Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vyjde příští rok a další info o chystaném RPG - UPDATE
5.2.2013 | Aleš Smutný
269 příspěvků
-
nj, u jinych her to je tak, ze 2M ji koupi a 12M ji stahne, myslim, ze CDprojekt ma celkem ,,kupujici,, hrace
-
Hlavně aby hráči hru ocenili tím, že si ji koupí a ne že to bude jako u dvojky, že 2 miliony hru koupí a čtyři ji stáhnou (teď asi více).
-
A kdopak to jede vedle Geralta? ... ženská postava, stříbrné vlasy, zaklínačský meč u sedla ... vypadá to že dítě osudu se vrátilo :)
-
lol
-
Pokud by dosáhl kvality Skyrimu (který měl právě slabost v příběhu s questech) a dají do něj silnou příběhovou linii plus questy ...tipu dojedu do vesnice kterou sužuje třeba Wywerna tak zaplatí dle kodeksu zaklínači ..tak to bude celkem dobré. Na dvojce byl velkej problém jen inventář a trochu ovládání jinak ji nešlo nic vytknout (ovládání se po patchach zpravilo celkem).
Jsem hodně zvědav jestli půjde osbodit dračici Saski .... -
naopak, bude pouzit novy system delevelovani, protoze starne, tak bude cim dal slabsi a neohrabanejsi a pokud nedohrajete hru v cas, tak proste umrete seslosti vekem
-
Zní to super, ale trochu se bojím aby tou rozlehlostí neutrpěla detailnost světa a jeho vykreslení. A jinak doufám že tvůrci si dají pořádnou práci s nestvůrami, protože jejich vzhled hodně umocní atmosféru (stejně jako vzhled lokací). Už jsem zkrátka unaven z těch všech kostlivců (příklad) co se všichni trapně šlebí (a svítí jim oči) a ve všech hrách vypadají stejně trapně. To nemohou tvůrci udělat ty nepřátele trochu děsivější a nápaditější? :)
Zaklínač 1 a 2 (hlavně 1) byl v tomhle oproti konkurenci o trochu lepší (a někdy i o dost), ale mohl by se ještě zlepšit. Takže doufám.:) -
Mé modlitby byli vyslyšeny bohatě bude stačit aby byla kvalitní jak dvojka. A docela se těším až budu kopat Nilvgard neboť sever rozhodně líbat císaři zadek nebude!
-
zajímalo by mě, když má Geralt zpátky paměť, jestli už nebude potřeba levelovat, protože prostě už bude umět všechny ty triky od začátku...