Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaklínač byl fajn, ale Zaklínač 2 už ne.Takové konzolové zprznění se jen tak nevidí. *16*
  • A také to bude ta nejúžasnější hra, kterou kdy vytvoříme“, zní ze studia.

No snad to bude stát za to, když pak budou vytvářet jenom horší hry.
  • diky lidem jako ty, umiraj dobry hry a delaj se samy sra*ky ...
  • uz slavim, pred chvili jsem doinstaloval 1ku a jdu na vec :)
  • Kr.Pa
    V kazde kapitole 1. zakl jsou narazky na osoby ze knih a vetsinou je u nich dialog, zda si na ne Geralt vzpomina. Priklady: Leo Bonhard, Rusty, Coën, Ciri, Regis, Philippa Eilhart atd. Jsou tu i ti, ktere ve hre primo potkas: Triss, ostatni zaklinaci, Shani, Marigold, Zoltan. Ci udalosti, jeden pribeh je ciste jen o prvnim odcarovani Addy a dalse treba proc se Geraltovi rika Reznik z Blavikenu. A konec posledni knihy vlastne navazuje na prvni video ve hre a tutorial.

Pokud je clovek liny cist, dost veci se dozvi i ze serialu.
  • Hm, že by po strašný dvojce něco hratelnýho? Hlavně žádnou Ciri, engine nablýskanej jak psí kule nebo konzoloidní ovládání.
  • shmeck
    to bude tím nízkým rozlišením textur :D
  • shmeck
    Kdyby to mělo vyjít ve stejný rok, tak bych radši aby to Warhorse odložili. Přece jen nová značka nemůže konkurovat zaběhlé s několika miliónovou hráčskou základnou. I když investor si těžko může dovolit platit jím rok nebo půl roku navíc...
  • Nevim proc, ale nejak mi ty obrazky pripominaji Skyrim
  • no nejlepsi varianta je polsky dabing a ceske titulky
  • no Zizka pristi rok urcite nevyjde
  • DeDy
    Hrozně by se mi líbil zaklínač z doby jeho začátků. Kdy musel putovat od vesnice k městu a bojovat o holý život. Prostě takový sandbox. A nemuselo by to být s Geraltem, zaklínačů je mnohem víc že jo. Jo a kdybych to mohl hrát s kámošem v coopu, to bych teprve chrochtal.
  • Ferdis2
    súhlas v Bloodlines človek o akciu ani nezavadil... *1*
  • Doom byl ve své době milníkem a tváří budoucnosti her a Zaklínač 3 bude zas milínek u her ve 21.století a za 20 let se o něm bude vyprávět s úctou a pokorou, jako o Doom.

Chystá se na nás první virtuální svět od kterého nás budou muset odtrhávat násilím !!
  • A kdyz vse dopadne dobre a hra se povede, jako ze se jiste povede, tak po 3 uspesnem dilu nastoupi tzv novy smutny trend dnesni doby - MMO Zaklinac.
  • InfidelBro
    Třetí Zaklínač, Dark Souls II ... Jak já se na ten příští rok těším!
  • O tom, že Zaklínač 3 bude super asi není třeba pochybovat. Napadá mě ale , jaký vliv bude mít Zaklínač 3 na husitské RPG Dana Vávry a spol. Zdá se, že ty hry budou mít lecos společného a mohlol by se stát, že ZIzka vedle Witchera 3 zapadne. Konec konců, přesně to se stalo s Mafií a GTA3.
  • Amylee.Anderson
    Nádhera :) Připadá mi, že se odvrátili od toho fantasy vzezření z dvojky, to je dobře :)
  • Hodnotíš teď, s odstupem a chladnou hlavou. Pan Vávra by pravděpodobně taky teď podobný článek nenapsal stejně a asi by zapojil víc rozum a míň srdce.

Byla to ostrá reakční protiváha na tehdejší recenze, které kdyby se zkrátily o polovinu, tak v nich výmyslů a pseudodůvodů, proč dát absolutní hodnocení zabugované cíleně nedodělané hře, bylo pořád odstatečně.
  • misho8723
    Prvé screenshoty z hry (treba podotknúť, že grafika hry je ešte v ranej fáze a postupne sa bude zlepšovať, pribúdať efekty, textúry, osvetlenie, tiene, atď.) :
    http://www.swiftpic.net/511199fa9e6ec3.72684051

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit