil komornější a méně epický příběh prvního dílu.
  • alladjex
    To ti řeknu naprosto přesně. Už mnoho let doma nemam jedinou upirátěnou hru. Mám her hodně, všechny koupené. Malá dostala k vánocům Sims 3. Nejdřív sem musel nainstalovat Origin ač to bude hrát jen offline. Po dlouhé instalaci se začla stahovat dlouho aktualizace, která při své instalaci prohlásila, že není pro naši jazykovou mutaci. Pak se to začlo hrát. Myslel sem si, že sem ostřílený herní matador. Permanentně sem hledal na netu, jak něco udělat. Kde sem našel tuny odpovědí k ničem od lam podobných jako já sem sim-lama.

Závěr? Sem měl chuť po mnoha letech začít zase hry stahovat a ne kupovat ...

Ano CDP vydaly jen 2 hry. No a co. Prostě se chovají tak jak bychom si představovali, že by se měli slušné společnosti chovat. Když je někdo slušný člověk záleží na tom jestli je mu 20 nebo 50? Když by se jako EA chovala firma se 2 vydanými hrami, tak by tu ve fórech všichni na ni kydali a nikdo by neměl problém s tím, že mají vydány jen 2 hry. Howgh.

Hlasuji pro Etalon.
  • deridon
    tak až se uvolní RedKit, tak se třeba něčeho takového dočkáme :)
  • To ovladani kouzel teda bylo do oci bijici,to zas nemuze zpochybnovat nikdo.
  • calwin
    a začalo to PRESNE v dobe kedy bol vydaný C&C renegade čiže po konci 2 série red alertu... potom došli tiberium wars a išlo sa dole z kopca... v tej rovnakej dobe polavili aj need for speed série po svojom musím povedať veľmi úspešnom dieli most wanted. začal carbon a recyklácia a bolo vybavené... vtedy ešte ťahali battlefieldy ale to už tiež bola zábava na pár hodín keď sa dohral multiplayer s vylepšeniami zbraní tak už v battlefielde prakticky nebolo čo robiť okrem toho že sa hralo dookola to isté... všetky hry v rovnakom období poľavili kvalitatívne a ľudia si to všimli...
    o activision sa radšej ani nevyjadrujem... tieto giganty naozaj stratili kontrolu nad svojimi projektami a nechali sa zlákať "trhom"
  • akcia tam bola ale nebolo jej tak vela ze by som si pripadal ze hram diablo alebo dmc
  • calwin
    vôbec to nesprznila konzola zas si nevymýšlaj blbosti...
  • Kr.Pa
    a to z jakeho hlediska hodnotis ? na knizky nic nema ale ?
  • Myslim, ze to, s cim lidi maji problem, neni EA nekdejsi developer, ale EA nynejsi publisher - primo, viditelne, a mnohdy brutalne ovlivnujici kvalitu her, jez studia pod nimi vyvyjeji. A co naopak kvituji, je fakt, ze CDP si presne uvedomuje, kde lezi problem techto studii a verejne proklamuje, ze nechce, aby jim kdokoli jakymkoli zpusobem zasahoval do vyvoje JEJICH her s vyjimkou feedbacku od komunity. Vetsina z nas tricatniku si pamatuje zacatky i takovych gigantu jako je EA nebo Activision, a taky mame v zive pameti, jak uspesne franchisy mensich studii, spadnuvsi do chrtanu techto gigantu, razem prestaly naplnovat predstavy jejich fanousku (coz nijak niajk nekoliduje s komercnim uspechem, tyhle dve veci spolu nesouvisi zdaleka tak tesne, jak obhajci s oblibou tvrdi)
  • dekuji vsem za cenne informace :)
    ..nejsem moc literarne zalozenej, raci si nebudu predstavovat jak dlouho bych cet 7 knih (to se mi povedlo snad jen u Castanedy)
    doctu pro zacatek povidky, pak si zkusim prvni hru Zaklinac a pak se uvidi kam me zajem zavede.
    jeste jednou diky VSEM
  • Nechci tě zklamat, ale ovladání Z3 na PC nebude přispůsobeno konzolým, PC verze bude 100% a ne žádný port. Pro konzole se bude dělat zase osekaná verze :)
  • Asi proto že cd projektu úspěchy jejich předchozích her ( resp. hry zaklínač 1) nestoupli mco do hlavy a nezačaly být líní a nechtěly jen peníze za šunt.
  • Bez uražky ale serial je na hov**. mnohem horší než kniha nebo hra
  • Verím, že z3 bude taktiež dobre uspôsobený pre ovládače next gen konzol. A celkom mi to vyhovuje - odkedy som do obývačky kúpil optomu hd33, tak quickfire rapid leží ladom a o g700ku sa obtriem len keď robím niečo vo windowse.
    Len dúfam, že kým trojka výjde, tak už budú dostupné projektory podporujúce 1080p/120 vstup z pc.
  • řekni mi co na tom bylo konzolovího, byla to čistě PC verze a na xbox se pak udělala o půl roku později osekaná verze, na PS3 to ani nevyšlo.
  • Přesně, obzvlášť ve dvojce je narážek na pentalogii i povídky docela dost a vždycky mi udělá obrovskou radost, když na ně narazím. Asi po prvních pěti minutách hry ve Foltestově ležení mě fakt potěšilo, když jsem narazil na Sekáče, co chtěli pomoc s posouzením amuletu pro mladýho a začali mi namlouvat, že jsme staří známí, co spolu šli na zlatýho draka:)
  • Ono kdyby to dělal CD projekt a dal si na tom záležet jako na předchozích dílech a nenechal se ovlivnit "novými" ohranými trendy tak by to MMO nemuselo býti špatný, ale bylo by to už velký sousto.
  • Happy Hippo a podobni ***, jak muzete srovnavat CD Projekt Red, ktery vydal doposud 2 hry (a proto je pro vas v sucastnosti etalonem slusnej a poctivej firmy *7* ) a Electronics Arts, ktery jich ma na konte kolem 190 ?
  • davidBray
    duke nukem měl jen jednu jedinou ambici :)) a to aby vůbec vyšel .))
  • Že by to bylo zasazením do středověké Germánie?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit